Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Българите в Бурса масово не могат да си попълват декларациите
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Българите в Бурса масово не могат да си попълват декларациите
Автор: ПИК
Дата
Дата
10321
Коментари
8
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Българите в Бурса масово не могат да си попълват декларациите

Гласуването в Бурса преминава напрегнато и със скандали, съобщава БНТ. Там има открити 8 секции, като към 13 часа своето право на глас са упражнили 2 хиляди души. 

Много хора са изпитали затруднение да попълват декларациите си, влизали с предварително попълнени такива, а когато видяли, че представители на СИК няма да допуснат това, решили да ги крият сгънати на три на четири във вътрешни джобове.  

Хората се оправдавали, че след толкова години са забравили езика и имат нужда от помощ. 

В началото на изборния ден пък пред секциите е било раздадено цяло тесте вестници с лика на двама лидери на партии, което предизвикало голям интерес на събралите се хора. Опашките пък са големи и се очаква изборния ден в Бурса са бъде увеличен с 1 ден. 

Всичко за изборния ден гледайте на живо в ПИК TV!

Още по темата
МАШАЛА! Членове на комисии в Бурса не знаят български!
Часовник
20:45
Отново напрежение около секциите в Турция, преди изборния ден в Бурса. Причината за напрежението е, че голяма част от председателите, зам.-председателите и секретарите на секционните избирателни...
Напиши коментар »
(8)
1
ОТ ТОВА ПО-ХУБАВО-ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!ПО МАЛКО ЧАЛМИ В БГ ПАРЛАМЕНТА!!!НЕГРАМОТНИЦИ ИЗБИРАТ,УПРАВЛЕНИЕ НА ГРАМОТНИ-Д О К О Г А????
2
те се определят като турци. Така ДОСТ ще влезе в парламента и ще управлява заедно с ГЕРБ. Честито!
3
- Ама и вие сте една медия . Какъв ден бе тъпаци неграмотни - Опашките пък са големи и се очаква изборния ден в Бурса са бъде увеличен с 1 ден.
4
НЕКА НЕКА ДОСТ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ И ГЕРБ ГУБИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ В ТУРЦИЯ БРАВО
5
ЗАЩО НЕМОГАТ ДА ПОПЪЛНЯТ ДЕКЛАРАЦИЯТА....................НАЛИ БИЛИ БЪЛГАРИ....БРАВО НА ЦИК...................
6
Видя се,че за нищо не стават. Като не знаят да си пишат имената на български,за какво се редят на опашки?
7
Тези които дори не могат да четат на български да не говорим че не могат да пишат 27 години вкарваха в парламента Доган и сие. А той обучениq е ДС работеше на 3 стана българския турския и руския. Не му стигаше тежкия и добре платен труд, затова стана най-добре заплатения ходросъветник. Такъв съвет даде, че му платиха няколко милиона хонорар. /Истината изгони хората от селата където щеше да залее водата/. Поне да беше открил едно училище тогава в което обидените екскурзианти да се научат да четат и пишат на български. На следващите избори само с едно граждансвто и да са живяли минимум година преди изборите в България. че да знаят изобщо какво се случва в държавата. а не под строй с предварително зададен номер за кого да гласуват. Това не е демокрация ами анархия.
8
Истинските българи отдавна са в чужбина в страната останаха само крадците
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?