Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! ГЕРБ закри предизборната си кампания пред 7000 души в Пловдив! Цветан Цветанов: Корнелия Нинова няма шанс (ОБНОВЕНА/СНИМКИ/ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! ГЕРБ закри предизборната си кампания пред 7000 души в Пловдив! Цветан Цветанов: Корнелия Нинова няма шанс (ОБНОВЕНА/СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
16147
Коментари
15
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! ГЕРБ закри предизборната си кампания пред 7000 души в Пловдив! Цветан Цветанов: Корнелия Нинова няма шанс (ОБНОВЕНА/СНИМКИ/ВИДЕО)

Политическа партия ГЕРБ закри предизборната си кампания. Последната среща със симпатизантите се проведе в Пловдив. Ръководството на ГЕРБ, начело с Бойко Борисов, беше аплодирано от повече от 7000 души.

"В тази кампания се оказа, че има сблъсък на истини, които казваме ние, и на лъжи, идващи от нашите опоненти", обяви зам.-председателят на ГЕРБ пред симпатизантите на партията.

"Убедени сме, че ще спечелим тези избори, но искаме тази победа да е с голям резултат, за да може БСП дори да не си помислят, че може да управляват България. Имаме нужда от лидер като Бойко Борисов, за да може да бъде чут нашият глас в Европа", сподели той.

"Искам да благодаря на всички структури на ГЕРБ и на всички експерти, които представиха програмата ни. Ние показахме истинско европейско лице в тази кампания. Бяхме толерантни и градивни", коментира Цветанов.

"Убеден съм, че ще имаме 11-та победа и че ще имаме 11% разлика от БСП, за да може да имаме стабилно правителство", заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

"Не видяхме европейски политик да подкрепи БСП. Не видяхме дори Сергей Станишев, защото той трябваше да даде отговори за СЕТА и защо когато беше премиер уволни Корнелия Нинова като зам.-министър. Сега с нас е Антонио Лопес", коментира той.

"Няма да управляваме с БСП, ДПС и ДОСТ. Искаме да съставим правителство не на компромисите, а такова, което ще работи само за националните интереси на България и да подготвим страната за председателството на ЕС", увери Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ поиска всички демократично мислещи българи да подкрепят ГЕРБ на изборите, за да може техният глас да не се изгуби.

"В момента имаме политици като Корнелия Нинова, която твърди, че Европа не е всичко, но тя забравя, че когато ГЕРБ управлява, има европейски пари, има видими резултати и реални решения. Трябва да покажем на Корнелия Нинова, че няма шанс", каза още той.

Пред симпатизантите на партията говори и генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес. "Благодаря за поканата. Щастлив съм, че съм тук с вас. Бойко Борисов е добър приятел и добър политик. Всички лидери в Европа имат респект от него", заяви той.

"В демокрацията е по-трудно и по-важно да градиш и строиш, отколкото да разрушаваш. Проблемът със социалистите в България е, че те са популисти и си играят с бъдещето на България", обяви Антонио Лопес.

"Това, което говорят, са чисти лъжи. В България се води битка между реалността и популизма. В България трябва да се даде шанс да управляват тези честни политици, които са на страната на реалността и се борят с популизма. Да се каже "да" на ГЕРБ, което означава "да" за европейската политика, европейската помощ, бизнеса и стабилността", коментира генералният секретар на ЕНП.

"Вярваме, че България трябва да остане в сърцето на Европа, защото ние вярваме в общи принципи и смятаме, че заедно може да защитим по-добре границите на Европа", каза още политикът.

"Начинът на социалистите е да увеличат данъците, с което хората стават по-бедни. Това е грешният начин. Европа е бъдещето. Верният начин е в стимулиране на икономиката, в развитие на бизнеса, в увеличение на заплатите", заяви той.

"Отидете в изборния ден и защитете всичко, което сте получили от Европа, с гласа си. Не приемайте това, което получавате за даденост", призова Антонио Лопес.

 "Имате лидер, който е уважаван и тук и в чужбина. Сигурен съм, че Бойко Борисов ще спечели изборите. А на всички вас, които сте тук днес, ще кажа: "Гласувайте за дясното, гласувайте за Европа, гласувайте за ГЕРБ!" Победа", завърши главният секретар на ЕНП.

 

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Напиши коментар »
(15)
1
Да приемем,че Биби спечели изборите и вземе властта заедно с онези от ОПФ и РБ. Какво спечели от оставката : през ноември той искаше да ес отърве от рИформаторите и Патриотите: първите реално с 13 депутати взеха цели 7 министерски места, като Митов, Ненчев, Лукарски бяха безполезни, а първите двама – и вредни за държавата. Митов се забърка в кашата с Пръмова-Кр.Георгиева и накрая Б.Б. отнесе шамарите, а Ненчев замалко да обяви война на Русия , отделно далаверите в МО. МОН практически едва вегетира на изкествено дишане, без надежди за оздравяване, а разсипалата това министерство Дамянова за награда беше поставена за шеф на комисията по образование. Да не говорим за министрите нещастници и некадърници от ГЕРБ: Московски, Захариева, Бъчварова (ама зад нея реално МВР управляваше от Б.Б.), Василева, Павлова, Петкова – без Московски това са все министри на отговорни постове – МП, МВР, МОСВ, МРРБ, МЕ… Сега като се върнат тези дами на старите си кресла нали по същия начин ще управляват – толкова им е моженето, толкова им е акъла, такава им е квалификацията и такива са им знанията – преобладаващо икономисти и тук-там някой юрист. Борисов е разбира се пожарникар – човекът с шланга и пожарните коли... Б.Борисов ще потича в ЕС, ще мучи на български пред ЕК и Тримата големи (Германия, Франция, Италия), ще работи срещу държавата ни, ще вземе още 15-16 мл,д. евро външен заем, ако му го дадат, ще закопае България и накрая ще подаде оставка. Защото още след втората оставка на БиБи прокуратурата не го погна – него и министрите му и не ги вкара там, където им е мястото – в затвора.
2
Калинки – стръвници налазиха наш’то село. Хем лазят, хем хапят, и много лапат. Пол’вината храна на селяните изядоха. И колкото по- ядат, по- лакоми стават и по- ядат... Научих, че тази неделя ще раздават безплатно цяр срещу тях – бюлетини му викат…
3
Този коментар е обозначен като спам.
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Ако искате цвъки да спечели още 660 апартамента -избирайте ги.Цветелина от мултимилионер да стане с няколко милиарда-пак ги избирайте.С колко ви дигна мутрата пенсиите за четири години -10 процента. Помните ли омразния Станишев как за една година вдигна пенсиите с 19 процента.Мислете!
6
БЕЗРОДНА ПИКЛИВА ИЗМЕТ,ПРОДАЖНА!
7
Като гледам пловдивчани колко са доволни от безумното управление на кмета /за последно ремонта на "Руски" и невероятните задръствания в целия град/ Ви казвам,че Нинова има доста голям шанс. Ако и другите кметове са такива БСП-то е първа с преднина.
8
ГРОБарите ще загубят КАТАСТРОФАЛНО на предстоящите избори, защото народа разбра, че са КРАДЦИ и неграмотни КАЛИНКИ!!! Следва разпад на ШАЙКАТА /по думите на техния кандидат-депутат Антон Тодоров/ ГЕП и на бунището на историята....Тях ги обединява само далаверата и жаждата за КРАЖБИ!!!
9
Ужас...Дърпах се, дърпах се, ама май накрая и аз ще хвана пътя от тая мутренска държава. Няма да им изтърпя доволните муцуни в неделя вечерта на тия. Просто не е честно..3-ти мандат ще им дадем...на какво отгоре? :(
10
нямаш шанс ЦВР.ЦВР. БИВШИ НЕ ИЗБИРАМЕ ПОВЕЧЕ КАК И ДА ГОВОРИТЕ СТЕ ЗА ПАНДЕЛАТА НАРОДА ВИ ПСУВА А НА ТИЯ КЪДЕТО СНАСЯТЕ ПАРИЧКА ПЪРВИ ЩЕ ВИ ОСТАВЯТ И ДЕЦАТА ВИ СЕ СМЕЯТ НА ГРАБИ ЕВРОПА РАЗТУРИ БЪЛГАРИЯ - ГЕРБ
11
Нека ви управляват шофьорите и прислугата на бившите БКП функционери,това заслужавате .
12
Положението е трагично и отива към отчайващо. Изборът е между лошо и лошо. Злото е пропило навсякъде и е модифицирано в най-различни форми - сини , реформаторски , червени , царски , гербови , бензинови , розови ,псевдодемократични , посткомунистически , патриотарски , ориенталски, цигански....Толкова голям избор.
13
Снимките са ЧУДЕСНИ и ПОКАЗАТЕЛНИ ! Какво показват ли ? Ами показват ЕЛИТА , той е най-отпред. Пременени , сресани , парфюмирани , охранени , оядени , недонаяли се. На задните редова са мравчиците-ентусиасти , които ТРЯБВА да осигуряват ОХОЛНИЯ живот на първия ред. Първите манипулират задните....Формулата е до болка позната и стара. Народът го е казал - болен ЗДРАВ носи ! А първите двама си подават топката по АНТИ Робин ХУД-овски.....вземайки от бедните за богатите. Нищо ново ! Въпрос на осъзнаване и отрезвяване.
14
Отиде си ЗАВИНАГИ нашият лидер, Борисов- едно психично болно божество, което управляваше като един съвременен Робин Худ - крадеше от БЕДНИТЕ и даваше на БОГАТИТЕ, а себе си направи МИЛИАРДЕР. Ние от ГЕРБ мислехме, че Нашият Лидер г-н Борисов е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА и въпреки, че е ПРОЧЕЛ САМО ЕДНА КНИГА, той е дипломат, полиглот, икономист и политик, но се оказа, че той е ТЪП ГАЛОШ, ПРОСТАК, КРАДЕЦ И МУТРА, и с простотията си ИЗПРАТИ ПАРТИЯ ГЕРБ В МРЪСНИЯ КАНАЛ НА ИСТОРИЯТА.
15
Kато гледам как са се наредили ГЛАДНИ и АЛЧНИ герберунгери на първа линия и нямат търпение отново да ЗАРЪФАТ КОКАЛА, тръпки ме побиват...Хора, ОПОМНЕТЕ се! НЕ ДАВАЙТЕ ОТНОВО ВЛАСТТА В РЪЦЕТЕ НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КРАДЦИ И БЪЛГАРО-УБИЙЦИ !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?