Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с Движение "Русофили" (СНИМКИ)
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с Движение "Русофили" (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
55918
Коментари
13
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с Движение "Русофили" (СНИМКИ)

"По покана на Национално Движение "Русофили" днес проведохме съвместна среща. Запознах техните представители с прагматичните отношения на България с Русия и ЕС", това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в социалната мрежа фейсбук.

"За последната година посещенията на руски туристи в България са се увеличили с 40%, а с президента Путин сме обсъждали и потенциалните възможности за двете страни от проекта за газовия хъб "Балкан, работата по който вече започна.

Изразих несъгласието си с потъпкването на европейското знаме по време на събора на язовир Копринка. Представителите на Движението ме увериха, че това е било провокация и че те не стоят зад този акт", допълва Борисов. 

 

Напиши коментар »
(13)
1
че от 1 април се увеличава цената на газа с 30%. Ако е вярно, в България ще бъде "ужилено 90% от населението на страната. Всичко останало е предизборни манипулации.
2
Браво,Бойко! От всякъде те търсят. Надеждата е в теб.Бъди жив и здрав.
3
И въпреки това, НЯМА да гласувам за ГЕРБ!!!
4
Време е за промяна №5 Коалиция на Недоволните!
5
Обърка вратите,не с газовото лоби.С ядреното лоби за мирни цели.Там е Русия.
6
Този потенциален лъжец и самовлюбен в себе си човек ще си направи среща и с дявола само и само да се върне на власт понеже има още какво да се открадне Голям ЛЪЖЕЦ и МАНИПУЛАТОР готов да мине и през трупове само и само да бъде той
7
Като гледам плакатите на всички кандидати от ГЕРБ ми прави впечатление че всички са с протегнати ръце както се молят турците в джамиите а ако греша знаци този жест гласи -давайте давайте има още какво да откраднем и да вземем от Вас Аферим на пиара им
8
след РУСОФИЛИ слагаите (БЪЛГАРОФОБИ) да не се бъркат българите,че става въпрос за едни и същи хора.
9
Тоя диспут мина между патриоти и русофили миналата седмица- Пак закъсня, момченце, чак днес ли ти дойде акъла за срещата???
10
„Понеже в БСП жените са мъже, при нас мъжете са по-нежни и затова трябва да ги защитиш“, изцепи се Борисов в „120 минути“. Един съвет, господин Борисов. Съвсем добронамерен съвет. Имате медийни съветници, питайте ги преди да изцепите поредната си дебелашка идиотия по телевизията. И не само ги питайте, ами ги и слушайте. Защото след признанието ви, че в ГЕРБ било пълно с нежни мъже, как очаквате да реагират българските балкански мачовци. Сърдите се, че са ви взели на мезе, а сам скачате готов и нарязан в чинията. Не така, господин Борисов! Не така, че после тръгват едни слухове, едни, прякори… Казваме ви го достатъчно нежно, че човек с вашите специфични нагласи и засилена чувствителност да го разбере, без да се засегне!
11
http://a-specto.bg/mareshki-izpravya-ramene/
12
"В нас социалистите са зараза, щом поискат да сеят социализъм на българската неблагоприятна почва. Ние съветваме нашата младеж да се пази от тия душевно болни хора, за които Отечество не съществува. От българската интелигенция се изисква само едно: да пази тя своята земя от всякакви чужди доброжелатели, да се стреми към запазванието свободата и независимостта на България и да поддържа и насърчава само онова правителство, което строи и гради Нова България и ония деятели, които са доказали вече своя патриотизъм. А който иска подкладки, освобождение на труд, мискинлък, славянство и социализъм, нека иде да продава краставици в Русия на мужиците и бабулите. Европейска България няма нужда от такива ципори!“ – Захари Стоянов, откъс от статията „Социализъмът в България”, 1887 г.
13
"Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите" – Димитър Благоев, основоположник на социализма в България, „Принос към историята на социализма в България, София, 1906 г.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?