Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Цветанов: ГЕРБ гарантира устойчив икономически растеж
Цветанов: ГЕРБ гарантира устойчив икономически растеж
Автор: ПИК
Дата
Дата
7227
Коментари
8
Цветанов: ГЕРБ гарантира устойчив икономически растеж

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и водач на листата на ГЕРБ във Велико Търново Цветан Цветанов посети великотърновска фирма за производство на полимерни и кополимерни опаковки, за да представи политиките, които ще реализира ГЕРБ в следващ управленски мандат. Зам.-председателят на ГЕРБ призова присъстващите да противодействат на популизма с разум и да изберат номер 11 в бюлетината за реални решения за България.

„Да даваш приятни обещания е лесно, но към управлението трябва да се подхожда отговорно. Нашата програма е реално изпълнима. Даваме приоритет на важните политики като здравеопазване, образование, продължаващ икономически растеж и увеличение на доходите на хората. При устойчив икономически растеж, какъвто ГЕРБ може да гарантира, се предвижда минималната заплата да се повиши до 650 лева, а средната – до 1500 лева. Не бива да допуснем отново България да се върне назад, както се случи при правителството на Пламен Орешарски. Тогава общините пострадаха най-много, защото усетиха спирането на европейското финансиране“, коментира Цветан Цветанов.

Цветанов посочи още, че по време на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ са отбелязани най-високите нива на приходи от туризъм. „Развитието на сектора е важен за Велико Търново“, обясни водачът на листата на ГЕРБ в старата столица.

 

Напиши коментар »
(8)
1
ЦЕНЗУРА
2
A BIG FUNNY JOKE ...!!! UNDER " GERB YOKE " BULGARIA IS THE POOREST COUNTRY IN EUROPE ...!!! BY THE END OF THE " TURKISH YOKE " BOLKAN COUNTRIES ARE IN BEST ECONOMIC STATUS IN EUROPE ...!!! BUIRUM EFENDI TZVETANOV , BUT YOU ARE A LIAR ...!!!
3
Гарантира със сигурност още много жилища за теб !
4
Поредният клиничен случай Тези хора като виждат края си съвсем изперкаха
5
Дано ти вземат крадените апартаменти боклук долен. Дано тези крадени неща само смърт и нещастие ти носят, на теб и до 10 поколения след теб. Всички сте крадци, лъжци и мекерета. От физкултурник стана големо добрутру....КРАДЦИ...ИЗМРЕТЕ и оставете на мира народа
6
Цъфнал герп сбогом герп !Бюлетина 10
7
проф.Любомир Аврамов казва :8 години Бъгария се управлява откорумпирани и некомпетентни политици.Коя държава има за министър на финансите ДОКТОРАНТ, , военен министър земеделец министър на замеделието юрист ,министър на икономиката юрист,министър на МВРсоциолог ,министър на енергетиката счетоводител.Затова отиваме на дъното.Гласувайте за некомпетентните гробари
8
Циквоний, вече и в читалища и пенсионерски клубове не те искат! Къде агитираш с лъжите си един бог Тиквоний знае.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?