Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов в Карнобат: За справяне с конвенционалната престъпност сме предвидили назначаването на 1000 полицаи
Цветанов в Карнобат: За справяне с конвенционалната престъпност сме предвидили назначаването на 1000 полицаи
Автор: ПИК
Дата
Дата
6539
Коментари
2
Цветанов в Карнобат: За справяне с конвенционалната престъпност сме предвидили назначаването на 1000 полицаи

За справяне с конвенционалната престъпност сме предвидили назначаването на 1000 полицаи. Това каза в Карнобат Цветан Цветанов, председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията, на среща с избиратели от Карнобат, предаде Радио „Фокус“-Бургас. Той припомни, че когато е станал вътрешен министър е заварил 18 отвличания и че желанието на ГЕРБ е да се пребори с организираната престъпност и в тази връзка каза, че в борбата с конвенционалната престъпност има много неща, които трябва да бъдат направени. „Предвидили сме назначаването на 1000 полицаи. С последните законодателни промени, които направихме, дадохме възможност около 500 полицейски служители, които охраняват обекти на МВР да излязат и да бъдат част от разстановката по охрана на обществения ред и сигурност, а там да бъдат назначени лица, работещи по трудови правоотношения“, обясни Цветанов.

По думите му въвеждане на видеонаблюденние във всяко едно населено място и там, където има невралгични точки за увеличен криминогенен фактор, за да може да се противодейства, както се прави в цяла Европа; осигуряване на повече пари за лимита на гориво на полицейските патрулки, за обход на малките населени места и да бъде възстановена връзката с хората от тези населени места, са само част от мерките, които предвижда ГЕРБ в политиката си за справяне с престъпността.

Още по темата
Цветанов: Ако няма контролиран вот в Турция, ДОСТ остава извън парламента
Часовник
13:48
Ако българските изселници в Турция бъдат действително оставени да гласуват по съвест и няма контролиран вот, резултатът ще бъде много по-различен от това, което очаква ДОСТ, заяви в Бургас Цветан...
Напиши коментар »
(2)
1
На бъчка. Пенсионери и т.н. Защо се правите на умни решението винаги е било едно - всички престъпници в затвора или под земята. Това е, защо трябва да хрантутим още скопени ченгета.
2
Чак сега реши за 1000 полицаи ? Проблемите от вчера ли са ? Когато смесиш демагогия и простотия се получава смазваща реалност.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?