Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Изборният процес беше спрян в една от секциите в Бурса
Изборният процес беше спрян в една от секциите в Бурса
Автор: ПИК
Дата
Дата
11162
Коментари
1
Изборният процес беше спрян в една от секциите в Бурса

Изборният процес беше спрян заради жалба на двама от наблюдателите вътре. Те са изразили несъгласие с начина, по който протича изборния процес, но причината не е изяснена, съобщана БНТ. В същата секция има и сериозни нарушения.

Раздадени бяха вестници, в които на първа страница има лицата на двама политически лидери. Също така отново има места, на които хора попълват декларации на други. 

Анонимен човек е донесъл цяло тесте с вестници, които бяха разграбени за минути от хората. На първа страница на двата вестника има двама политически лидери. Има информацията че, тези вестници са транспортирани към Кърджали с автобусите с наши изселници.

Масово хората тук влизат с предварителни попълнени декларации. Масово те заявиха, че не знаели, че трябва да се попълват на място и се опитваха да ги внесат в избирателните секции. На няколко места има хора, които попълват декларациите на изселниците, което е забранено.

 

Още по темата
Екшън в Бурса! ЦИК забрани декларацията на български език да се попълва от друг, освен избирателя
Часовник
18:09
Опашката пред избирателните секции в Бурси продължава да расте, стана ясно от репортаж на Би Ти Ви. Положението се влоши, след като пред хората бе прочетено писмо на ЦИК, в което се забрани на...
Напиши коментар »
(1)
1
НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ДОСТ БРАВО
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?