Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
БЕЗОБРАЗИЕ! Хората на Радан обиждат граждани, ако не им вземат брошурите
БЕЗОБРАЗИЕ! Хората на Радан обиждат граждани, ако не им вземат брошурите
Автор: ПИК
Дата
Дата
20513
Коментари
13
БЕЗОБРАЗИЕ! Хората на Радан обиждат граждани, ако не им вземат брошурите

Скандалджийският манаталитет на проваления политик Радан Кънев явно се предава и на хората, които е наел да раздават това, което от партийката му наричат вестник. Случка от центъра на София обиколи нета, след като възпитана учителка разказа как е била обиждана и й е било крещяно, защото е отказала да вземе от раздаваните брошури.

"Удивителен сблъсък преживях, току що в подлеза на Плиска. Младо момиче раздава предизборни брошури за Нова Република, брошури, ама те цели вестници, та тикна ми го в лицето и аз с усмивка и казах, че вече нищо не искам и отминах. Веднага последва обиден коментар зад гърма ми, изречен с тежък североизточен диалект : "...сьигуОрнУ стИ имальи лошсцщш дьень...", помолих я да не ме коментира и да квалифицира чувствата ми, и о............горкото изпадна в истерия, крещейки нещо от сорта за възпитанието ми, тропаше с крачета, и естествено събра сеирджиите", разказва във Фейсбук Динова, от чийто профил става ясно, че е учителка.

"На тая новост.....републиката де, хич и не разчитам.......на тези наистина, с новите лица от нахлуващите варвари, не познавайки човешко отношение и добри нрави, тръгнали от колибаците да богатеят и да обиждат, всеки несъгласил се с тях......как да им повЕрваш?!", пише още жената, станала жертва на Радан и компания.

 

 

 

 

Напиши коментар »
(13)
1
демокрация, но по български
2
Постъпват правилно!Хората на Радан Къ са достойни Гей-активисти,и требе а ги подкрепяме!А самият Радан е много атрактивен и магнетичен,но требе си сложи една перука,защото така мноо прилича на другаря Ленин!
3
Внучето ми вика... ДЕДО Прост,като улук...
4
Shto na men ne predloji niakoi broshura i da se razvik 4upamu glavata i tolkoz
5
Тоя мухльо Радан Костовиския ще гледа парламента през крив макарон.
6
АЗ НА ТАКИВА МЕКАЩИ ИМ ВКАРВАМ БРОШУРКИТЕ ПЪРВО В ГАЗАТА А СЛЕД ТОВА ВУСТАТА. МНОГО ИМ ХАРЕСВА ШЕ ЗНАЕТЕ НАПРАВО ИЗПАДАТ В ЕКСТАЗ И МНОГОСТРАНЕН ОРГАЗЪМ!
7
Това не са брошури, а селфи гъз
8
Рада Дълбоката и драгалевския мангал Командира пак се изложиха като кифладжии и каквито са си поначало.Некадърни червени боклуци.
9
Радан е за психотест!
10
Няма такъв пост в профила на госпожата. Но все още стои: "Не съм специалист по протокол и етикет, но си представям британската кралица, как отива на официално събитие в зимата, в обилен снеговалеж и слиза от лимузината си, без връхна дреха и шапка......по официално, бално сняражение !? Къде сте съветници по протокол ? Видяхте ли президентската двойка, как слезе от лъскавата кола без палта .....да ги вали снега, и да се отръскват от снега в кулоарите на парламента, да потропват с крачета, повдигнали рамене от студ ?! "Провинциално !
12
Това е за добро! Тъкмо да е сигурно,че никой, освен семейният кръг на Рада Дълбоката, Гнома и Трайчо беглеца от скунксове, няма да гласува за "новата република" със старите помияри!
13
България никога не е падъл кумунизма те си мислят че са бесмъртни и нямат наяждане един свястен човек а вие го оплхте само господ ще накаже мръсниците
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?