Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов: Всяка цифра в програмата ни за управление е конкретна и реално изпълнима
Цветанов: Всяка цифра в програмата ни за управление е конкретна и реално изпълнима
Автор: ПИК
Дата
Дата
6081
Коментари
4
Цветанов: Всяка цифра в програмата ни за управление е конкретна и реално изпълнима

Ангажиментите, които ГЕРБ ще изпълни в следващ управленски мандат, са: привличане на още повече инвеститори, създаване на още повече нови работни места и все по-широки възможности за старт в кариерата на младите хора, включително и чрез помощта на европейските програми. Всяка цифра в програмата ни за управление е конкретна и реално изпълнима. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред служители и ръководството на предприятие за производство на телфери във Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Той подчерта, че в рамките на този месец е посетил над 200 населени места в цялата страна. „Одобрението, което приоритетно срещнахме, ми дава увереността, че сме на прав път. Българските граждани оценяват реалните решения, които даваме за развитието на България“, каза водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново. 

По думите на Цветанов ГЕРБ е истинска народна партия, която защитава европейските демократични ценности. „Всички трябва да упражним конституционното си право и да гласува с номер 11 в бюлетината за 11-тата изборна победа на ГЕРБ“, призова присъстващите той.

Цветан Цветанов бе придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кмет на старопрестолния град Даниел Панов, както и от кандидати за народни представители от листата.

Още по темата
Цветанов в Преображенския манастир: ГЕРБ гарантира запазването на българския дух, култура и идентичност
Часовник
14:57
Водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пое ангажимент да съдейства за осигуряване на средства от републиканския бюджет за ремонта на пътя между...
Напиши коментар »
(4)
1
Е 12, за апартаментите ти говоря.
2
"ОСТРИЕТО" НА ГЕРБ В ЛИЦЕТО НА Г-Н ЦЕЦО УХОТО, ПОКАЗА ЛИЦЕТО СИ!!!! НАДМЕНЕН, НЕПОДГОТВЕН, МАНИПУЛАТОР АМАТЬОР, СЛАБ ОРАТОР, ПРЕФЕКТЕН АУТСАЙДЕР !!!!
3
Ангелкова обещава реки от мед и планини от масло за пенсионерите. Пенсиите няма да се вдигат със срамните 2,5-2,8 % , а много повече. Пенсионерите няма да ги притискат до стената, а ще ги тачат. И няма да въведат повишение на цената на природния газ с 29%... Има обаче една песен, в която се пее: "Късно е,либе, за китка...". Пък и Боко вече е отписал пенсионерите, без да съобразява, че тази многолюдна, над 2 млн. маса, като нищо ще смачка електората на Баце. Остава отново да се съюзява с ПФ и онези от РБ. Тогава защо ручахте жабето?! Баце, съобразявай преди да говориш и то в последните дни преди изборите. Май че пак ще яднете дървото...
4
Този човечец не прави разлика между цифра и число. То какво ли да очакваме от неграмотни гербаджии?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?