Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ОТИВАМЕ НА ЗЛЕ! Годишникът на "Галъп" ни попари! Отново сме нещастни, вижте доверието в кабинета "Борисов 2" и парламента (ГРАФИКИ)
ОТИВАМЕ НА ЗЛЕ! Годишникът на "Галъп" ни попари! Отново сме нещастни, вижте доверието в кабинета "Борисов 2" и парламента (ГРАФИКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
40875
Коментари
7
ОТИВАМЕ НА ЗЛЕ! Годишникът на "Галъп" ни попари! Отново сме нещастни, вижте доверието в кабинета "Борисов 2" и парламента (ГРАФИКИ)

"Галъп" представи своя традиционен годишник, измерил щастието у нас, последните три правителства и още много интересни теми. 

Според направеното проучване в края на всеки мандат недоверието в парламента е подчертано, като според Първан Симеонов графиките вървят стабилно надолу. "Парламентът е една от най-неодобряваните институции, защото се смята за фокус на политическия елит, което хората не одобряват", заяви Симеонов. 

Първият мандат на Бойко Борисов и втория му не се различават коренно. Най-голямо недоубрение е имало в края на правителството на Станишев, като за момента той държи абсолютен връх. Правителството на Орешарски сащо влиза в гравата едно от най-неодобряваните.  

Проучването показва, че ЕС се ползва със сравнително стабилно доверие, като през последните месеци леко се е понижило предвид кризите, които се случиха.

45 процента от българите се чувстват нещастни, като тези които виждат позитивно са 43 процента. "Като цяло западния свят не е от най-щастливите места", заяви Първан Симеонов, а България е водеща в класацията. 

За най-щастливи се смятат на първо място Фиджи, Китай и Филипини. 

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Предизборен барометър - кой е №1 при равенство на ГЕРБ и БСП на изборите и защо в отсъствието на Бойко Корнелия е бойка? Горещи данни и анализи на социолозите Първан Симеонов и Васил Тончев
Часовник
19:50
Колко политически сили прескачат трапа след изборите на 26 март, кой колко депутати ще вкара, кой изпада от борда, коя от двете големи партии - БСП и ГЕРБ е с по-голям шанс да направи правителство,...
Напиши коментар »
(7)
1
ТОЗИ КОЗЕЛ Е ПАРАВАН НА ГНИДИТЕ КОЛЬО, КЪНЧО И АНДРЕЙ РАЙЧЕВ ГЬОНСУРАТА.
2
Кой е тоя въшлю да ме казва дали съм щаслиФт или не. След преврата на БСПеерадистията на СлаНинова с моя помощ, как да е щастлива нацията!!!
3
На тези избори политическата сган ще се "радва" на 2 000 000 недействителни бюлетини./ разбирай задраскани / Аман от крадливата гмеж, поробиха и ликвидираха китната ни държавица !!!!
4
Е, не всички. Тези от списъка на длъжниците на КТБ са сред най-щастливите хора на света, защото няма да връщат 6 млрд. лв. Българските олигарси, монополисти и контрабандисти също са много щастливи, защото никой не ги закача за нищо. А на народа му е год да е нещастен - просто така е свикнал си му харесва.
5
"Коментарите" под статията добре онагледяват нещастието на обезумялата част от населението.
6
Нашия льолю какви ги бръщолеви, що не каже народа колко много щаслФт беше, при Лукановата зима, при Видиновата зима и при Орешарската зима, когато изрина червена слуз от управлението с ритници!
7
Най щастливи са всички чуждестранни фирми пиявици и банки ,колонизирали България, които на наш гръб реализират огромни, съизмерими в милиарди левове печалби, и за това плащат / благодарение на една неузряла тиква / " цели" 10% плосък данък, докато в нормалните държави той стига до 70 %. Щастливи са и концесионерите ,които изнасят за милиарди левове от природните ни богатства, като за това плащат някакви си 1-2% концесионни такси, докато в същите нормални държави таксите стигат до 50% Щастлив е и българският народ, защото е толерантен ,и помага на всички тези мошеници да са щастливи, и да си разиграват коня в РОДИНАТА ни. Това е положението!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?