Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Доган ага, долу ръцете от Левски! Защо се криеш в Сараите като мишка, а ние ти плащаме държавната охрана, хидроинженерино?
Дървеният философ на прехода е същият мерзавец като Местан
Доган ага, долу ръцете от Левски! Защо се криеш в Сараите като мишка, а ние ти плащаме държавната охрана, хидроинженерино?

Кажи си за обръчите от фирми и модела КОЙ. Кажи кой "самоуби" Ахмед Емин. И кога Ердоган стана лош - като ти надуши схемите ли?

Дата
Дата
104159
Коментари
51
Доган ага, долу ръцете от Левски! Защо се криеш в Сараите като мишка, а ние ти плащаме държавната охрана, хидроинженерино?

Доган се отърка предизборно в Левски, за да докаже, че безсрамието в политиката е безпределно.

Левски не е дъвка за всяка паст, ага, особено за твоята, хидроинженерската, преяла с милиарди заграбени народни пари.

Вместо да се правиш на Бодрияр и Барт на квадрат, вместо користно да отравяш електората с гузната алхимия на кухата си словесност, по-добре си признай за обръчите от фирми, обществените поръчки, модела КОЙ, лобизма в съдебната система, тайните договорки с БСП да управлявате след изборите.

Признай защо стреляха по теб и кой "самоуби" клетника Ахмед Емин в покоите ти.

Кажи си, ага, и защо в крайна сметка те обявиха за персона-нон-грата в Турция. Да не би за едни контрабандни канали, с които, разбира се, нямаш нищо общо?

Сподели защо пета година се криеш като мишка в сараите, а всички ние ти плащаме за държавната охрана от НСО.

Не ми пробутвай дрън-дрън-ярини за "нароченото гърне на етнонацията", "хлъзгавия понятийно-категориален терен" и "поливариантното моделиране на различните геополитически таргети".

Големия мислител, проникновения визионер, дървения философ на прехода.

Ти сам не вдяваш какво имаш предвид, камо ли кротките тютюноберачки от Ардино и Неделино, връз чийто доблестен труд и с чийто дисциплиниран вот дерибействаш трето десетилети из българската политика.

Подиграваш ли се с тях, на транквиланти ли си бил, докато си сътворявал маниерния буламач, легендиран като "обръщение към народа"?

Най-смешни са лозунгите за неоосманизма и лошия Ердоган. Стана лош, като спря да ти играе по свирката и ти надуши схемите, пренасочвайки "кинтите" към Местан ефенди. Заболя те тогава, нали, сети се изведнъж за Левски, за надвисналата над Балканите война, за България.

Милеел си бил за България... В повечето кърджалийски села и хляб не можеш да си купиш на български, но оядените ти кандидат-депутати продължават да агитират на турски.

Велможите ти, същински Караибрахимовци, безчинстват в отцепени от света феодални владения – иначе български територии. Цакат уплашения електорат с „етническата карта”, бесуват в земеделието, строителството, пътната инфраструктура, производството и търговията с цигари.

Така ли милееш за България?

Най-честно ще е да млъкнеш завинаги. Да спреш злокобно да проехтяваш от подземията на мрака като бащата на Хамлет. За 30 години много се насъбра покрай твоята неизтребима наглост.

Да, ти и ДПС сте проклятието на страната ни. Мъчиш се сега да станеш симпатичен на фона на националните предатели от ДОСТ, да бъдеш по-поносим за коалиране след изборите, да покажеш колко си незаменим, с Местан си играете на "добрия" и "лошия турчин", но сте едни и същи мерзавци, едни и същи ченгета, заченати в лабораториите на Държавна сигурност. 

Номерът няма да мине, ага.

И долу ръцете от Левски.

 

Напиши коментар »
(51)
1
2
Статия на истински българин - така се прави, така се пише, господа журналисти. А Доган наистина е проклятието на БГ, прав беше Костов..
3
Отравителен гаден фес . долу ръцете от Апостола, гад мръсна!
4
Пик , най-после да пуснете истината за агата и сараите. За Ердоган сте прави - Агата го намрази след като му врътна кранчето на "Булгартабак" и пътя на тютюна към кюрдските територии.
5
Хич, не му е на рязания за балканите на Чалмата, а няма да може да раздава порциите със СлаНинова. ДПС и ДОСТ заедно с Бесепеерастите, нямат място в България мястото им е на юг и север в Азия!!
6
писмото на доган нахално. но не съм видяла освен тук някой да го каже в прав текст.
7
Бай Ахмед, направи ли ти кака Корни минет?
8
резания фес пак се изока. де бой де
9
Heдялko, остави на мира Амедоглу. Нали се разбрахме с теб , че ще хвалиш само моя ортак от Банкя ? Очаквам до 10 минути да публикуваш хвалебствие за Трътлестия толумджия от Банкя. Ясен ли съм ?
10
Великолепна статия -
11
Такива пасквили вече не хващат дикиш, къде са статиите за високия жизнен стандарт на българина.
12
Браво, но когато преди години писах за любовта между Момата, Чалмата и Шише как ограбваха държавата със Царя и Сачмата, защо ми триехте коментарите. Но се радвам че все пак сте се усетели, че всеки грабеж на държавата и народа, започва с един комунисти, със помощта на една чалма, в момента ни готвят същия грабеж, затова трябва да изчистим сурата на Чалмата..
13
Това,че моят идол Винету до не толкова отдавна беше на повикване в сараите няма да споменавам.
14
честна позиция
15
Ахмед Демерие Доган - Сава, Сергей, Ангелов е срам за турския етнос !
16
По-добре ДОГАН , от колкото ЕРДОГАН (МЕСТАН)!
17
Вие не сте Времето, но сте поставен във Времето. Вие осквернихте Българската история и нейните герои, не се посвенихте да оскверните Свещенната наука. Много Българи прогонихте от Земята ми, самоубихте и репресирате докато благоденствате и грабите. Подчинени на алчноста и покварата, човеците домогнали се до власт и ресурси отиват при Господаря на възмездието след като напуснат сегашните си тела. Адските планети са неговите владения. Там те обличат нови тела за неопределено Време. Там Господ излива тяхната алчност и зло.
18
На баща си гумен нож вадим.Защо не напишете как Боко е привикван от Ердоган като пудел и му се казва какви решения да взима относно енергийната политика на страната.
19
Вярно, точно, истинско
20
Гласуваш за СлаНИНОВА получаваш САВА! Отвори си очите ,българино!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Доган е много повече Българин от всички вас, от пик-ливото ви сайт-че, което отдавна трябваше да бъде затворено от СЕМ. Защо не напишете няколко думи за Местан? Не спряхте да ближете задниците на едни, макар и бивши. Как и с колко са ви мотивирали за това, само може да се предполага. И … престанете с п.д.раските си номерца с този «Грешен код за сигурност»! За чия сигурност става дума?
23
Доган се подиграва на обикновените хора от електората на ДПС, изпълзявайки от време на време с тази наистина куха словесност и пародия на "философско проникване в процесинг-а." ....И да не бърка коварно в меда на неоспоримата мъдрост на Дякона!
24
Sas statiata i komentarite nalivate voda v melnicata na tyrskia shpionin Mestan
25
Много точно написано! Това е една от истините на така наречения и направен от ДС преход! А , ЛЕВСКИ НЕ Е ДЪВКА - ТОЧНО !
26
Няма ли някой учен от БАН, който да направи сериозно научно изследване за влиянието на властта върху човешкият мозък?
27
блестящо
28
Рошко Ка.пута- Е/бания от руски тираджии в Холандия LZ1RGD- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664 София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап 32.....тел..0877 58 38 45.....0889 67 66 78.. http://roshkovip.snimka.bg/
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
„Никому не се надявайте - говореше той - Ако ние не сме способни сами да се освободимъ, то значи, че не сме достойни да имаме и свобода; а който ни освободи, той ще направи това, за да ни подчини отново въ робство…” – Захари Стоянов, „Василъ Левски (Дяконътъ). Черти изъ живота му“, 1883 г. ++++++ „Всичките народи в нея (България) щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога да живее човекът; и за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българинът. Така ще е в наша България! - 1871 г.
31
Палежите на коли пред НДК не са случайни.Цялата турска агентура в България е впрегната в преливането на гласове от ДПС към ДОСТ и това е публична тайна.Доган се усети и прави опит за контраудар но дали ще успее ще разберем след изборите.Очаквам Местан и Дал да вземат 5 до 7 процента на пук на всички прогнози за резултатите от изборите.Харесва ли ни или не режимът в Турция постепенно овладява ДПС.
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Ти самия, разбра ли какво точно си искал да напишеш и какво се е получило?
34
Българи, вижте какво падение е в цялата страна. Тоя се хвали с магистрали ,асфалти и ла.йна, погледнете падението и мизерията навсякъде и във всеки един сектор. Тоя мръ.сник облагодетелства няколко фирми само, подкрепя структурата на ма.фията и вие пак го молите да ви управлява. И червените олигарси също за боклука....Българи ЮНАЦИ, излизайте навън, време няма...Червени олигарси, Бойковски банди, Съдебни и прокурорси мафиоти, частни феодали....излизайте да ги премахнем, ПАЛЕТЕ Съдилищата, откраднати хотели и заводи. След като не моьем да си ги вземем обратно, нека да бъдат унищожени. БОРЕТЕ СЕ сега е времето...не се заблуждавайте от лъжите им...Гответе Пушките БРАТЯ, има ли БЪЛГАРИ да се борят? Възстанете Български ЮНАЦИ.
35
Доган=Сава,Местан=Павел,т.е.отбор агенти на ДС.Безсрамни,нагли,самозабравили се в борбата да не изпуснат келепира.Крайно време е да бъдат изритани от страната ни!Боже,пази България от гадни,самовлюбени турски мекерета!!!
36
А едно време в тоя същия сайт пишеха, че Доган е новият Левски.
37
Колко много хора не могат да четат! И колко политици могат да мислят!Четивото е за политици без сиви мозъчни дефицити! А ругаещите тук са първите, които ако утре палачинката се обърне, ще сложат чалмите! Това показва ИСТОРИЯТА.
38
do 20 гласуваш за герб получаваш ДОСТ
39
КОРНЕЛИЯ И КАРАКАЧАНОВ / ВОЛЕН ОДЪРТЯ/ НА КОГО ЩЕ ДУХАТ ПОСЛЕ? ДАЖЕ ГОЦЕ И СЕРГЕЯ НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА БЕЗ ВЕЛИКИЯ САВА! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОРЕШАРСКИ ОВЧЕВ И ШИШИ. РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИ И ПОСТОВЕ И ПРОДЪЛЖАВА...ОТ ЛЕВСКИ Е ДАЛЕЧ, НО ВИЖ ДО ЛЕНИН Е ПО БЛИЗО.
40
смърт за тоя резняк и турците не го искат
41
Подкрепям коментар 22. Слаба и злобна статия срещу политик на който автора не може да му се хване и на нокътя!А повечето коментатори най вероятно са платени клакьори!
42
Браво на ПИК и на автора. Убеден съм, че това е най-патриотичната статия от 9-ти септември 1944 г. досега, която е излизала в българските медии. четник
43
Мога да дам само едно голямо ЕВАЛЛА на Доган. А драскачи като автора трябва прави да стоят докато четат статия на Ахмед Доган и по възможност с учител да му превежда написаното!
44
Най после истината и от пик
45
Грешиш Емо, вероятно от скоро четеш ПИК и затова още не знаеш, че от самото си начало, ПИК е единственият източник на истината в цялото българско медийно пространство. читател
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Братя българи, оставете деленото на комунисти и на „праведни” ами всички на избори ако не искате да учите турски, циганите да имат само права, без задължения и да им плащате тока, водата, транспорта и да ви крадат. Организирайте се така както са се организирали и мобилизирали опълченците на Шипка. От Турция имат намерения да дойдат на талази избиратели, които да определят правилата на живота у нас, да ви накарат да се молите на алаха и жените да носят бурки. Вижте какво става в Македония, в която македонците разделени само на две партии са на път да допуснат обединените албански партии постепенно да превземат страната им. А у нас сме разделени на над 20 партии, чиято основна цел е да се доберат до властта, за да се облагодетелстват техните членове на гърба на обикновените граждани.
48
ИСТИНАТА,КАЗВА,НОМ.39.
49
Внимание с партия ДОСТ . ДПС ще ви се стори приказка . ДОСТ са предателите те ни водят към цепене парчета от България .
50
Доган се прави на маймуна сбяла брада.Пуска бели кърпички пък дано се хване някой балък.На всичкото отгоре го изкарват велик че и патриот.Нещо много се размирисаха турските тролчета.
51
Българските партии са виновни за деребейството на ДПС вече 30 години. Продажните българки политици. .Колкото българина е по-неграмотен толкова се опитва да възвеличава този Франкейщайн /Доан /. Ясно е, че дървената му философия не е предназначена за неграмотният електорат на ДПС. Играта е Вабанк--но за олигархията на ДПС... Но пак българските политици ще се хванат на въдицата и ще ни обяснят.. "Така казаха/наредиха от Европа ". Този Франкещайн е превърнал електората си в "ядрено куфарче" с което сяда на масата на преговорите и извива ръце... Ако руският диктатор на чаша чай подтикне турският диктатор- постъпи така / с БГ / както аз направих с Крим, патриота Доан къде ще се извърти..Баста!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?