Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Изборните туристи напускат Кърджали
Изборните туристи напускат Кърджали
Автор: ПИК
Дата
Дата
7094
Коментари
1
Изборните туристи напускат Кърджали

Изборните туристи от Кърджали масово се прибират обратно в Турция, съобщава БНТ. Повечето от тях не разбираха какво им се говори на български и без никакво притеснения заявиха, че не говорят езика. Други пък заявиха, че са си свършили работата и вече се прибират. 

"Дойдох тук само да гласувам. Пътувах 12 часа и сега се прибирам", заяви една от пътуващите, която се връща обратно в Турция. 

В началото на изборния ден пък в Кърджали се оказало, че има масова подмяна на членовете на СИК. Причината е, че те си променили политическите предпочитания и вече не са членове на тези партии. Това създало затруднения и забавяне на отваряне на избирателните секции, а според репортера на БНТ като нищо може да се окаже, че голяма част от тях няма да успеят да попълнят протоколите. 

Всичко за изборния ден гледайте на живо в ПИК TV!

Още по темата
Цвета Караянчева: Излизаме за победа! Победа за ГЕРБ, победа за Кърджали, победа за България
Часовник
11:12
„Стартирахме тази предизборна кампания преди повече от месец. Срещнахме се с хиляди хора очи в очи. Хора, силни и корави, горди родопчани, които се борят за хляба си с честен труд и...
Напиши коментар »
(1)
1
Тежко ни и горко,само това ще кажа.Кой разбрал ,разбрал! Не разбрахте ли,Народе,че и едните и другите не стават, за да Я бъде БЪЛГАРИЯ. Други трябват,като Ботев и Караджата,но къде са...?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?