Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО! Бойко Борисов отговори на горещи въпроси! Лидерът на ГЕРБ с ключова изява часове преди деня за размисъл (ОБНОВЕНА)
ЕКСКЛУЗИВНО! Бойко Борисов отговори на горещи въпроси! Лидерът на ГЕРБ с ключова изява часове преди деня за размисъл (ОБНОВЕНА)

Лидерът на ГЕРБ избухна: Да го извадят дядо ми пред дома му и да го бият, а те се хилят тук двамата

Автор: ПИК
Дата
Дата
42262
Коментари
48
ЕКСКЛУЗИВНО! Бойко Борисов отговори на горещи въпроси! Лидерът на ГЕРБ с ключова изява часове преди деня за размисъл (ОБНОВЕНА)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов седна на горещия стол в сутрешния блок на Нова телевизия. Бившият премиер отговори на горещи въпроси броени часове преди деня за размисъл.

„Аз още вчера без да вдигам шум заведох дело. В моя съзнателен живот, бях 4-ти клас и с още едни момчета се качихме на една джанка, дойде собственика, смачкахме един лук, толкова бой изядох от баща ми. От тогава никога не съм си помислил, че мога да открадна нещо, толкова превенция и съм запомнил, че чуждото не се пипа. Много ми се иска на тези хора на които не сме омръзнали бих искал да кажа какво ще направим по-добро за страната. Не искам да коментирам хора, които не си мерят приказките”, това заяви Борисов за обидата на Корнелия Нинова към него и заявката му да заведе дело срещу нея за репликата, че той е крадец. 

"Най-добрите оценки за борбата с контрабандата са дадени от Тимерманс, повече от 4 млрд. в бюджета, по времето на БСП дори нямаше шеф на митниците. Демокрацията им пречела, тогава да върнем чл. 1 от Конституцията. След 26-ти ще получим тежко разединен народ", каза Борисов на след пуснат репортаж на Корнелия Нинова, която го обвинява, че управлява държавата с есемеси и, че не се бори с контрабандата.  

Борисов допълни, че когато над 10 години над 1 млн. души гласуват за ГЕРБ, Нинова обижда тези хора, би й отговорил остро, но ще обиди нейните избиратели. Лидерът на ГЕРБ допълни, че за съжаление е имал нормални отношения с Нинова, дори я е поздравявал. 

Борисов за пореден път заяви, че не е пращал есемеси на служебния премиер Герджиков. 

"Вчера зададохте въпрос на Нинова, при който тя много се смути. Вие я питахте дали се е виждала с Доган, тя за момент се смути и заяви, че се е виждала с Мустафа Карадайъ. По време на избори чуваме, че Нинова няма да прави коалиция с ДПС, за какво се виждат тогава. Моето мнение е, че след като са получили гласовете от ДПС за Румен Радев, или пък за назначенията които се правят в момента. Аз с Доган не съм се виждал, чух се Карадайъ, когато минавах през Кърджали и на Местан се обадих и се помайтапих да не се сбият докато съм там", заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ за пореден път обясни за нежеланата подкрепа, който ДОСТ заяви, че ще даде на Цецка Цачева на президентските избори. "Аз лично пред вас казах, че не искам подкрепа от ДОСТ. На ДПС съм благодарил за хубавите неща за които са ни подкрепили, излизам съм публично и съм го казвал", допълни бившият премиер.

Той допълни, че от скалата от 1 до 10, за ГЕРБ е важно да спечелят 11. Борисов заяви, че са поискали изборите, за да се успокои държавата след референдума, на който българите са поискали мажоритарни избори. 

"Вие имате ли мъртъв дядо, ще ли е приятно чисто човешки да се шугавам със смъртта на този човек. Чак когато станах главен секретар намерих смъртния акт на дядо ми. Там пише, че е умрял от червен вятър. Да го извадят пред дома му и да го бият, а те се хилят тук двамата", заяви видимо ядосан Борисов на ужасяващата шега от страна на младия социалист Крум Зарков. 

"С такива кадри като Нинова СДС се срина, такива червени номенклатури", заяви Борисов по повод резултатите на различните партии. 

По повод нападките на Турция, Борисов заяви, че ако беше на власт, това нямаше да се случи. "Аз не им отговорях дни наред докато не сменят тона. Радев вчера им отговори добре. Не мога да си кривя душата, когато човек е постъпил правилно. Ако беше преди три месеца това, ние щяхме да имаме обща позиция". 

На въпрос дали се намесва Русия в изборите, Борисов пожела да му покажат доказателства. "По време на президентските избори БСП винаги се възползва от това, че голяма част от електората им са привърженици на Русия. Те знаят, че сме против анексинарено на Крим, против сме не защото не знаем историята, но след Косово, след Крим при този агресивен съсед който имаме в момента, това може да се случи и в България. По същия начин някой може да отиде и да забие знаме в Кърджали и да каже "това е наше". Към днешна дата България може да се окаже терен на борба между Турция и Запада. Виждате какво се случва, заплахите които се отправят, това не е войната за киселите краставици, макар че ние имаме голям износ. Ескалацията на напрежението е такава, че единствения шанс ЕС по линия на НАТО в България да няма бежански натиск и аз успях да го предотвратя. 

Има неща срещу които не може да се реагира дори да го знаят службите. Още през 90-те години, са резделили политолозите, уж телефонни обаждания, на собствена сметка, как да се насочва населението. Кънчо Стойчев, Андрей Райчев и Гарелов са даденост, не може да ги изолираш. Едните са направени сини, другите червени. Харалампиев вчера ми каза, че баща му бил министър при Луканов. Те бяха най-активни в защитата на президента Радев", заяви Борисов по повод на това има ли намеса на Русия в нашите избори. 

Той припомни, как Нинова е отричала срещата с Решетников, като само 15 дни е видян с Путин. "Срещата е била в столичен хотел, тя първо отрече, после потвърди", заяви Борисов. 

Той обаче подчерта, че отношенията ни с Русия са оправени, въпреки всичко и припомни големия брой руски туристи, ремонтите на самолетите, военни кораби, Европейския газов хъб, подкрепен от Европа. "С една дума и руснаците се объркаха, когато декември те очакваха да забавим плащането за реакторите на "Белене", дори руснаците се объркаха. Онзи ден по настояване на русофилите се видях с тях. Те поискаха тази среща и аз ги питах тогава, защо се подвеждат по думите на БСП, които обещаха да строят Белене, а те нямаше какво да кажат", допълни Борисов, като заяви, че не само социолозите, но и самите руснаци са се объркали кого подкрепят, БСП или ГЕРБ. 

Борисов заяви, че на тези избори разчита на това което са направили от ГЕРБ. "Какво са направили тези две години след Орешарски, че да ни победят", заяви Борисов. 

 

 

 

Напиши коментар »
(48)
1
В следващия час очаквам поне 5 новини за Слънцето. Какво ще правите драги, журналистчета като вашият идол изгуби изборите в неделя?
2
защо не коментирате Велизар Енчев, който от БНТ 1 говори за точните имена и фирми на политици, докарали България до просешка тояга
3
От развратник, акъл неща.
4
Ау колко хрисим го играе. Уж не иска да коментира Корнелия, а вече 15 минути тънко плюене. Видимо е изморен вече ББ. Време му е за (не)заслужена почивчица.
5
В неделя сблъсака е между партията на мутрите и партията на българският народ!
6
Всички говорят че Борисов и Златев от Лукойл са първи приятели - един СМС от Бойко и съпруга на Нинова ще изхвръкне от Лукойл както Гарело изхвърча.Много смешна Нинова в защитата на Гарелов.Ако беше толкова силен Борисов да управлява с СМС - нямаше да допусне неговите хора да излязат от властта.
7
В деня за размисъл тиквата най-много да измисли кога да си подаде оставката и кой пак ще му е виновен.
8
ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ НИЩО ЗА СНОЩНОТО МЪНКАНЕ НА СЛАНИНОВА?
9
Сланинова е една жалка червена и лъжлива утка и на светлинни години след Бойко!!
10
Пръднелия в момента дали не гледа бойко в компанията на Сарайския чифут!
11
Във всички политически кампании има повече глупаци,отколкото разумни хора.И по-големият брой винаги взима надмощие!Стомахът няма уши и не може да бъде напълнен с празни думи....Личното местоимение"АЗ"трябва да бъде хералдически герб на някои"хора"...Или Тикви..
12
Винаги съм се чудил как БайХОЙ се е научил да мисли и говори с г@зъ си.
13
След снощи съм сигурен, че не глас а живота си ще дам за Нинова! Мънка тиквеник ей ся по нова! Пускайте си го и си го гледайте! Тва ще му е!
14
Чивек с ниска култура ЕЛЕМЕНТАРЕН
15
Сланинова да се подложи на диета,за да не стане като Сланински.Сланината му изяде главата.
16
Точно такива изказвания, му ''изядаха '' главата. Съвсем за шарани ни взе, оля се... Не стига , че те краде, ами и ти обяснява, колко много прави за тебе и колко добре живееш. Предсказвам, че на 26-ти , ще има пак включване от правителствана болница, понеже вожда е вдигнал кръвно-нищо лично, звездите ми го говорят.
17
Човекът, който от 2007 г., от създаването на ГЕРБ, до сега, не е правил нищо друго, освен да разделя нацията, сега говори за обединение... Лъжец, демагог, ждрапа отново към властта... Но край! На 26.03. ще получи червен картон... Гледайте го в момента по НОВА.... Плещи си едно и същи, до болка втръснали глупости...
18
Снощи птиглътнах отвръщението си към този примат Краднелия СЛАнинова и и слушах глупостите по телевизията.Сега слушам и Борисов по телевизията и за сетен път се убеждавам че той е светлинни години във всяко едно отношение пред КУРабията.Убеден съм в победата на ГЕРБ.Булшевишките буклуци веднъж за винаги трябва да отидат в забвение!!! N11!!!
19
Вервай си.Вервам ти.
20
БОЙКО ГОВОРИ УМНО И ИНТЕЛИГЕНТНО.... НА 26.03.....N:11. КОЛКОТО И ДА ТРОЛИТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, СТЕ ЖАЛКИ
21
Монолог на мутра и опикани журналя.
22
Мдаааа.....! И този иска да ме управлява! Държавник ли? Смешник, с лакърдии си прекара цялата кампания! И цитати на чужди политици! Не е човека на България!
23
ВРЕМЕ Е ДА ИЗМЕТЕМ ШАЙКАТА ГЕРБ.ТИКВИТЕ,ТИКВЕСИТЕ,ТИКВЕТАТА,МУТРИТЕ,МУТРЕСИТЕ И МУТРЕНЦАТА НА СЪД.ТЕ СА РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ В ТЯЛОТО НА БЪЛГАРИЯ,ЛЕЧЕНИЕТО Е САМО ЕДНО,ХИРУРГИЧНА ОПЕРАЦИЯ.
24
Изключително слабо интервю на Ани Цолова и Виктор Николаев.Оставиха Б.Борисов да си разтяга локумите един час без да му зададат нито един съществен въпрос.Вчера разкостиха Корнелия Нинова,а днес в захлас слушаха глупостите на бившия премиер без да го прекъсват.Но това още веднъж показа какъв елементарен човек иска отново да ни яхне.
25
Борисов бяха само водещите
26
Когато е бил малък,баща му го е бил,бил,бил,че е откраднал джанки и пак не му е набил в джанката малко акъл да не става за смях пред цял народ.
27
Цолова се подмокри-това е нормално, но защо, гея Виктор, гледа така влюбено??? Очаквам, бой , между водещите, след предаването, кой пръв да налапа ''биберона.
28
И Банкянския дебил дето нищо не е откраднал - само няколко милиарда джобни. Тия съвсем ни мислят за калинки!
29
Взема думата и говори каквото му харесва. Намръщен , строг ,Като гръмовержец пред избухване. Драпла към титлата Народен артист. Монолозите се превръщат в мантри. Фактът е обаче , че МАТРИЯЛА все повече не вярва. Резултатът ще видимЕ на 26.03.2017.
30
Живеел само с 1500 лв. А тоя толуп от какво е! От филии с мас навярно! Патологичен лъжец и крадец. Мутренска измет!
31
ТОВА Е ПРИМЕР ЗА НЕЗАВИСИМА ЖУРНАЛИСТИКА. ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРЕДАВАНИЯТА С ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИЙНИ АКТИВИСТИ ДНЕШНОТО БЕШЕ ИЗПЪЛНЕНО С ВЗАИМНА ЛЮБОВ ИЗКРЯЩА ОТ ОЧИТЕ НА ТРИМАТА В СТУДИОТО.РАЗМЯНАТА НА ВЛАЖНИ ПОГЛЕДИ МЕЖДУ ДВАМАТА ВОДЕЩИ И БОЙКО НЕ СПРЯ И ЗАВЪРШИ С ДУХОВНА ЕРЕКЦИЯ ЗА БОРИСОВ И ПЛАТОНИЧЕСКИ ОРГАЗЪМ ЗА ВОДЕЩИТЕ.ВЪЗБУДАТА ОТ РАЗГОВОРА ОБХВАНА И СИМПАТИЗАНТИТЕ НА ГЕРБ.НА ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЪЩО МУ СТАНА ХУБАВО, НО САМО ЗА МИГ,ЗАЩОТО ОСКОТЯВАНЕТО,ДО КОЕТО Е ДОВЕДЕН МУ ПОПРЕЧИ ДА СЕ ХВАНЕ И ТОЙ ЗА ШЛИФЕРА.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА,КОЯТО Е НА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА В СВЕТА ПО ПОЧТЕННОСТ.
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Повечето мнения тук са от обединени тролове. Истинските фенове на БСП-то са нормални хора. Не приемам ругатни и прозвища. ТРОЛОВЕ, точно вашият начин на говорене ще ви изяде главата. Карате ме да гласувам за Бойко и ще го направя с удоволствие и омерзение от вас.
34
В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЬЛ, ТИКВАТА НЕ БЕШЕ САМ,БЕШЕ СИ ПРИВИКАЛ ПОМОЩНИК ЗА МИСЛЕНЕТО,ЗАЩОТО ПРИ НЕГО МИСЛЕНЕТО Е ИЗКЛЮЧЕНО. ЗАВАЛИЙКАТА!
35
Г ЖО КАРАЯНЧЕВА,НЕ ОЧАКВАХ ОТ ВАС ТАКОВА ВКЛЮЧВАНЕ ПО ФОРУМИТЕ.ЗА МАЛКО ДА ОСТАНА ЗАБЛУДЕН ,ЧЕ НЕ СТЕ КОМУНИСТКА,НО ЩОМ КАЗВАТЕ,ЧЕ МИНАВАТЕ В ОТБОРА НА ГРОБ И СЕ ПРЕБОЯДИСВАТЕ,МИ СТАНА ЯСНО.ТАМ ВСИЧКИ СА ПРЕБОЯДИСАНИ СКРИТИ КОМУНИСТИ. ПОНЕ ОТ БСП НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ КРИЯТ,А И НЯМА ЗАЩО!
36
Стар войвода, ветеран от войните простенал на смъртния си одър: - Доведете ми Пешо. - Кой Пешо тате? -Пешо, партийния секретар. -Тате, та ти не си му продумвал на него от 09.09 1944 Г. - Доведете го! Какво да правят синовете му, това било последното желание на баща им - довели му Пешо, партийния секретар. -Искам да ме направиш член на партията -казал войводата. -Браво байно,браво - зарадвал се партийния секретар - най после се осъзна. Ето, заповядай партийната ти книжка. Със здраве да си я ползваш. -Ех сега вече ще мога да си ида спокойно -прошапнал воеводата - като умра - с един комунист по малко!!!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Добре де , защо тогава стана член на БКП ? Насила или доброволно ? Защо не се отказа от партията при деполитизацията ? Бил си запленен от идеята или си лицемери? Достойнството има ли цена ? Това са въпросите , които не му задава никой , а и той няма да отговори. Как ако не си честен пред себе си искаш другите да те последват и повярват ? Това ли е най-доброто за България ???
39
Фандъкова е сянката на Борисов. Той управлява София чрез нея. Повече са негативите от тяхното управление в София, отколкото положителните промени, за които постоянно говорят. Същото се отнася за цялата страна.
40
А БЕ ХАЙДЕ СТИГА ГО ХВАЛИТЕ БАЙ ГАНЯ ОТ БАНКЯ - АЗ ПИТАМ КОГА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА БОЙКО , КАК ОТ МАЙОР СТАНА ГЕНЕРАЛ И КОЙ ГОЦЕ И ЦАРЯ МАЙ ТОГАВА БЕШЕ Е НАЛИ НАШИЯ Е И БУДА И СТИГА ГО ПРОБУТВАХА НАПРЕД ДА СЕ МАХА ЗАЩОТО ИМА ПО КАДЪРНИ ОТ НЕГО И ПАРТИЯТА С ИМЕ КРАДИ ЕВРОПА РАЗТУРАЙ БЪЛГАРИЯ - ТАМ В НЕЯ СА ВСИЧКИ КОМУНДЕТА И ДОНОСНИЦИ
41
Нищо за перспективи, нищо за икономика, образование, здравеопазване. Беше като първа клюкарка, невероятна клюкарка. Освен това скучна и елементарна клюкарка. И този човек отново иска да управлява. m
42
държи се пред камерите като момиченце от забавачката пред огледало в магазин, насилено поведение.......това й показва същността, патологичен лъжец, тя първо лъже,после мисли...типично е за въпроса виждала ли се е с Доган, смути се, каза не,но продължи да мисли и типично за лъжеца почна с подробни описателни факти......че не е с доган, но с карада се е виждала...
43
Бай Иване, не говоря с г@за си. Ако ме сравняваш с ББ, не си познал. Коментар 12 нещо се е изказал неподготвен
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
Долу Мутрата Крадец на Асфалт и Фирми , с отврьтително отношение кьм нашите бащи и маики и крадеца на пари от София чрез марионетката си Фьнда
46
Отиде си ЗАВИНАГИ нашият лидер, Борисов- едно психично болно божество, което управляваше като един съвременен Робин Худ - крадеше от БЕДНИТЕ и даваше на БОГАТИТЕ, а себе си направи МИЛИАРДЕР. Ние от ГЕРБ мислехме, че Нашият Лидер г-н Борисов е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА и въпреки, че е ПРОЧЕЛ САМО ЕДНА КНИГА, той е дипломат, полиглот, икономист и политик, но се оказа, че той е ТЪП ГАЛОШ, ПРОСТАК, КРАДЕЦ И МУТРА, и с простотията си ИЗПРАТИ ПАРТИЯ ГЕРБ В МРЪСНИЯ КАНАЛ НА ИСТОРИЯТА.
47
Борисов е ТЪП НАГЛЕЦ, АНДРЕШКО, БАЙ ГАНЬО В СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ. ХОРА, НАПРАВЕТЕ ДОБРО НА БЪЛГАРИЯ, НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ТОЯ ПОЛУГРАМОТЕН БАЙ ГАНЬО, ЗАЩОТО ПОКОЛЕНИЯТА СЛЕД НАС ЩЕ НИ СЪДЯТ ЗА ТОВА, ЧЕ ВИЖДАМЕ, ЧЕ Е МУТРА, ПРОСТ, ПРЕСТЪПНИК И КРАДЕЦ, НО ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО !!!
48
Е хубаво де , колко ГОРЕЩИ са били въпросите ? По градусовата система на Целзий ли сте ги измервали ? Човекът , като бивш пожарникар със сигурност ще се справи с овладяване на температурата. Ама какво от това ......
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?