Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветан Цветанов в Ямбол: ГЕРБ няма да допусне повече компромиси
Цветан Цветанов в Ямбол: ГЕРБ няма да допусне повече компромиси
Автор: ПИК
Дата
Дата
6897
Коментари
5
Цветан Цветанов в Ямбол: ГЕРБ няма да допусне повече компромиси

В следващ управленски мандат на ГЕРБ няма да допуснем никакви компромиси с изпълнението на мерките, които предвиждаме в секторните политики. Затова ни е необходима категорична победа на 26-ти март. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Ямбол. Той подчерта, че ГЕРБ гарантира повече сигурност и справедливост, по-добро образование, премахване на бюрокрацията и политики, обърнати към нуждите на всички български граждани. Цветанов бе категоричен, че програмата за управление на ГЕРБ предвижда увеличаване на доходите и пенсиите на хората на база на постигнатия икономически растеж.

Според председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ структурите на партията в цялата страна са в пълна готовност за изборите. „Усещам необходимия заряд в срещите ми с хората. Това ми дава убеденост, че българските граждани искат ГЕРБ да ръководи държавата и ще ни подкрепят с номер 11 в бюлетината. Предлагаме реални решения за развитието на всяко едно населено място. България трябва да продължи да следва европейския си път на развитие с ГЕРБ“, коментира Цветан Цветанов.

Цветанов изтъкна, че темата „Сигурност“ вълнува особено много хората в малките населени места. По думите му, ГЕРБ предвижда редица мерки за справяне с битовата престъпност и акцентира върху назначаването на над 1000 полицаи в системата на МВР.

„Основният акцент в програмата ни е инвестицията в образованието-предвиждаме двойно увеличение на заплатите на учителите и искаме да стимулираме професионалната реализация на младите учители. В следващ  мандат на ГЕРБ гарантираме, че държавата ще финансира до 100% инвитро процедурите. Това е реално решение за хората с репродуктивни проблеми – става дума за над 145 000 български семейства“, обясни още Цветан Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Ямбол Георги Славов заяви, че вотът за ГЕРБ е вот за бъдещето на България. „Ние не даваме напразни обещания. ГЕРБ дава устойчивост, ние надграждаме постигнатото във всяко населено място с реални политики“, каза той.

Напиши коментар »
(5)
1
На тези Цецови лъжи може да се каже само "ХАХАХАХАХААХАХ"
2
в Ямбол ще останат само цигански тумби да мародерстват, без да може някой да ги спре.
3
ти за бат Местан забрави ли, нали ще перавите Бостан. Ще те шибат калинките, внимавай какво проказваш.
4
герб гарантира мизерия и собственото си благополучие
5
Никакъв компромис ! Напред към 7-8-9-10 -тото жилище....и така до края на света !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?