Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Борисов в ефира на ПИК TV: Пилот в държавата няма! Ако бяхме на 110 години като БСП и ние щяхме да имаме една неподдържана чиния на Бузлуджа (ОБНОВЕНА)
Борисов в ефира на ПИК TV: Пилот в държавата няма! Ако бяхме на 110 години като БСП и ние щяхме да имаме една неподдържана чиния на Бузлуджа (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
43013
Коментари
46
Борисов в ефира на ПИК TV: Пилот в държавата няма! Ако бяхме на 110 години като БСП и ние щяхме да имаме една неподдържана чиния на Бузлуджа (ОБНОВЕНА)

Ние категорично сме за плосък данък. Той работи добре, ако се премахне ще се увеличи сивият сектор, борбата с кондрабандата... Това което направихме генерира ресурс в бюджета и прави конкуретнтно способни компаниите. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов на форум в София.

Предприемачи ГЕРБ и бизнес асоциацията на Европейската народна партия МСП Европа (SME Europe) организират серщата за предприемачеството и малкия и среден бизнес в София. Основен говорител на конференцията „Предприемачество за растеж“ ще бъде европейският комисар по вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и малки и средни предприятия Елжбета Биенковска.

"За образованието смятам, че трябва да има подготовка на кадрите, която да е в интерес на бизнеса. Нние сме малки като държава и работната ръка е много важна. Не само в София, но и в Пловдив в индустриалната зона има инвестиции за над 1 млрд. Мостове и виадукти може да се правят от големи компании, а това което се реализира само ще допринесе за развитието на бизнеса. Вчера отидох до Сливен и не усетих пътя. Към Благоевград се строи усилено лотът Струма и Кресна. Става като градска среда, като минах покрай Пловдив видях, че навсякъде е населено. Това, което направихме, вече работи", заяви бившият премиер.

"Новите пътища и метрото, в което пътуват хората, имат значение и за бизнеса. Защо са правели само комплекси през годините другите, без никаква инфраструктура, ами тези естакади на Лъвов мост, семинарията телевизонната кула, "Черни връх"... Нека направим анкета дали е важно за бизнеса. И заводът за битовите отпадъци, важен ли е за екологията? Помните ли, когато мечтаехме за когенерация в тецовете, а сега е факт. И сега трябва да се оправдаваме за това, което сме направили и искат от нас да спорим за неща, които са безспорни. Не бива да пропускаме пречиствателните станции в София - какъв беше язовир Искър, река Искър, Кремиковци, какво беше за София, понеже отчитаме че чистотата на въздуха не е добра, а това е закщото години наред е било безобразно, всичко това е отложено в почвата и водата. Как няма да сме първи по онкозаболявания! Исега ми отчитат на 49-ия конгрес какво е направено, а ГЕРБ е на 10 години, ако бяхме на 110 и ние щяхме да имаме една неподдържана чиния на Бузлуджа", каза още Борисов.

"Всеки един трябва да учи, за да може да сме конкуретно способни. Правителството трябва да е безкомпромисно за това, да принуди всеки да учи. Специално внимание искам да обърна на фалшиивите телкове, пенсиите - това трябва да се промени. В тази сфера може да се прилага репресия, защото това касае финансовия ресурс на всички данъкоплатци. От идентифицираните проблеми, другият който мори и създава усещането за корупция и нещастие, гледах че сме под 50 процента щастливите хора, това е бюрюкрацията. Като си представи един човек ,че трябва да вземе документ, все едно отива на зъболекар. Вече сме на финала администрацията да работи за хората и бизнеса, имаме знанията как да стане, имаме законите, в много министерства е направено нужното и с една дума, когато си плащаш данъците по електронен път, въпросният служител спокойно може да напише, че еди кой си е подал заявлението и да провери всичко за него. Тогава той няма да праща служител, който да обикаля два-три дни и да плаща заплата за това. Може да се концентрираме допълнително върху това. Нашият най-голям проблем е, че сме много скучно прогнозируеми, нищо не можем да излъжем и да ви обещаем. Повече от това което казах - всяка една тема която изброих, знам че имам хората и ресурса да го направим", заяви лидерът на ГЕРБ.

"И аз искам българинът да има пълни джобове с пари, но това е постижимо. Може само, ако държавата е стабилна и харчим толкова, колкото печелим. Ръстът на икономиката е разковничето. Обърнатата пирамида води до фалит. Дано инстинктът на хората работи и не се подведат по красивите обещания. За последните 27 години съм ги слушам много, помня и лукановата зима, и Станишев, и Орешарски, и Жан Виденов. Като гледам скандалите, които всеки ден се организират, явно в държавата пилот няма. Но да се объркат всичките - кой сменя Костов, като само преди седмица ги слушах, че няма такова нещо. Кой предложи смяната, КОЙ? Кой модел, КОЙ? Когато се объркват в публичното пространство такива информации, бизнесът се стяга. Или ще правят Костинброд 2 или нещо друго, как ще се объркат! Ние сме си на поста, ако имате нужда от нас и възможностите ни ние сме на ваше разположение, ако прецените друго - това е вашата воля", завърши бившият премиер.

Той уточни, че когато е подал оставка, ръстът на икономиката е бил 3,8 процента, а само за няколко месеца е паднал до почти критичните 2,5.

Напиши коментар »
(46)
1
Ченгеджийската машина на ГЕРБ отново работи безотказно. Безброй са арсеналите на Боросов и Цветанов да манипулират обществото. Борисов е великолепен МАНКЬОР и може да играе ролята си и на куц крак. Той дори може да ни убеди, че на куц крак е по-добре. Но единствената причина за това е, че ние сме куци, а не той. Проблемът с всяко МАНКЬОРСТВО обаче е все един и същ – МЕНТЕ е. В политиката това е НАЙ-СКЪПОТО забавление, защото зрителите- данъкоплатците плащаме, а манкьорите КРАДАТ. За реалитито „Борисов вече ПЛАТИХМЕ 22 МИЛИАРДА и ежедневно ще плащаме още, докато е на власт.
2
Мутрата Борисоф е ПЪТНИК и го усеща това с инстинкта си на ХИЩНИК..Затова е толкова агресивен, неадекватен, стресиран и разнопосочен в действия, думи и поведение. Страшна ПАРАНОЯ тресe МУТРИТЕ, КРАДЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ от МУТРЕНСКАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ и вече съвсем изперкаха, но това е много добре за България, защото всеки ден губят хиляди привърженици. В крайна сметка всеки плаща за това което е извършил. БОГ да ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!
3
ПИК, много Ви моля, престанете да бъдете говорител на Бойко. Ставате досадни! То поне да говори нещо смислено, а само глупости!
4
ами ти бе портиера на Тато, какъви си??? комунистически крадец и лъжец! Некомпетентен, необразован, глуповат интригант! Истинско чудо че България все още я има след катастрофалното ти управление!!!
5
Защо се напъваше тогава за партийната червена книжка, няма ли да ни осветлиш какви са ти били съкровените мечти в тези времена?
6
БОЙЧЕ ТИ В КЪЩИ НЯМАШ ЛИ ЧИНИИ БЕ ДОЛЕН МАНИПУЛАТОР. ОТКЪДЕ ЯДЕШ ОТ ЗЕМЯТА ЛИ БЕ ГОВ.... НЕ ОБИЖДАЙ ЧИНИИТЕ. В СИМИТЛИ КАК БЕШЕ СНОЩИ ТАМ БЯХА РУМИТО АНТОН ТОДОРОВ ТОМА БИКОВ КАЛИН ВЕЛЪОВ ГОРКО МАРКОВ ДРУГИ БЯХА ЛИ ТАМ БОЙЧЕЕЕЕ.... СКРИЙ СЕ МОЛЯ ВЕЧЕ .....СВЪРШИЛ СИ С ПОЛИТИКАТА ...ЧАО И ТЕ ЗАБРАВЯМЕ БЪЛГАРИТЕ....А ДА НЕ ЗАБРАВЯ В КАТАР ХУБАВО ЛИ Е ТИ ЗНАЕШ ЗАЩО
7
Умиране има – отърване от Боко, Цоко и компания няма. Защо постоянно са по медиите? Айде, СБОГОМ! ЗАВИНАГИ!
8
Не го показвайте повече този тиквоч вие не разбрахте ли че народа не иска да го вижда повечеили и вие не спазвате законите като него и не зачитате какво казва народа
9
По делата им ще ги познаете-който защитава плоския данък, той защитава интересите на олигархията и мафията.По това ще познаете крадците и престъпниците в управляващите.
10
Самата истина казва Борисов.Победата на ГЕРБ на изборите е безспорна,защото хората оценят направеното от правителствата на ГЕРБ а и помнят мизерията в която ни бяха докарали Жан,Гея,Орешарски,Луканов и прочия червени боклуци.
11
Много ,,постен,, сиромаха, като бобена чорба, ама са пропуснаи да сложат боба.....
12
Не може ли служебното правителство да даде някой лев за ремонта на чинията на Бузлуджа (която непрекъснато е в устата на този нещастник), та да има къде да отседне след изборите, ПО-БЛИЗО ДО БОГОВЕТЕ, за какъвто се беше помислил приживе???
13
Бойко от 1991 до 1998г е охрана на Тодор Живков до смъртта му и му масажира ушите сам признава,а сега ще плюе комунизма! Народа два пъти го избира и два пъти той сам напуска трети път няма да се излъжем ГЕРБ отива на бунището като СДС и НДСВ каквото и да обещаят хората невярват!
14
Ех, този джентълмен! Винаги ме удивява с дълбочината на мисълта си.
15
Този необразован и нахален пожарникар няма спиране със своето поведение и е готов на всякакви низости само и само да остане на власт Не му ли неодобно и няма ли срама да говори за 110 годишнина на партията на която и той беше член а и хората от рода му и яде бял хляб лично от ръководителя на тази партия като му разтриваше ушите Готов е да стане слуга и на дявола само и само да постигне целите си с лъжи със заплахи предобити когато е бил в ВИС и е въртял бухалката Нагъл манипулатор и крадец
16
Борисов взе много да разчита на глутницата, което говори че май, май...
17
КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, КОМУНИСТЪТ Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА и други боклуци) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...
18
ГЕРБ ще загуби катастрофално изборите защото са крадци на едро, 150-килограмови КАЛИНКИ и грешки ( ГРЕШКА Кристали на, ГРЕШКА Цацева, ГРЕШКА Кунева, Грешка Бъчварова.....и много други).
19
10% корпоративен данък за чуждите монополи, банки, ЕРП , ВЕИ, вериги и пр. е чудовищно икономическо престъпление. Само чуждите банки са отчели миналата година 1 милиард и 200 милиона печалба, за която в родината си щяха да платят 500-600 милиона данък. В България ще платят 120 милиона само????2
20
що не кажеш за трудовия си стаж в СИК..????????? баба ти МЕРКЕЛ си отива.
21
Колко и голяма да е злобата към Борисов,истината е,че когато ГЕРБ управлява държавата върви напред,а когато БСП е на власт ,всичко се сгромолясва.Каквото и да пишете,направеното от ГЕРБ се вижда и ползва от целокупния български народ ,а БСП даже не успяха да ремонтират чинията на Бузлуджа,защото крадяха и лъжеха народа и пак продължават.Така,че троловете на Йотова да престанат ,писаното не хваща декиш.
22
Един нахален до безобразие идиот се мъчи да направи и нас идиоти за да му повярваме че в почти цяла Европа са прости и отдавна са изхвърлили плоския данък и си пълнят бюджетите за сметка не на бедния народ а за сметка на грамадните печалби реализирани от грабителски и мошеннически фирми Този нечовек явно смуче гигантски комисионни от тези настанили се в България чужди фирми пиявици и със зъби и нокти брани този идиотски плосък данък
23
Колкото повече дебелее толкова повече расте злобата му и простотията. Спрете го! Той е болен! Изпитва БЕЗ УМНО удоволствие след всяка своя приказка. В държавата нямало пилот... Добре че беше той и двамата ЦЦ, но хората такава команда повече не искат. Омръзнахте
24
Плоския ДАНЪК е за ТЕБ БОРИСОВ ти имаш големи месечни доходи имаш и пенсия ехеее един данък ще платиш какво е нищо работа за теб ! Какво ни товариш с даници ние нямаме доходи нямаме пенсии нямаме пари нямаме работа а акоя има тя е с мизерно заплащане ама че си...........ай да не казвам какъв ама ако стане война ти си първия на мушката ми да ме тормози твоето правителство и да си живей живота с големи бюджетни заплати ай де де това няма да продулжава дълго и Чаушеско си мислеше,че може да тормози народа си ама гътна бързо и се оправиха румънците ! Аз съм малад Меринджей леля ми го каза и по телевизията и няма да ти се дам лесно да ме тъпчеш и да си живуркат а ние циганите да ни бият и да ставаме крадци от глад и немотия твоето правителство са олигарси ама ще им видим сметката плосък данък сега да плащаме ай де де тоя данък си го плащайте вие с голените доходи
25
На платените драскачи от форума искам да им кажа, че обещанията на КУРнелка няма да им помогнат.Другари, ще си останете голтаци, защото сте с къса памет и необразовани жалки хорица.Олигарсите от върхушата на бсп разчитат точно на глупаци като вас.Вервайте на "социалистите" и после ще има отново Орешарски и муждахидините на амет доан ще ви гледат сеира и ще си крадат както е било 23 години от вашето "управление". Колкото и да плюете построеното от ГЕРБ се вижда.Високообразованите хора имат очи и сетива и виждат как се промени стандарта им на живот. НИКОГА ПОВЕЧЕ "СОЦИАЛИСТИ" НА ВЛАСТ!!!
26
Президента ГЕНЕРАЛ Румен Радев се ползува с одобрението на 87% от българските граждани, а генерала на кофпомпата Тиквоний Великолепний и неговата сбирщина ПП Роми ГЕРБ ще загубят с огромна разлика на изборита. Като му слушам несвързаните брътвежи за 'НЕВЕРОЯТНИТЕ' успехи, се чудя дали не живеем е различни държави???
27
скрий се бе ,прие постановление 208
28
КОМУНЯГИ ВИЕ ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КОЙ ВЪВЕДЕ ПЛОСКИЯ ДАНЪК ВАШИЯ ИДЕОЛОГ СТАНИШЕВ С КУР НЕЛА ДВАМАТА ИЛИ СЕ ПРАВИТЕ НА МАЛОУМНИ ЗАБРАВАНКОВЦИ
29
ОТ ОПИТ ГО ЗНАЕ, КАК СЕ КУПУВАТ ИЗБОРИ! ИНТЕРЕСНО КАК ДОСЕГА ПЕЧЕЛЕХА ИЗБОРИТЕ, КАТО НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ ГИ ПСУВА И РУГАЕ! КЪДЕ Е СМЕТНАТА ПАЛАТА И ОНЯ СМЕШНИК ЦВЕТАН ЦВЕТКОВ, ПОСТАВЕН ОТ БУДА, ДА НАПРАВЯТ ОДИТ НА ИЗХАРЧЕНИТЕ ПАРИ ОТ ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ НА ГЕРБ! КЪДЕ И ЗА КАКВО СА ИЗХАРЧЕНИ ПАРИТЕ, ИМА ЛИ ДОКУМЕНТИ ЗА ТОВА? КАК СА ОТЧЕЛИ ПАРИТЕ, С КОИТО КУПУВАХА ИЗБОРИТЕ / МОЖЕ БИ РАЗПИСКИ ОТ ЦИГАНСКИТЕ БОСОВЕ /. ВЧЕРА ПО БНР ЕДИН ОТ ЦИГАНСКИТЕ БОСОВЕ, КАЗА ЧЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2014Г. ГЕРБ ЗА ПЛАЩАЛИ ПО 100 ЛЕВА НА ГЛАС!!! КАК КА ОПРАВДАЛИ ПАРИТЕ, МОЖЕ БИ ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛНИ РАЗХОДИ! ЗАТОВА ГО СЪРБИ УВОЛНЕНИЕТО МИ, МАКАР ЧЕ ЗНАЕМ ЗА БУТИЛКАТА ВОДКА, КОЯТО СИ ПИЙВАМ ДО ОБЯД!
30
ЕХ БОЙКО, ТВОЕТО Е БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ, ТИ СИ ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ! И СИ ЗА ЛЕКАР, ДА ТЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАТ! ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН, КАТО КМЕТ ЗАПОЧНА С ЛЪЖИТЕ И ПРОДЪЛЖАВАШ ДО ДЕН-ДНЕШЕН! МЕДИЦИНСКИЯТ ТИ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ САМ СИ ВЯРВАШ, ЗА ДИАГНОЗА СИ! ИДИ НА ЛЕКАР, МАКАР ЧЕ ТОВА Е НЕЛЕЧИМА БОЛЕСТ, КАКТО И НАГЛОСТТА ТИ! СИГУРНО СИ ПАЗИШ ПАРТИЙНАТА КНИЖКА, КАКТО И НА РОДИТЕЛИТЕ СИ! УСЕЩАШ ЧЕ СИ ПЪТНИК И ТЕ ТРЕСЕ ГОЛЯМО ШУБЕ, НО И ИМА ЗАЩО! ПАРИТЕ ТИ В КАТАР МОЖЕ И ДА СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ НЕ СА ТВОИ! СЪРБИТЕ КАЗВАТ "ОВО Е СТАНДАРТ-Е..Ш ХВЪРЛЯШ"! И АМЕРИКАНЦИТЕ ГО ЗНАЯТ И ПРАВЯТ - ПОЛЗВАТ И ИЗХВЪРЛЯТ!СПРАВКА ГЕНЕРАЛ ОРТЕГА-ПРЕЗИДЕНТА НА ПАНАМА!
31
Високообразованите хора имат очи и сетива и виждат... Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред „Света неделя” разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар…
32
политически и физически ТРУП
33
Гумен Гадев се ползва с одобрението на мангалите, начело с любовницата му, набързо спазарена за жена Деса Циганеса Простакеса и ченгетата от ДС! Тъповато уставно човече, храненик на антибългарската комунистическа армия, клон на болшевишката! Мангалски президент от мангалско село! Добре че са слушалките да може да повтаря със заекване диктовката в ушите си! Акъл няма, плокък мозък има! Тъповат ипровален мъж, пионка на комунягите! Народът ще го свали и прати в забрава! Срам и позор, еснафщина и комплекси, събрани в това гърчаво телце!
34
Платените драскачи на биесиепиету са получили парички. НИКОГА "СОЦИАЛИСТИ" ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ!!!
35
Не разбрах какво става с борбата с мафията и картелите. Не чух нищо и за високите цени на ел. енергията, бензина, дизела и природния газ. Не разбрах и кога ще се върнат 6-те млрд. лв., откраднати от КТБ и защо собствениците на фирмите длъжници не са в затвора. И какво прави агента на ДС Георги Марков сред кандидат-депутатите на ГЕРБ ? Пак нищо не се чу защо руската рафинерия "Лукойл Нефтохим" все е на загуба и един лев данък печалба не е внесла в бюджета.
36
Всеки може да сгреши, но важно е да осъзнаеш грешката и да я поправиш ,а не с магарешки инат ,и с тиквенска простотия, да я отстояваш.
37
Тикво моя трътлеста, а защо имаш чеп в задника си?!
38
Герджика погазил заповедта на борисов ,министрите да не ползват коли от НСО , както е по закон. Кой е борисов , та да заповядва на Министър -председателя Герджиков ?Как кой -господин Никой ?Сега друг кара влака , Герджиков .На какво да се возят , да си купуват още коли или да вземат на заем от Горското.борисов , като си толкова принципен , слез от Тойотите и си вземи такси .Или карай Гейберското АУДИ А8Л ,с бронировка седма степен , каквито нямат в НСО и КУПЕНО ОТ ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ. Като ще махаш субсидиите , що не даде личен и партиен пример и не подари бронираните гейберски Аудита на НСО. Само питам и отговор не чакам ! И блиЗЗз , не съм робот , а мислещ и гневен данъкоплатец !
39
Чета коментарите/повечето/ и се чудя-това ли е електората,който два пъти до сега избира Бойко?!Да,доста хора не са достигнали до кокалчето и сега ги яд,ама много.Именно тези плюещи са недоволни от това,че трябва да се работи,че без икономиката сме за никъде,без добра инфраструктура всичко умира-транспорт,търговия,препитание на населението.И толкова ли е сложно да се разбере,че почти всяка власт е не твърде обичана,самата дума означава подчинение на законите.И демокрацията е хубаво нещо,но тя най-вече зачита законите!А повечето хора се стараят да минат покрай тях,да не ги спазват.И най-трагичното е,че това си е наследствена черта откакто съществува този народ.На всичкото отгоре все чакаме някой друг да дойде да ни оправи дереджето-справка Историята!
40
ВЕЛИКАН....не само на тегло , но и на интелект. Тенисист , оратор, футболист, пожарникар , охранител , комедиант....списъкът е толкова дълъг.Всестранно развита и универсална личност , отдавна надскочила рамките си.
41
Велик, наистина ли е възможно да кажеш толкова нещо и да е толкова изпразнено от съдържание, едната ми ръка е на челото другата е на устата, чувате ли хора, аз нямам думи, а Вие?
42
Добре, бе, Бойко, ами ГЕРБ съчетава и 110-годишния опит на БСП / факт е, че цялото висше ръководство е от бивши членове на тази партия/, както и 10-годишните иновации и напъни на "новата" партия.... Би трябвало чудеса да правите, а вместо това два пъти ПОВТАРЯТЕ първо отделение /ББ1; ББ2/. Е, какво, още един ли път да ти се даде възможност. Заради собственото си ЕГО създаваш непредвидими политически ситуации, когато ти скимне... Недей сега да скимтиш за 3-та възможност... ТАЯ НЯМА ДА Я БЪДЕ, както казва племенницата ми!!!!
43
Може да си нямаме рушаща се чиния на Бузлуджа, но си имаме рушашта се нова магистрала с падащи мостове.Имаме си и течащи санирани блокове и най важното Изчезваща Държава. Хак да им е на БСП, завещавам им 36 милиарда дълг и 108 постановление.
44
Зарин май че се казва някаква много силна отрова. Чудя се каква майка ще да е тази жена
45
Имаше някъкъв пилот,велик/ под полата на пиарката си/, но скочи, с парашут, в политиката и сега...........
46
Бойче, мани та чиния, дай пак за дядо ти !..ама и рев и сълзи да има, нъл тъй ми викаше?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?