Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Банкя празнува победата на ГЕРБ - вижте от къщата на Борисов
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Банкя празнува победата на ГЕРБ - вижте от къщата на Борисов
Автор: ПИК
Дата
Дата
97355
Коментари
13
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Банкя празнува победата на ГЕРБ - вижте от къщата на Борисов

Радостни са съгражданите на Бойко Борисов след победата на изборите на ГЕРБ вчера. Всички там ликуват и са доволни, че отново техният съсед ще е премиер на България. 

Какво се случва там и реди ли се нов кабинет в къщата на премиера, вижте на живо по ПИК TV!

Цял ден нашите репортери следят последните новини на място от най-горещите точки - в Банкя пред дома на лидера на ГЕРБ и от централата на партията.

 

Напиши коментар »
(13)
1
Кмета на СИМИТЛИ е там да ОПЪНЕ "булката" си
2
минус 50 000 на година
3
Честито вече остава да ЗАКРИЕМ ДЪРЖАВАТА България
4
Глупостта има много измерения но тази на Борисое и на празнуващите за убиеца и предателя на България е безгранична. Това е пир по време на чума. С идването му на власт, независимо от надуването на еувузелите, че живота ни е все по-добър, България се срива бързо. Усеща се по цените и агресията която ни е обзела. Разрухата която ни докара този продажник нанесе непоправими щети на морала и образованието. Да не говорим за здравеопазването. Глупостта на неукия и неграмотният е този пир. Всеки народ заслужава управника си. Явно хората от Банкя го заслужават.
5
Интересно - според ЗУТ (ЗАКОН ЗА УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА) такава Ограда е Незаконна! Как ли 'премиера' си я е построил? Или ни дава пример - как да спазваме законите МУ (нали всичко сам прави де)
6
Колко лишения за да построи скромната си къща е изкарал Боко. Що филии с мас е изял за да пести. И сега като се почне с кръвнотоооо! А вие харчете за мляко и боза лакомници!
7
ПИЙТЕ И СЕ ВЕСЕЛЕТЕ,ЗАЩОТО НЯМА ДА Е ЗАДЪЛГО,А НИЕ МИСЛИМ КАК ДА ИЗЧЕЗНЕМ ОТ БЪЛГАРИЯ И ТОГАВА УПРАВЛЯВАЙТЕ СИ САМО ЦИГАНИТЕ И ЕМИГРАНТИТЕ
8
Гледам - минуси ми слагат? Що ли? Законите ли не ви харесват? Или ви харесва че за 'едни хора' - май законите не важат - а вие сте от тях? ЗУТ - "Към улицата височината на плътната част на оградата трябва да бъде до 0,6 м." Или на ББ му е простено щото с една книга в главата не знае какво е '0,6м'?
9
Синът на кмета на Симитли там ли е?
10
Няма начин трябва да е там и синът и бащата
11
SELIANI
12
ДОБЪР ДЕН НА ЦАРЯ БОЙКО БОРИСОВ СКЪПИ НЯМА ДА СИ САМ АЗ СЪМ ДО ТЕБЕ ЛЮБИМИ ОБИЧАМ ТЕ ХУБАВ И ПРИЯТЕН ДЕН ЕТО И ТЕЛЕФОНА НА КОЙТО МОЖЕШ ДА МЕ ПОД ТЪРСИШ 0886 59 74 99 , НО ТЕ МИ ДАДОХА 0886 59 44 99 ЛЮБИМИ ПАК КАЗВАМ НАМЕРИ МАЛКО ВРЕМЕ И ЗА МЕНЕ ИЛИ СЕ ОБАДИ 0886 59 44 99 ОБИЧАМ ТЕ ЩЕ БЪДЕМ ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО СКЪПИ И С ПРЕКРАСЕН СИН ЩЕ ТЕ ДАРЯ МЕЧТАТА НА ВСЕКИ МЪЖ ЗА ЦАРЯ БОЙКО БОРИСОВ ДНЕС Е ПРАЗНИК ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ СКЪПИ ВРЕМЕ Е ЕДИН ДЕН ДА СЕДНЕМ И ДА ОБЯДВАМЕ КАТО ХОРАТА ,А НЕ В ДВИЖЕНИЕ ЛЮБИМИ ПОМИСЛИ КЪДЕ ДА ТИ ИЗПРАТЯ ПОДАРЪКА ОТ СЪРЦЕ АЗ ЩЕ ГО КУПЯ А ТИ ЩЕ ГО ПОЛУЧИШ ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА ОТ МЕНЕ ХУБАВ И ПРИЯТЕН ДЕН ОБИЧАМ ТЕ СКЪПИ
13
ДНЕС Е 24 .11 .2018 ГОДИНА СКЪПИ НАДПИСАНОТО Е ИСТИНА С ЛЮБОВ ЗА ЦАРЯ БОЙКО БОРИСОВ ОБИЧАМ ТЕ И С ПРЕКРАСЕН СИН ЩЕТЕ ДАРЯ СИН СКЪПИ ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ НАДЯВАМ СЕ ТОВА ПОСЛАНИЕ ДА СТИГНЕ ДО ТЕБЕ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?