Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Бойко Борисов ще участва на кръгла маса по правосъдие в София
Бойко Борисов ще участва на кръгла маса по правосъдие в София
Автор: ПИК
Дата
Дата
9911
Коментари
13
Бойко Борисов ще участва на кръгла маса по правосъдие в София

Председателят на ГЕРБ и водач на листата в 25 МИР София Бойко Борисов ще участва в кръгла маса по правосъдие в София, съобщиха от пресцентъра на партията. Събитието ще се проведе от 10 ч в хотел „Хилтън“, зала „Мусала“ №1.

Във форума ще участват заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова и бившият правосъден министър Екатерина Захариева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Напиши коментар »
(13)
1
ще си носи ли бухалката , черната шапка "адидаа" и РПГ -то ? ИПОН , шофера на Тодор Живков на кръгла маса по правосъдие хахахахаххахахахахаххах
3
Тези от ГЕРБ от страната на подсъдимите или осъдените ще участват? Сигурно ще договарят по-добри условия за "изтърпяващите наказания" .... все пак трябва да се погрижат за бъдещето си!
4
Правилно е г-н Борисов да вземе участие в такава среща. Той е изучавал правните науки при видни български юристи - бай Миле, Самоковеца, Маджо, Маргините и Пашата. В практиката си дейно е участвал в контрабанда, наркотрафик има регистрирано и едно убийство (Тотод-Чакъра от Харманли) за което убийство България беше осъдена да плати 104 000 лева. Това означава, че г-н Борисов познава правото отвътре. Останалите участници в срещата има какво да научат от него.
5
Напъна се Боко и се кандидатира за цар ;-)
6
Като какъв бе,той вече е господин Никой?
7
Хвала! Хвала на такъви вундеркинди! И това само с една прочетена книга! Представяте ли си какво щеше да ви се случи, ако беше прочел две?
8
Това шега ли е ? бОРИСОВ И ПРАВО ЛИ ? лУД УМОРА НЯМА!
9
Искам да направя корекция в коментара. Ортакът ми Бойчо е завършил "Право" в Трети отдел (Пожарна безопасност) на ШМВР-Симеоново. Изброените в коментара учени са водили упражненията на Бойчо, когато той вече е бил юрист на свободна практика. В момента Бойчо подготвя дисертация на на тема "Мястото на правото при полагането на стиропора и ползата от това". Негови рецензенти са Динко от Ямбол и Перата, научен ръководител е Божо-Кравата.
10
На срещата на ББ каза , че кръглата маса всъщност е ОБЛА и като такава има овални форми. Всички единодушно се съгласиха и избухнаха в нескончаеми аплодисменти. Тук-там имаше припаднали от вълнение за това откритие на Вожда. От подиума той критично оглеждаше кой колко усърдно ръкопляска , а ЦвЦв го отбелязваше в тефтерче. След ПОЛЗОТВОРНИЯ МОНОЛОГ за собственото си величие , на МАТРИЯЛА бе обещано още по-светло бъдеще....толкова светло , че даже повече от бялото.Бе препоръчано на хората да си купят СВЕТЛОМЕРИ , за да установят сами колко е светло бъдещето им. Светломерите се оказа , че ги продава фирмата на Пеев-ски. Поради скромната им цена бе препоръчано да теглят кредит от БАНКАТА на Цветелина Б. Доволни от перспективата , хората се разотиват щастливи и чакат 26 март.
11
Боже,червените тролове не са спали ,за да чакат някоя статия за Борисов и да се изхрачат! Момчета и вашата не е лесна!
12
Замени първата дума БОЖЕ с Бойко. За теб явно са тъждествено равни ?!
13
ДО-26.03.2017г.-ОЧАКВАМ ДА ВИДЯ.БАЦЕ В КОСМОСА И В РОДИЛНОТО ДА ИЗРАЖДА!!!ИЗОБЩО НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?