Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПРЕДИЗБОРНА ЖЕГА В ЕФИРА: Тройка на разсъмване - Марешки, Проданов, Димитров в остър сблъсък за пенсии, помощи и... циганските сватби
ПРЕДИЗБОРНА ЖЕГА В ЕФИРА: Тройка на разсъмване - Марешки, Проданов, Димитров в остър сблъсък за пенсии, помощи и... циганските сватби
Автор: ПИК
Дата
Дата
30203
Коментари
7
ПРЕДИЗБОРНА ЖЕГА В ЕФИРА: Тройка на разсъмване - Марешки, Проданов, Димитров в остър сблъсък за пенсии, помощи и... циганските сватби

Остър предизборен сблъсък в студиото на Нова телевизия. Веселин Марешки, Константин Проданов и Мартин Димитров размениха остри реплики по различни теми, с настървения хъс да спечелят повече зрителска аудитория. 

Бизнесменът Марешки от "Воля" заяви, че се съмнява в успеха на "Белене" и е против подобно начинание, както и че е отвратен от политическото номадство на някои свои колеги.

"Вие си гледайте двете висящи дела срещу вас", репликира го лидерът на АБВ Константин Проданов. Марешки заяви, че не приемал коментар от "червени милионери" и отцепници от партии.

"Аз не съм отцепка от никоя партия. Вие сте отцепка от партията на Яне Янев", заяви Проданов.

"Каква отцепка съм аз? Това е плод на машите тролчета", отряза го Марешки.

Той обеща, че ще направи магазини, в които пенсионери и социално слаби ще могат да пазаруват без надценка. "Ами обещайте по един цветен телевизор и да приключваме", репликира го Проданов. "Ама да не сме на циганска сватба", възмути се Марешки.

Мартин Димитров от "Нова република" опита да вземе думата и заяви, че реформаторите предлагат силен социален ефект с диференцирано ДДС. 

Бившият социален министър Иван Нейков, който бе "арбитър" в студиото, заяви, че предлаганите социални реформи не са изпълними предвид условията, в които страната се намира в момента. 

"Не може да ограбиш народа си и след това да му раздаваш помощи като подаяния по Великден и Коледа. Ние искаме достойни доходи, а не подаяния от политическата класа", заяви Марешки.

Проданов сподели, че амбициите на АБВ са да бъде стимулирано родителството в България с адекватни социални мерки. Със същия ефект ще се търси стимул за образоващите се българи, тези, които търсят образование, а не искат единствено социални помощи.

Мартин Димитров посочи, че ако ромската общност бъде образована, няма да е в тежест на българското общество. 

"Трябва да нормализираме държавата. Крадците вън от държавата, олигарсите, които я ограбват - също да си ходят", заяви Марешки. 

"Ето ви една инвестиционна програма - вместо да облепя със стиропор панелки, нека строи детски градини", допълни Проданов. 

"Ако родителите са необразовани и получават помощи, нека знаят - ще получават помощи само, ако децата им ходят на училище", намеси се Димитров.

"Говорим не само да ромска бедност, както казват колегите, а за бедност и неграмотност на всички българи. Моите конкуренти казват неща, които ще направят след 4 години. Ние казваме веднага - 100 лева за децата, които тръгват в 1 клас и по 100 лева за всяко дете с успех над 4,50", заяви Марешки.

Напиши коментар »
(7)
1
МУТРАТА МАРЕШКИ КРАДЕ ИДЕИ ОТ ПАТРИОТИТЕ,ЗА ДА ОТКЛОНИ ГЛАСОВЕ !! ТОЙ Е НЕПОПРАВИМА МАФИОТСКА МУТРА,ПРОЕКТ НА ГЕРБ,ЗА ДА ГИ ПОДКРЕПЯ В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ
2
vsitschki sa maskari
3
Тези бяха на циганска сватба - толкова глупости наговориха.Аптекаря с нелегалния бензин ще прави магазини за бедни - голям цирк ще да е.Как ще се влиза там - с бележка за доходите?Ще дава пари на майки със средно образование.Ще разцъфне бизнеса за фалшиви дипломи за средно образование.Който наложи модел помощи и детски само за семейства до три деца - шапка му свалям.Който иска повече от три значи си е направил сметката че може да ги издържа.Това го предлагаме от 20 години но никой не смее заради гласовете на циганите.Айде сега да ги видим.Марешки с тези предложения е за прокурор - това се казва купуване на гласове.Ходил ли е да види там където се откриват временните кухни за топла безплатна храна - облечени с по стара дрешка хора с пенсии над 400 лв сладко си хапват топла супа а пенсиите спестяват за ало измамниците.Модела за подпомагане дори и на пенсионерите с малки пенсии е сбъркан - трябва да показват документ че нямат спестявания.
4
Мнооого, ама наистина много ги е страх от Марешки. Защо ли?
5
Ехее г-н Торба лъжи (Марешки) вече прекали с лъжите и глупсотите.
6
Всички обещания, които ще чуем в тази предизборна кампания са лъжа и фантазии. Едни политици ще ни излъжат, а други добронамерено ще фантазират, защото няма реални условия за реализиране на обещанията-фантазии. А аз ви обещавам, че условията за спасение ще донесе Новият световен ред, установен след предстоящата световна война.
7
Войната се отлага!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?