Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Патриотите искат приемане плана на Пирин незабавно
Патриотите искат приемане плана на Пирин незабавно

Ще ревизират сегашните решения на МОСВ

Автор: ПИК
Дата
Дата
9861
Коментари
4
Патриотите искат приемане плана на Пирин незабавно

„Като председател на ВМРО, патриот и съпричастен на многогодишните усилия на хората от Пиринския край категорично заявявам, че Патриотите ще направим всичко, което е необходимо, бъдещето правителство незабавно да приеме Плана за управление на НП Пирин, декларира Красимир Каракачанов.“

Лидерът на ВМРО и съпредседател на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов се срещна с жители на Банско. Срещата бе част от предизборните събития на патриотичната коалиция за 1 МИР Благоевград.

На въпросите на жителите на Банско и околните населени места отговаряха лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, водачът на листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за област Благоевград Атанас Стоянов и вторият в листата Петко Събев.

Пред хората в курортния град Каракачанов се ангажира при бъдещо участие на Обединените патриоти в управлението да работи за защита на техния интерес.

Той допълни, че развитието на спортната инфраструктура, туризма и ски зоните в цяла България ще са сигурна част от бъдещата управленска програма, ако Обединени патриоти са част от следващото управляващо мнозинство.

Планът за управление на НП Пирин трябваше да бъде приет през 2014 г. и да действа до 2023 г. Бави се вече три години, затова ще предложим изменение на Закона за защита на териториите, плановете на Национални и Природни паркове да действат 10 г. след приемането им, заяви пред присъстващите на срещата Каракачанов.

Той обясни, че когато новият план бъде приет през тази 2017 г., ще действа до 2027 г., а не до 2023 г., както е заложено в момента. Това се прави, за да може да се реализира всичко, което е заложено в него.

Незабавно ще поискаме от бъдещия министър на околната среда и водите взетите решения по „целесъобразност” под натиска на финансирани от чужбина еколози да бъдат отменени, за да може планът на Пирин да бъде приет и утвърден от Министерски съвет още до края на лятото, обеща още Каракачанов.

Напиши коментар »
(4)
1
ДА НЕ БИ БАЗА НА ВМРО ДА ПРАВИТЕ БРЕ ХАИМАНИ С ХАИМАНИТЕ НЕДОКЛАТЕНИ
2
В този край, когато ВМРО е управлявала незаконно,е бил известен израза" Дядо Коле ,леко коле"
3
Тези вена правиха коалицията БСП/БКП/- ДПС/патриоти/ -„Обединени патриоти и вече решават проблемите на Пирин.
4
БРАВО БЪЛГАРИ ! БРАВО ПАТРИОТИ !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?