Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Димитър Дъбов отвърна на Марешки: Не е стъпвал в кабинета ми, говори абсурди!
ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Димитър Дъбов отвърна на Марешки: Не е стъпвал в кабинета ми, говори абсурди!

90% от частните и държавни фирми използват заглушители, за да се пазят от компромати

Дата
Дата
106020
Коментари
30
ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ПИК! Димитър Дъбов отвърна на Марешки: Не е стъпвал в кабинета ми, говори абсурди!

Агенция ПИК се свърза с Димитър Дъбов, който отговори на Веселин Марешки за казаното от него пред Би Ти Ви по-рано тази сутрин. Бизнесменът и лидер на партия "Воля" разви конспиративна теория за своя визита в централата на БСП, заглушаване на разговори, тайни и крамоли на "Позитано" 20. Дали това е така - вижте какво каза Дъбов ексклузивно пред ПИК.

- Г-н Дъбов, тази сутрин лидерът на партия „Воля” Веселин Марешки заяви сензационно, че бил привикан на „Позитано” 20, където е провел засекретен разговор с Вас при изключени системи и включени заглушителни устройства. Вие спомняте ли си тази среща?

- За първи път чувам – научавам за това от Вас. Не си спомням такова нещо. Нека изясня – на „Позитано” 20 не се привикват хора, които нямат общо с организацията ни. Могат да ни посещават наши кадри, областни управители от БСП и т.н. Всички други идват само и единствено по свое желание, „привикване” няма.

- Познавате ли се с г-н Марешки, да сте се срещали на други места?

- Някъде съм го виждал преди години, но не мога да се сетя къде.

- Да, но той твърди, че сте заглушили разговора ви, точно, за да не може да бъде доказано, че сте говорили...

- Вижте, в моя кабинет имам компютър и рутер, така че ако някоя антена му се е привидяла за заглушително устройство, не знам... Освен това, всички държавни и частни фирми използват подобни устройства. Може и да прекалявам, но мисля, че това важи за 90% от фирмите. Знаете какви неща се случиха с подслушването, ако човек не се подсигурява, ще се влиза от компромат в компромат.

- Значи твърдите, че и Ваши колеги политици заглушават разговорите си?

- Убеден съм.

-  В такъв случай, Вие като ключова политическа фигура и фактор в БСП също трябва да го правите с предпазваща цел...

- Моля Ви, не ме хлъзгайте с такива въпроси. Не ми се налага да заглушавам разговори. Не мога да си представя Марешки какво цели с тези твърдения. Той в моя кабинет не е бил, така че да не се прави на интересен! Всички, които ме посещават на „Позитано” 20 са хора от вътрешната организация на партията, всички са пряко свързани с БСП. Изненадан съм от твърденията на Марешки – ако става дума за коалиция, има си друго направление по коалиционна политика и може там да е ходил на разговори. 

- Но г-н Марешки дори цитира Вашите точни думи – „Председателите при нас се сменят, но аз съм съм винаги тук”...

- При нас председателите не се сменят толкова често. Сергей Станишев беше начело на БСП 11 години... Така че, не е възможно да съм го казал. Освен това - нека направим едно важно уточнение. По време на мандата на Орешарски като премиер, председател на партията беше Сергей Станишев, а не Михаил Миков. През юли 2014 г. Станишев беше избран за евродепутат и тогава настъпи смяната. После бяха летните отпуски и само след около 2 месеца - ноември същата година, аз напуснах ръководството на БСП, така че съм работил в много кратък срок с г-н Миков. 

- Ще потърсите ли г-н Марешки, за да Ви даде лично обяснение?

- Аз нямам какво да изяснявам с него, това са свободни съчинения, абсурд! Уважавам ентусиазма на г-н Марешки  и ми харесва как се представя по време на изявите си в медии, но ще му дам един безплатен съвет като по-дългогодишен, да не кажа по-опитен политик. Той е първият, който влиза в такива политически обяснения - да разкрива къде и кога се водят неофициални разговори. Това се прави от политиците по цял свят, а с тези си действия той доказва, че с него не могат да се видят сериозни разговори.  Нямаме допирни точки с г-н Марешки. 

Още по темата
ПОЛИТИЧЕСКА БОМБА! Марешки удари БСП: Привикаха ме на "Позитано" 20 за секретен разговор - заглушиха всичко, изключиха системите навсякъде! Това им е маниерът на управление
Часовник
08:49
По време на управлението на Орешарски ме викаха на "Позитано" 20 да давам обяснения. Тогава председател беше Михаил Миков, но аз говорих с Дъбов, който каза, че си е постоянен човек там. Веднага...
Напиши коментар »
(30)
1
Водач на листата на Коалиция „БСП за България Славчо Велков с безумие: Борбата с корупцията по високите етажи е противоконституционна / цитат от сутрешен блок на 01.03.2017год /
2
„С народа сме, но той дали е с нас?” любимата на комунистите идентификация с интересите на „народа”
3
На комунист не вярвай и думичка. Най-малкото ще ти открадне козметиката.
4
Тя и червената комунистка Елена Поптодорова, не е крала, нито пък Сланинова, не беше се срещала с Решетников,. Точно това червено говедо е учило червените курабии, как да крадат и как да лъжат, затова вярвам на тоя с Магаришкия, който ще им намести червените пърдялници много скоро!!!
5
Канибалите хванали СлаНинова и С.С. Момата, харесали са ги, че са сочни и решили да ги опекат. Хвърлели и няколко картофа за гарнитура върху жарта! По едно време единия канибал казал, на тия комуняги защо не си им вързал ръцете бре, защо попитал втория, ми погледни ги бе, докато се въртят и пекат на шиша, посягат да крадат от картофите!!
6
Мдааа ,вЕрно е ,че в БСП - лъжата ,за нищо я нЕмат ! Нормално било да има "заглушаващи устройства" на Позитано ?! Нормално е ,зер - някой може да надуши за далаверите ви. Червени гьонсурати !
7
ДЪБОВ, ЛЪЖЕШ КАТО ДЪРТ КОМУНИСТ......КАКЪВТО СИ......ВСЕ ПАК ДОСТА ХОРА ВИДЯХА ПОСЕЩЕНИЕТО НА МАРЕШКИ ТОГАВА.....ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СТАНАЛ НЕВИДИМ
8
Марешки НЕ е казвал, че са се срещали в НЕГОВИЯ (на Дъбов) кабинета, а в някаква стая обезопасена срещу подслушване. Защо тогава др. Дъбов казва: "Той в моя кабинет не е бил..." ? Може би, защото ТОЧНО ТАМ наистина не са се срещали. А ако наистина не са се срещали нали при такива случаи, когато някой лъже, набедения го дава под съд. Този не иска. Защо? Нали е наклеветен.
9
Тя и Корни не си спомняше да се е срещала с Решетников,а какво остава за Дъбов!
10
МНОГО БИВШИ КОМУНИСТИ СТАНАХА КРАДЦИ! НЕ Е САМО ПОПТОДОРОВА. СЕЩАМЕ СЕ И ЗА ЕДИН СУПЕР КРАДЕЦ ОТ БАНКЯ! Бая кариеристчета се разхождаха с червени книжки едно време. Много от тях днес имат жълти книжки А-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
11
Абе ,има някакъв вирус на "Позитано". Вирус на забравата . Много забравят хората там. Всичко забравят. Старческа деменция ли е ,Алцхаймер ли е или някакъв нов вид дълбока склероза - не знам ,ама - чак толкова къса памет ,мисля ,че и торните червеи нямат ! П.П. Другото е още по-странно. Тия (там на "Позитано") защо си милят ,че и ние страдаме от същата болест - не знам ?!
12
Дъбов бил "по-опитен политик".....ха-ха-ха, по-голям виц не бях чувала !
13
Всички коментари горе са писани от 2 подобия на човекоподобно!И до малоумник №1-явно си типичен избирател на ГЕРБ,щом не можеш да разбереш какво е казал Велков!Не че Цвъко му даде шанс да говори,след като изпадна в комични оправдания и не даваше думата на водещите и на събеседника си!И ако не ти ясно Славчо Велков е най-подготвеният човек в държавата на тема "Национална Сигурност" ,"Тероризъм и Контра-тероризъм" и 'Отбрана"!Надали може да го сравняваш с учител по физкултура,горд собственик на 6 апартамента на пъпа на София,заради който държавата плаща над 1 млн евро на български граждани,репресирани от незаконните му методи на осъществяване на акции и задържане!Точно затова имаше 4 дела,в които "независимият" съд го оправда!И като е бил толкова добър министър ,защо на негово място застана социоложка,която тотално разсипа МВР!
14
Марешки защо рива, да не са го закарали насила с белезници сам отива пък после риве, леле. Цитирам негови думи, нямал намерения да се задържа в политиката, но бил готов да се раздели с бизнеса в името на политиката заради конфликта на интереси. А бизнеса му бил за 200 300 млн лева. Приказва безмислици като бб
15
Искам Марешки да направи хранителен магазин само за най-бедните пенсионери във Варна и нашия град да стане най-хубав в страната с най-много млади работещи хора и да изгони безработните селяни по родните им места да сеят зеленчук и да гледат животни...
16
Гербаджии да критикуват Елена Поптодорова....хахахаха!Тя е като близнак на лидера ви !Тя преводачка на Жижков,той-пазач!Тя пребоядисана комунистка,той-леко оцветен!Тя краде козметика,той ограби държавата и бъдещето ни!Не случайно са толкова близки-прави му вечеря в резиденцията си в САЩ,за което я прегръща и целува,посещаваше партийните форуми на ГЕРБ и подкрепяше анти-руската им политика!През последните години Елена Поптодорова получи подкрепата на ГЕРБ във външно министерство, където беше посланик за черноморския регион, директор на дирекция "Политика на сигурността", а от 10 август 2010 г. по е и изключително отговорния пост на посланик на България в САЩ.Дори беше гласена за кандидат за президент от бездарната ви шайка наречена партия!Колко още трябва да ви се показва,че 50% от ГЕРБ и най-вече във високите нива на партията са комунисти!Да ги изброявам ли?!
17
Цитат:"Вижте, в моя кабинет имам компютър и рутер, така че ако някоя антена му се е привидяла за заглушително устройство, не знам..."
18
така е на позитано. Те заповядват и на президент и на служебен кабинет. Лъжи компромати и мръсотии . А бе идва видов ден . Бог да пази България от БСП / БКП,ДС и ДпС /
19
Заради такива като Дъбов много свестни хора ги няма на Позитивно. Между другото той като какъв има кабинет там?Марешки не ща да го коментирам дано по малко хора гласуват за него.Типичен мафиот и прост човек.
20
ЧЕ МАРЕШКИ ЛЪЖЕ СЪЩАТА МУТРА Е КАТО БОРИСОВ
21
Имам чувството,че този жонгльор с кухите си изречения,ще омръзне на хората с празнотиите си и нищо чудно да се озове пред бариерата на 26-март в деня на изборите."Стрелбата" му,която в повечето случаи е на посоки,разконцентрира обикновените обикновените хора,ще им стана байгън и ще му обърнат гръб.
22
Дъбов,Белязаният има запис на срещата??
23
Няма нищо по долно от Раята дето за 2литра фалшив бензин и евтин ейлач против майсъл си продава душата на този гагаузки шейтан!
24
И аз искам магазин за бедни в София и да изгони всички селяндури от столицата.Накрая ще останат 100000 истински софиянци (от 2млн.) .
25
А БЕ КАК ВЕДНЪЖ НЕ ЗАСТАНАХА МЪЖКИ И ДА ОТГОВОРЯТ ИСТИНАТА.ТОЗИ НЕ ПОМНИ ДА СЕ Е СРЕЩАЛ.ОНАЗИ ШЕФКАТА МУ ПЪК НЕ ПОМНИ РЕШЕТНИКОВ СЕРГО СЕ ОБЪРКАЛ КАК СТАВАТ ТЕЗИ НЕЩА.ЩО НЕ СИ ПОКАЖАТ КАНДИДАТИТЕ ЗА МИНИСТРИ .
26
Сам се издава ,че Марешки е бил при него ,обърнете внимание на ключови думи от интервюто / - Вижте, в моя кабинет имам компютър и рутер, така че ако някоя антена му се е привидяла за заглушително устройство, не знам... / Друго какво да ви кажа ,просто като бял ден ,че е бил там Марешки .
27
Марешки Марешки,колко такива ,КРАДЦИ,ЛЪЖЦИ ,МОШЕНИЦИ,МУТРИ,МАФИОТИ ,ЧАГАРИ,ЦИРКАДЖИИ,като тебе минаха през главите ни--НАРОДА ВЕЧЕ ПОМЪДРЯ ,САМО ГЛУПАК МОЖЕ ДА ТИ СЕ ВЪРЖЕ !!
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Дъбов това е Мартин Борман на НСДП на Хитлер в БКП БСП .
30
Както Йордан Цонев е незаобиколим фактор за Бургас така и тоя за Шумен.Където и да има приватизация в Шумен името му изплува.Баща му доста души е изгорил след 9 септември 1944г.Името на Дъбов излезе преди 7-8 години в скандала със спирта на "СИС Индустрис"-Карнобат.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?