Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мишо Константинов вещае хаос: Може да се повтори трагедията в „Арена Армеец”
Мишо Константинов вещае хаос: Може да се повтори трагедията в „Арена Армеец”

Манипулация на изборите може да има, само ако се купят гласове или цяла комисия, смята математикът

Автор: ПИК
Дата
Дата
12350
Коментари
7
Мишо Константинов вещае хаос: Може да се повтори трагедията в „Арена Армеец”

Има опасност на предстоящите парламентарни избори да се повтори случаят „Арена Армеец“, макар и в по-малки мащаби. Това може да се избегне, ако протоколите се предават веднага, след като бъдат изготвени и се направи предварително график за това предаване. Това коментира проф. Михаил Константинов, председател на борда на директорите на дружество „Информационно обслужване“ пред „Фокус”.

„Секционните комисии от цяла София ще пристигат, примерно, в Районната избирателна комисия-24. В София има 3 Районни избирателни комисии. Ако всички се струпват едновременно в тях става лудница. Нека да се каже, че определени секции са от 22 до 24, други са от 24 до 02 и т.н. За да не чакат хората и да се изнервят, да дойдат тогава, когато ще бъдат приети. Не може да се чака повече от час-два, това изнервя“, коментира математикът.

Той каза още, че от страна на „Информационно обслужване“ процесът е осигурен напълно и забавянето не става на етап обработване на резултатите. Той беше категоричен, че няма как протоколите да бъдат манипулирани при предаването им. Според него, ако има манипулация, тя може да бъде извършена преди това: при купуване на гласове или на цяла комисия.

 

 

Напиши коментар »
(7)
1
А тоя кога ще го пенсионират?
2
Борисов да гледа и да се учи, от комунистите които не вкара във затвора. Да гледа и да не се прави на джентълмен пред червените свине и СлаНинова. Да гледа и как комунистите на Пръднелия чистят на ред, а той държеше заптието Лазаров, Р. Овч, Волгин, Клара Маринова, тиквата Радев с грозната му жена на две заплати при него, и още цял легион крадливи комунисти, на държавната хранилка до последно! Но дано си е научел урока най после, че с комунисти и чалми ортак да не става, въпреки това му пожелавам да бие червените БСПеерасти, за пореден 11 път, какъвто е номера на бюлетината на ГЕРБ, защото с него лошо но със комунетата на Момата, Царя и Чалмата се и направо бедствие..
3
На всяка манджа - мерудия. Тоя е професор по всичко! Нали Ц.Цачева щеше да победи Радев на изборите? Пълен тжшак са прогнозите му за всичко.
4
хаосът който идва е несъмнен...но не само за изборите....бг върви главоломно надолу заедно с отиващия си ес,който е пантелей пътник...и никой от нашите политици няма план Б-кво правим след разтурянето му...защото е ясно вече,че до няколко години той си заминава....а за нашето падение сме си виновни и ние...че ги избираме хлевоусти и лъжливи лизачи и слуги....виновни са всички политици,но особенно виновен е и този който два пъти управлява,взе бая милиарди кредити,после се направи на интересен и безотговорно избяга от властта...сега пак я иска...този човек си мени мнението не с дни а с часове....гласувайте пак за него...за трети път...то бива бива ама...човек да започне да се срамува представител на какъв народ е...
5
Тия от СИК да внимават ,да не правят скандали, че Герджика ще ги уволни и няма да им плати.
6
Тия от СИК да внимават ,да не правят скандали, че Герджика ще ги уволни и няма да им плати.
7
Борисов си е за затвора, затова е станал Шушумига и изборите за президенбт загуби и за тея само се пули като мишка в трици. Яко е раздавал милиони на своите . Децата скочиха да защитават майките си и бащите си от ГЕРБ!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?