Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
СЛОВЕСНА ПРЕСТРЕЛКА! Джамбазки с нова атака срещу посланик Гьокче и ДОСТ! Патриотите ще спират автобусите от Турция за изборите
СЛОВЕСНА ПРЕСТРЕЛКА! Джамбазки с нова атака срещу посланик Гьокче и ДОСТ! Патриотите ще спират автобусите от Турция за изборите
Автор: ПИК
Дата
Дата
15328
Коментари
7
СЛОВЕСНА ПРЕСТРЕЛКА! Джамбазки с нова атака срещу посланик Гьокче и ДОСТ! Патриотите ще спират автобусите от Турция за изборите

Турците в Холандия не се вписват. В Ротердам има повече джамии, отколкото в Близкия изток. Това заяви пред БНТ евродепутатът и кандидат за народен представител от Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМВРО Ангел Джамбазки. Коментарът му беше на въпрос за ескалиралите отношения между Турция и Холандия.

"Когато в България се вее турско знаме, това винаги е било проблем. По исторически причини. Турция ще продължава да се отдалечава от договора си с Европа и ще се доближава до Русия. В момента тези две държави са съюзници в Сирия. Позицията на Ердоган е заплаха за националната сигурност на България и за териториалната ни цялост", коментира той.

"В момента има нова турска партия - ДОСТ. Тя е много по-откровено протурска и проислямистка. Настояваме посланик Гьокче да бъде обявен за персона нон грата и да бъде изгонен от България. Този човек е архитектът на ДОСТ и е пряка заплаха за изборите у нас. Посланикът наруши всички дипломатически права по света", каза още Джамбазки.

"Ще се опитаме да попречим на тези 1000 автобуса, които се готвят да дойдат от Турция за изборите на 26 март", разкри патриотът и добави: "В момента имаме една изключителна инвазия от страна на Ердоган. Трябва да се противопоставим на тази инвазия."

Напиши коментар »
(7)
1
ДОБРЕ ПОНЕ ЧЕ НЯКОЙ ВИЖДАТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАРАСТВАТ И СЕ ОПИТВАТ ДА АЛАРМИРАТ ЗА ОГРОМНАТА ОПАСТНОСТ КОЯТО Е НАДВИСНАЛА НАД РОДИНАТА НИ , НО ЗА ЖАЛОСТ '' СЛЕПЦИТЕ '' СА БОЛШИНСТВО У НАС И ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ТРЯБВА ИЛИ НЕ ГЛАСУВАТ С КОЕТО СЪЩО ПОДПОМАГАТ ТЕЗИ КОИТО НЕ ТРЯБВА .
2
И НИЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ДОЙДЕМ НА ГРАНИЦАТА
3
Да затвори границите кой айт аут 90г?
4
По принцип да затворим границата и отрежем тая мръсна ислямска гнус от Европа.
5
Ха ха ха... Тоз Джамбазки пък на всяка манджа меродия... Няма да казвам като кой.
6
ТИР превозвачите да спретнат стачка на граната по примера на византийците
7
Всички трябва да затворим границите като един да се вдигнем. Това на нищо не прилича и е възмутително години наред да се месят в управлението на държавата. Безумие е да са в българският парламент.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?