Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ХИТ В МРЕЖАТА! Владислав Горанов отговаря на живо на въпросите на избиратели: Корнелия Нинова е заимствала от Корана идеята за кредити без лихви (ОБНОВЕНА)
ХИТ В МРЕЖАТА! Владислав Горанов отговаря на живо на въпросите на избиратели: Корнелия Нинова е заимствала от Корана идеята за кредити без лихви (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
19757
Коментари
6
ХИТ В МРЕЖАТА! Владислав Горанов отговаря на живо на въпросите на избиратели: Корнелия Нинова е заимствала от Корана идеята за кредити без лихви (ОБНОВЕНА)

Бившият финансов министър и кандидат за депутат от ГЕРБ Владислав Горанов провежда уникална среща с избиратели на живо във фейсбук, видя ПИК. Експертът по финансите е решил да проведе по доста модерен начин кампанията, отговаряйки в реално време на въпросите на граждани в социалната мрежа. 

Всеки пише какво иска да попита Горанов, а той отговаря на кратко и не пропуска никой от запиталите го в профила му. Така той е решил да отвърне на поканите от различни медии да говори пред тях, тъй като по този начин отговаря директно на въпросите на избирателите, а не на тези на водещите. Срещата във фейсбук продължава вече 30 и няколко минути - вижте на живо.

На въпрос на потребител от София за заявката на Корнелия Нинова, че ще накара със закон банките да не взимат лихви, той заяви, че това е нечувана намеса на държавата в частния сектор. "Няма такъв закон никъде по света, освен в Корана. Вероятно от там са взаимствали БСП тази си идея", каза Горанов. Той бе категоричен, че е лоша и идеята за отмяна на плоския данък, тъй като това ще натовари най-инициативните хора, работещи в големи частни компании, които имат най-висока производителност на труда и внасят най-много данъци. Освен това би отблъснало чуждестранните инвестиции на компании, които дават един от най-високите заплати у нас и така развиват и социалната политика и икономиката, категоричен бе той.

 

Напиши коментар »
(6)
1
Владо я кажи как няма да взимам пенсия и децата и щели да ми я плащат,ако не си прехвърля 5% от частния фонд в НОИ?!Значи аз ще внасям на всеки 100 лв. 95лв. в НОИ и 5 лв,в частен пенсионен фонд и нямало са взимам пенсия така ли?Ами 95-те в НОИ къде отиват?!!!!
2
Да сложи до себе си и умника от Плевен! И ще са си лика и прилика!
3
Тоя пъ къв финансов беше никва Пица
4
Ей бо ук нещастен, вие регистрирахте дост ав унгария има безлихвени ипотечни кредити от 2016 г за двойки коитонсключат договор с държавата, в рамките на 10г да имат 3 деца, като има еднократна помощ 25000 евро и безлихвен заем също 25000 евро вие сте баши бозук за България
5
Другари вие най-много обичате димата БЕЗПЛАТНО.Така сте свикнали от "социализЪма" Затова вашата партия се състои от пенсионери и неудачници, които се надяват да дойде някой "отгоре" и да има напълни хладилника.Вашият принцип е:Вземете от работещите, от предприемчивите, от забогателите и ни дайте на нас пенсионерите, мързеливите, неспособните, циганите.Дайте ни социални помощи, кредити без лихва, пенсии от 1000 лв дето градиме социализЪма. И точно така ви лъжат олигарсите и върхушката, която е обяздила вашата партия -тъмносията приватизаторка на Техноимпекс, " и "бизнесмена" Гергов. Те си пълнят гушите , а вие вервайте.Вервайте, че Корни ще ви оправи.Както ви оправи и нейният идол и предшественик Станишев.Той оправи България, оправи БСП, оправи Йончева и сега оправя световните проблеми. Вервайте другари
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?