Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП си прави устата за коалиция с Обединените патриоти
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП си прави устата за коалиция с Обединените патриоти
Автор: ПИК
Дата
Дата
18240
Коментари
4
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП си прави устата за коалиция с Обединените патриоти

Рано е да говорим за нагласи. Предварителните прогнози сочат, че не сме първа политическа сила, но в бъдещия парламент ще има 5 формации, а 4 от тях са били в предходния парламент. ГЕРБ и Бойко Борисов управляваха с една партия, която няма сега да бъде в парламента. Това коментира пред ПИК TV кандидат-депутатът от БСП Красимир Янков.

"Ако ГЕРБ състави кабинет, ще трябва да носи цялата отговорност. Ако не сформира кабинет и мандатът бъде връчен на БСП, ние първо ще имаме обсъждане, ще се допитаме до партията и ще искаме да се приложат мерките, които са заложени в нашата програма", коментира той.

"Има съвпадение на голяма част от мерките и приоритетите с тези на Обединените патриоти", сподели Красимир Янков на въпрос с кого може да се коалира Българската социалистическа партия. 

Припомняме, че пред ПИК TV Валери Симеонов не пожела да коментира какви ще бъдат възможните коалиции в парламента. Все пак лидерът на НФСБ разкри, че вече се е чул със зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, но двамата не са говорили за коалиция, а единствено са си честитили изборните резултати.

 

Напиши коментар »
(4)
1
Обединените патриоти със сигурност ще го оближат на първия срещнат. Така че имаме същото статукво както и преди, само че без деформаторите. Падането продължава.
2
те парите едни и същи.понеже не стигат МАЙ пак ще се целуват по мостовете.
3
Обединени патриоти гласувах за ваа. Стоите твърдо в опозиция. Иначе нвмс да гласуваме за вас!!!
4
При вида на 7-8 министри и около 20 зам министри и около 10 областни управителя Патриотите ще се оженят за всеки
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?