Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ представя бъдещите си депутати (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ представя бъдещите си депутати (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
16921
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ представя бъдещите си депутати (ОБНОВЕНА)

ГЕРБ представя бъдещите си депутати преди старта на предизборната кампания.

Вижте кой застава зад вече известните водачи на листите и с какви амбиции тръгва партията на Бойко Борисов в предизборната надпревара с №11 в бюлетината.

Ще направим всичко възможно да участваме във всеки един дебат, за да защитим нашата програма. Това заяви на пресконференция при представяне на водачите на листи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той представи и водачите на листите на ГЕРБ по избирателни райони.

"В ГЕРБ постъпиха листи за 616 кандидати за депутати. Общо 480 кандидати за народни представители сме избрали. Ще заложим на едно обновление. Общият брой на новите лица е 54%", обясни той.

В 31 МИР д-р Юлиян Папашимов е водач на листите. Той има голям авторитет не само в Ямбол, но и в цялата област, заяви Цветанов.

В 30 МИР в Шумен водач е доктор Румен Генов.

В 29 МИР Хасково безспорният водач е Делян Добрев.

В 28 МИР Търговище водач е Теменужка Петкова. "Благодарен съм, че тя прие тази номинация. Убеден, че тя ще може да сплоти и мобилизира структурата ни в Търговище", каза зам.-председателят на ГЕРБ при представяне на кандидатурата й.

В 27 МИР Стара Загора водач ще бъде Емил Христов. "Тук е най-голямото обновление на листата ни", призна Цветанов.

В 26 МИР София-област водач е Николина Ангелкова. "Тя има ясна визия за развитието на туризма, затова и колегите разчитат на нея", сподели зам.-председателят на ГЕРБ.

В 24 МИР София-град ще бъде водач Владислав Горанов. "Той е доказан експерт в областта на финансите. Успя да осигури това, което беше необходимо в кабинета "Борисов 2". Тук има и нови лица. Сред тях са Калин Вельов и Георги Марков", увери той.

В 23 МИР София-град водач е Томислав Дончев. "Това е човекът, който играе ключова роля за икономиката, еврофондовете и ключовите проекти в кабинетите на министър-председателя Борисов", коментира Цветанов.

В 22 МИР Смолян водач е д-р Даниела Дариткова. "Листата в Смолян е само от мъже, а водач е успялата жена", категоричен е вторият човек в ГЕРБ.

В 21 МИР Сливен водач е Десислава Танева. "Това е успешният министър на земеделието. Каквото и да кажем за нея, ще бъде малко", допълни той. 

В 20 МИР Силистра отново водач е Владислав Горанов. "Предложиха го всички общини в областта", категоричен е Цветанов.

В 19 МИР Русе водач е Пламен Нунев. 

В 18 МИР Разград листите води Десислава Атанасова. "Деси ще може да положи максимални усилия в областта. Тя е много добре приета от всички общини и ще можем да постигнем един много добър резултат", коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

В 17 МИР Пловдив-област водач е генерал Константин Попов. "Той винаги е решавал проблемите на българските военни. Беше началник на българската армия", заяви той.

В 15 МИР Плевен листите води Ивайло Московски. "Той беше два пъти успешен министър и двете правителства на Бойко Борисов. Тук прави впечатление и присъствието на безспорния авторитет г-жа Цецка Цачева", сподели Цветанов

В 14 МИР Перник водач е Красимир Велчев.

В 13 МИР Пазарджик листата води Екатерина Захариева. "Тук също имаме обновление на лицата над 40%", заяви вторият човек на ГЕРБ. 

В 12 МИР Монтана водач е Деян Димитров.

В 11 МИР Ловеч листата на ГЕРБ води Николай Нанков.

В 10 МИР Кюстендил водач е Кирил Калфин. "Тук имаме 50% обновление на листата. Водачът ни е един доказан юрист, който е бивш депутат в последните три Народни събрания", разкри Цветан Цветанов.

В 9 МИР Кърджали листата на ГЕРБ оглавява Цвета Караянчева. "Те мъжкото момиче на ГЕРБ, която пое организацията на партията в областта", обяви зам.-председателят на ГЕРБ.

В 8 МИР Добрич водач е вицеадмирал Пламен Манушев. "Той има изключително добра реализация. Той е един истински признат натовец. И тук имаме обновление 50%", добави той.

В 7 МИР Габрово листата оглавява Томислав Дончев. "Габровци си го обичат и винаги мислят за него", каза лаконично Цветанов.

В 6 МИР Враца на първо място в листата е Петя Аврамова. "Имаме 40% обновление на листата. Тя е човекът, който отговаряше за водния цикъл в областта и даде възможност за този проект да бъде одобрен", обясни той.

В 5 МИР Видин водач е Владимир Тошев. "Тук имаме 40% обновление на листата. Благодаря на Владимир Тошев за всичко, което направи в този тежък район", заяви вторият човек в ГЕРБ.

В 3 МИР Варна листата води Лиляна Павлова. "Тя е доктор по икономика. Всички реализирани инфраструктурни проекти са благодарение на нейната работа", информриа Цветан Цветанов.

В 2 МИР Бургас водач е Ивелина Василева. "Те е безспорният авторитет и водач", убеден е зам.-председателят на ГЕРБ. 

В 1 МИР Благоевград и в 4 МИР Велико Търново водач е Цветан Цветанов. "През 2009 и 2014 година бях избран за народен преставител от област Велико Търново. Убеден съм, че ще покажем най-доброто лице на ГЕРБ в тази област", коментира Цветанов. По думите му листата в Благоевград има 70% обновление.

В 25 МИР София-град и в 16 МИР Пловдив-град на първо място в листите е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Гледайте на живо по ПИК TV!

 

Напиши коментар »
(5)
1
От както ГРОБ са на власт,Бълхария потъна брутално.Изгода има само,за наши хора,ако кажеш,че не си от гроб,няма работа и пари.Те си служат само със заплахи към хората преди избори,че всички щели да останат без работа.За това повечето постове са заети от некадърници по всички етажи,защото кадърните са зад граница и развиват чужди икономики.Добрите работни места са само за наши хора от утайката на обществото.
2
на привърженик на ГЕРБ и съвсем логично е тук да бъдат представени
3
ГЕРБ, преди да обяснява нещо, Борисов трябва да се научи как се изринват от властта крадливите комунисти най напред. С какво помогнаха и помагат за каузата на ГЕРБ, Мая Манолова, Бокова, Р.Овч. и целия борд от червени министри във БЕХ, Клара Маринова, Волгин и още цял легион от червени храненици оставени на тлъсти държавни хранилки именно под влиянието на Борисов.! Генерала има късмет, че Рада дълбоката разби дясното и хората стоят все още в ГЕРБ заради тоя факт. Ако Борисов не се разграничи от комунистите на СлаНинова, и започне яростна кампания срещу нея, в герб ще стане ботикова партия като РБ. Все пак анти комунистите във ГЕРБ искат така жадуваната справедливост. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ЕТО ЕДНО ХУБАВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ С КОЕТО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ПЕНСИОНИРАТЕ: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Всеки доказан ДС доносник или е работел в политбюро, че е имал трудов стаж като партиен или комсомолски секретар, да бъде оставен на минимална пенсия!!! И без това всичките станаха червени капиталисти и милионери!!..
4
подигравай се ,с който искаш, но с БЪЛГАРИЯ боклук нещастен НЕ !
5
дано посочените не ги изберат..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?