Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Борисов: Безработните са намалели с 19%
Борисов: Безработните са намалели с 19%
Автор: ПИК
Дата
Дата
7693
Коментари
11
Борисов: Безработните са намалели с 19%

Броят на безработните лица в България бележи спад с 19% за миналата 2016 година според данни на НСИ. Междувременно при коефициента на икономически активните хора се наблюдава свиване с 0.6% спрямо 2015 година. При мъжкия пол заетостта е нараснала значително. Това написа Бойко Борисов във Фейсбук, коментирайки нови данни на НСИ за заетостта в страната.

Напиши коментар »
(11)
1
Малко хора могат да разберат какво направи Бойко Борисов за България, защото повече от Българите искат да няма ред и да берат риба в мътна вода, каквато ни приготвя Корнелия Нинова. ЧЕТЕТЕ АФЕРИТЕ НА НИНОВА В ТЕХНОИМПЕКС И БУЛГАРТАБАК И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ ЗА ВСИЧКО ТОВА.
2
колко хора са напуснали България, каква е разликата между броя на починалите и родените. Сами ще си направите сметката дали има някакво увеличение на работните места.
3
Все забравят да уточнят, че броят само регистрираните безработни. Този, който не си поднови регистрацията, според тях би трябвало да си е намерил работа.
4
„Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню...Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като „шайка” – персони, обединени от престъпна цел. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част от обществото, която наричаме задкулисие.Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... „Шайката ГЕРБ” е най-мрачната част от голямата измама, известна като „български преход”..."
5
Има една стара мъдрост,която казва: "Който много се хвали,значи много лъже". Аналогичен случай в "наше село". Не го ли заболя устата да лъже. Този човек вече стана за съжаление и има нужда от психиатрична помощ. Не му издържа психиката. Егото му ще го завлече и ще го унищожи. Когато властта ти е самоцел,а престъпленията много,се стремиш да се държиш на гребена на вълната,че паднеш ли долу........знаеш какво те чака......И още една стара поговорка казва:"Който лъже - на въже" ! Хайде,стоп на лъжите!!!!!!
6
Никой не обича шайки, а вашата Боко е най-наглата и безкрупулна.
7
Тези може д ги говори на Цветелин Кънчев и компания , ама те не работят и надали ги интересува. Довиждане пожарникрйо страхлив и комлексиран
8
ebati smeshniya lagez .prodalgava da manipolira postoyano ama mai samo negovite sektanti mu vyarvat veche
9
Всички обещават,но щом дойдат на власт обещанията бързо се забравят.Така,че Бойко........Нинова....От един дол дренки един през друг лъжат.Господ да слезе пак не може да ни оправи тая забатачваме държава.
10
Бойко не е цвете ама корнелия и дпс са 1000 пъти по зле !
11
Борбата на Зло със Зло е в разцвета си. Което Зло надделее , означава , че е най-голямото зло ли ? Виждаме дори , че едното ни свежда на вниманието разни числа , четени така все едно ДЯВОЛ ДА ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕ ! Така става като комбинираш СВРЪХегото си със само 1 прочетена книга. За останалото Алеко Константинов е написал "Бай Ганьо"
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?