Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Тома Биков с рязък коментар: Милионери от БСП дърпат конците на Тома Томов и Елена Йончева
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Тома Биков с рязък коментар: Милионери от БСП дърпат конците на Тома Томов и Елена Йончева

Нинова, Георги Гергов и Кирил Добрев нови лица ли са?

Дата
Дата
245292
Коментари
49
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Тома Биков с рязък коментар: Милионери от БСП дърпат конците на Тома Томов и Елена Йончева

Едва ли ще изненадаме някого, ако кажем, че БСП влиза в предизборната кампания с посланието, че ще бъде носител на промяната. Демонстрацията на промяната върви по две линии – предизборната програма на социалистите и кадровите размествания при излъчването на кандидати за депутати. Казано обобщено, столетницата иска да внуши, че предлага нови идеи и нови хора. Парадоксално, обаче и новите идеи, и новите хора са по-скоро спомен за миналото, отколкото поглед към бъдещето.

В програмата си БСП обещава всичко за всеки – за едрия капитал фонд от 500 милиона лева, който да възроди производството и да се разпределя от държавата, за родителите – намаление на данъците, за пенсионерите – преизчисляване на пенсиите, за бедните - по-високи доходи, за средната класа - също, за енергетиците – АЕЦ „Белене”, за газовиците - „Южен поток”, а за най-твърдите русофили – изграждане на петролопровода „Бургас-Александруполис”, за да бъде големият шлем пълен. Не е лошо да уточним, че енергийните проекти отново са подарък за едрия бизнес, защото при евентуално тяхно възобновяване именно той ще се възползва от обществените поръчки. Припомням, че най-приемливият от трите руски проекта - „Южен поток”, беше спрян именно във времената, когато БСП управляваше държавата през правителството на Пламен Орешарски. Тогава на изненадващо посещение в България дойдоха трима американски сенатори, които на съвместна пресконференция с министър-председателя обявиха, че проектът се прекратява. От Европейската комисия също изискаха спиране най-вече заради силно завишената цена на проекта, която унищожаваше неговата ефективност. 

Идеите на БСП и начинът на представянето им по същество са стари. По време на изборите през 1994 г. водената от Жан Виденов социалистическа партия обеща да възроди производството. Още през следващата 1995 г., в изпълнение на програмата и активните действия на икономическия вицепремиер Румен Гечев, България отчете най-високото производство в историята на прехода. В продължение на една година държавните социалистически мастодонти работеха на пълни обороти, а държавата ги финансираше с парите на данъкоплатците в името на възраждането на социалистическото производство. Година след производствения бум, в края на 1996 г., месечните заплатите бяха достигнали до около 10 000 лева. Тази внушителна цифра обаче не беше продукт на производството, а на инфлацията, която беше предизвикало то. По онова време с 10 000 лева можеха да се купят двайсетина хляба, а спестяванията на хората се стопяваха с всеки изминал ден. Това се случи, защото в устрема си да произвеждат социалистите бяха забравили едно много важно нещо – че за да се генерира печалба, произведеното трябва и да се продаде. В края на 1996 г. се оказа, че производственият бум от 1995 г. гние в складовете на „Кремиковци” и останалите социалистически мастодонти, защото няма кой да го купи. Разбира се, към това трябва да се прибави и бързото разграбване на тези заводи от тогавашния националноотговорен капитал начело с „Мултигруп”.  

Днес от БСП казват: "Да възродим индустрията, като създадем държавен фонд, който да раздава пари на българските фирми (разбирайте фирмите на някои от членовете на Изпълнителното бюро) и да увеличим производството". Това обещание можем да приемем и като заплаха, защото зад интелектуалните образи на кандидатите за депутати Тома Томов и Елена Йончева все още надничат милионерите Георги Гергов и Кирил Добрев, които със сигурност с удоволствие биха се възползвали от фонда. На поста си е и Румен Гечев, който винаги е готов да изготви концепция за фалит на държавата.

  По парадоксален начин БСП успява да представи миналото като промяна. Идеите на Гечев от 1994 г., съпроводени от нови лица като Корнелия Нинова (уволнена през 2008 г. за подозрения в корупция като зам.-министър на икономиката от Сергей Станишев) и Кирил Добрев (депутат в четири парламента, започнал кариерата си като арестуван за нелегално пренасяне на долари през българо-сръбската граница). Към това можем да добавим и обещанието на Светлана Шаренкова от 4 февруари, което гласеше, че БСП ще върне България в развития социализъм.  

БСП се променя, за да си остане същата. Мимикрията изисква и определени жертви – от листите изхвърчаха бившият председател Михаил Миков и водачът на лявото крило Янаки Стоилов. Между другото, преди изборите през 1994 г. последният влезе в конфликт с Виденов и несъгласен с политиката на партията по онова време, отказа да се кандидатира за депутат. По този начин пропусна възможността да го изгонят с камъни от парламента през бурната зима на 1997 г., когато се беряха плодовете от икономическата политика на Гечев. Днес Янаки Стоилов е силово изваден от листите от Корнелия Нинова и това се представя като знак за промяна. Георги Гергов, разбира се, остава в най-висшето ръководство на партията, защото сигурно го броят за ново лице в политиката.  

Със сигурност в БСП знаят, че развитият социализъм (по Шаренкова) се гради лесно с чужди пари. Истинската промяна би се случила, ако за пръв път в своята история социалистите започнат да изграждат социализъм със собствените си пари. Например Георги Гергов да започне да дава по 500 лева над заплатата на своите работници само защото са родители на деца под 18 години. Нали ще стимулираме демографията? Или поне да им осигури безопасни условия на труд, за да не умират по обектите му, както се случи през 2015 г. на строежа в курорта „Слънчев ден”, където заради безотговорността на видния пловдивски социалист загубиха живота си четирима негови работници. БСП тогава мълча за експлоататорския стил на своя висш кадър и нито един защитник на работническата класа от средите на партията не посмя да се обади по темата. Днес този социалист е в тясното ръководство на партията, а променената Нинова се прави, че не го забелязва.  

БСП е тъмно минало, което опитва да се представи като светло бъдеще. Не щедрите предизборни обещания, а тази мимикрия е най-голямата лъжа на столетницата. Лошото е, че ако тази лъжа успее отново, то цената за нея ще бъде платена и от тези, които са повярвали, и от тези, които не са. 

 Още интервюта, коментари и интересни истории вижте на Retro.bg!

Напиши коментар »
(49)
1
А на теб сигурно милионери от ГЕРБ ти дърпат конците. До къде стигна бе Биков?!
2
Сега ще се изреждат с фалшиви прогнози и другите червени плюнки, като милионерите А. Райчев, червен Колю, Ю. Асланов (брата на Момата), Кънчо Стойчев, за до говорят, че когато ГЕРБ водят 4-5%, това е изравнен резултат, щото били в прогнозното грешка, но когато червените свине на СлаНинова , водят с натъкмени само 0.2% две десети от процента, БСПеерастите печелили!
3
Стефан Данаилов- с уважение, но ......стига вече го разхождате от регион на регион като панаирджйиска мечка. Милионерите- що дирят в соц партията на бедните и унижените, чедата на бивши партийни величия от далечното и близко минало- депутатството все пак не е наследствено..
4
Томе,Томееее......голям смрадоляк си беше,такъв си и остана...
5
Този наглец е издигнат за депутат от ГЕРБ.. Ана него опъват конците МИЛИАРДЕРИТЕ от ГЕРБ. Момчето си заработва депутатството .
6
НАРОДЕ????? - такива глупаци управляват България! На тях не са им нужни енергийни проекти, защото на предателите плащат да си покриват разходите, а бедният народец....... да го духа!!!!!!
7
Ще повярвам на тия червени медузи ако си признаят: .............................................................. ............................... 1. колко народ е избил бащата на ДС доноснико Плешивата тикво Т.Т. ............................................ 2. Кой осемени червената Баба, след като Момата десетина годи не успя, и имали това нещо общо с пристоя и при ислямските терористи!!
8
ТОЗИ ЧОВЕК Е ЕДИН ОТ КУПЕНИТЕ ОТ МУТРАТА БЪДЕЩИ ДЕПУТАТИ. НЕКА КАЖЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е- ОТ ДБГ НА КУНЕВА ИЛИ ОТ ОПГ ГЕРБ НА МУТРАТА И ЗАЩО НЕ Е ОТ ПАРТИЯТА НА КУНЕВА ВЕЧЕ, КАКВА МУ Е ЦЕНАТА? БЯХ ВПЕЧАТЛЕН ОТ НЕГОВИ ИНТЕРВЮТА ПРЕДИ ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ, ТАМ ТОЙ БЕЗ ДА ЗАОБИКАЛЯ КАТО КУНЕВА ТВЪРДО ЗАЯВЯВАШЕ, ЧЕ МУТРАТА Е МУТРА, ЧЕ Е СИКАДЖИЯ, ЧЕ НИКОГА И ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С НЕГОВАТА ПАРТИЯ. НЕ СТИГА, ЧЕ ВЕДНАГА СТАНА СЪВЕТНИК В МИНИСТЕРСТВО НА МУТРАТА, АМИ ВЕЧЕ Е И КАНДИДАТДЕПУТАТ НА ОПГ ГЕРБ. ПИТАМ ОСВЕН СУМАТА, КАКВО ДРУГО СЕ ПРОМЕНИ, ЧЕ БИКОВ СЕ ЯВЯВА НА ИЗБОРИ ЗА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА? ЛИДЕРА НА ТАЗИ ГРУПИРОВКА ЛИ СЕ СМЕНИ, ЗАМЕСТНИКА МУ ЛИ СЕ СМЕНИ, ПОЛИТИКАТА НА ТАЗИ КЛИКА ЛИ Е НОВА, КАКВО? ПАРИ И САМО ПАРИ- ТОВА СЕ Е ПРОМЕНИЛО, ПРОСТО КОЕТО НЕ Е СТАВАЛО С ПАРИ, МУТРАТА ГО Е ПОСТИГНАЛ С МНОГО ПАРИ.
9
С Тома Томов напред ,при неговия баща докато беше директор на затвора в БЕЛЕНЕ БЪЛГАРИ СЕ УБИВАХА И ДАВАХА НА ПРАСЕТАТА , сега при син Тома Томов не знам какво ще последва ,народът да си избере но няма да е добро.
10
"БСП е тъмно минало, което опитва да се представи като светло бъдеще." - точно казано! ... а Гергов - социалист ... Смех, пълен!
11
"Жетва" е,ден година храни.От Албания си личи,кои подметки ближете.
12
Този е същият продажен боклук като Яне Янев и Антон Тодоров, първо обилно плюят после им запушват парите с много знаци. До кога ББ ще разчита на купуване на опонентите си и ще си пълни листите с такива помияри?!
13
Стига сте ни занимавали с "комунисти", те са толкова "комунисти", колкото ние сме балъци, че отново да попаднеме в сватлото им бъдеще, като гласуваме за тях. Нова катастрофа е в кърпа вързана и то се знае кой ще плати сметката.
14
Годината е 2017, но електоратът на БСП отново ще има възможност да гласува за номенклатурните династии от времето на Народна Република България. По имената им ще ги познаете - това са мъже и жени на възраст между 30 и 40 години, със златни дипломи и знатни фамилии, деца, внуци и племенници на "заслужили другари". Сега те попълват вакуума, който ще се отвори след принудителното пенсиониране на ветерани-парламентаристи като Михаил Миков, Ангел Найденов и Янаки Стоилов. Смяната на поколенията може и да се случи, но партийната политика си остана "семеен бизнес". Сред новите кандидат-депутати на БСП е Иван Янчов Таков - внук на партизанина Пеко Таков, бивш министър на вътрешната търговия и заместник на Тодор Живков в Държавния съвет на НРБ. 37-годишният Таков е завършил финанси в Канада, директор е на компания за инвестиции в недвижими имоти, а през март ще се бори за мандат в Народното събрание от 24 МИР София. Две позиции след него се нарежда Ана Пиринска - дъщеря на бившия председател на 40 Народно събрание Георги Пирински и Клавдия Кашева, чийто покоен баща ген. Илия Кашев е дългогодишен началник на Пето управление на ДС - УБО. Пиринска е на 32 години, има диплома по политология от СУ "Св. Климент Охридски" и магистратура по "Политика и икономика на Евразия" в школата за дипломатически кадри на Русия - Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО), през която са преминали хора като Андрей Луканов, Петър Младенов, Ирина Бокова. Номер 17 в листата за 24 МИР на "БСП за България" е Ана Ананиева - дъщеря на Нора Ананиева, бивш ръководен кадър в Института за съвременни социални теории към АОНСУ до 1989 г., вицепремиер в двата кабинета на Андрей Луканов, депутат от БСП между 1990-1997 г. През последните 10 години Ана Ананиева направи самостоятелна кариера в администрацията - започна като юридически съветник към Министерски съвет през 2006 г. в мандата на Сергей Станишев, през 2013 г. стана зам.-председател на Държавната агенция за закрила на детето, а от 2014 г. досега е зам.-изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане. В края на софийската листа, водена от Корнелия Нинова, са подредени още двама наследници на познати партийни фамилии. Под No. 20 е Тома Трайков - син на бизнесмена Марио Трайков (член на Националния съвет и на Контролната комисия на БСП), кръстен на дядо си - бивш началник в отделение Б на ДС от началото на тоталитарния режим. Трайков-младши се прочу по време на местните избори преди 2 години, когато на предизборната му диплянка се вееха едно до друго знамената на Русия и България. След него се нарежда Владимир Илиевски - син на Радослав Илиевски, който беше кмет на Долна Митрополия и депутат от БСП от 2001 до 2009 г. С номинация за депутатски мандат от Пловдив е и 34-годишният хирург Атанас Баташки, син на бившия народен представител от БСП и настоящ ръководител на МВР-Болница Илия Баташки. Кадър "трето поколение" е икономистът Стоян Мирчев - водач на листата в Силистра. Негов баща е социологът проф. Михаил Мирчев, който беше издигнат от БСП за кандидат-кмет на София през 2015 г. Дядо му е 86-годишният Стоян Михайлов, бивш ръководител на отдел "Пропаганда и агитация" към БКП и секретар на Централния комитет на партията до 1988 г., когато е отстранен от Тодор Живков. Това ще бъде втори депутатски мандат за 35-годишния Стоян Мирчев, който започна политическата си кариера през 2013 г. като началник на кабинета на Иван Данов - министър на инвестиционното проектиране в кабинета Орешарски. Водач на листата на БСП в Перник е Станислав Владимиров (38 г.) - племенник на дългогодишния ръководител на местната партийна организация и бивш депутат Ненко Темелков, потомък на известния активист на БКП от 20-те години на XX век Темелко Ненков. За Владимиров това ще бъде трети мандат като народен представител от 2013 г. досега. В листата за 21 МИР-Сливен е председателката на Младежкото обединение на БСП - Вероника Делибалтова (29 г., юрист по образование), чийто баща Атанас е пенсиониран полицай, общински съветник и лидер на градската организация на партията. Делибалтова беше част от червената "контрапротестна" група срещу Ранобудните студенти по време на окупацията на Софийския университет през 2013 г. Член на ръководството в младежката структура на партията от 2016 г. е и Мина Антонова Кутева. В Националния съвет на БСП влизат още дъщерята на покойния депутат Димчо Михалевски - Петя, дъщерята на бившия областен управител на Пловдив Тодор Петков - Ия Петкова-Гурбалова, и др. Няма как "децата на Партията" да не си приличат - те са представители на една и съща генерация, високо образовани, идеологически лоялни, родени организатори, партийци по кръвна линия. Тяхното политическо пълнолетие настъпи достатъчно късно, за да не изпитват угризения заради наследството от тоталитарния режим - но достатъчно рано, за да го помнят с добро заради известни фамилни привилегии. За разлика от бащите си, никога не са скандирали "Вечна дружба КПСС - БКП". За тях е въпрос на престиж членството в ПЕС, ръководена от сина на Димитър Станишев - Сергей. Научени са, че "демокрацията ни сполетя", но знаят как да се възползват от предимствата й. Вярно е, че повечето от тях получават по-скоро "почетни", отколкото избираеми позиции в листите (за сметка на партийни журналисти като Александър Симов или безпартийни капиталисти като Петър Кънев). До преди 5 години нито един от тях не влизаше на Националния съвет. Някои са фактически членове на партията едва от няколко месеца. Появата им на преден план изглежда като резултат от конюнктурната случайност - в случая, заради поредната чистка на "неправилните" лобита. А и не всеки наследствен социалист успява в опита си да направи пробив с политическа кариера (справка: Достена Лаверн). Но сред тях вече има лица, в чиито CV-та е вписан поне един депутатски мандат или ръководен пост в държавната администрация. Корнелия Нинова няма нищо общо с тяхната генеалогия, но и няма друг избор, освен да ги използва - особено след отцепването на АБВ, тоталния организационен срив в края на кабинета "Орешарски" и след кръвозагубата на местните избори през 2015 г. По всичко личи, че рано или късно те ще получат ключовете от "Позитано" 20 след Живкови, Станишеви и Добреви.
15
БКП трансформирана в БСП е тумора на българската политика който следва да бъде унищожен час по скоро.Всички булшевишки олигарси се радват на простотията на тъпите си подръжници,защото така ги манипулират по лесно.Тия всичките ръководни кадри на мафиотизиеаната организация наречена БСП са за затвора или по добре за разстрел,незабавно и безпощадно.
16
Краваров, от коя дупка изпълзя. Я марш обратно в нея нагаждач долен. Не си мисли, че за теб не се знае какво правиш и с какви гнусни неща се занимаваш
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
СМЕШНО Е ТОЧНО КОПЪРКАТА ТОМА БИКОВ ДА ГОВОРИ ЗА МИЛИЦИОНЕРИ, СЛЕД КАТО ДОВЧЕРА ЗАРАБОТВАШЕ КАТО СЪВЕТНИК НА ГЛАВНАТА МИЛИЦИОНЕРКА, МИНИСТЪРКАТА НА МВР БЪЧВАРОВА... БИКОВ ТИ ТАМ CV-то НА БОЙКО ЛИ ТЪРСЕШЕ, ДЕТО ПРЕДИ 3 г. МУ ВИКАШЕ, ЧЕ Е МУТРА?
20
ИДЕИТЕ НЕ УМИРАТ, КАКВОТО И ДА СЕ ГОВОРИ ВСЕ ЩЕ ИМА ХОРА, КОИТО ЩЕ ГИ ПОДДЪРЖАТ. НЕ ПЛАЧЕТЕ НА ЧУЖДИ ГРОБОВЕ, ИМАТЕ СИ ДОСТАТЪЧНО ВАШИ!
21
Поздравления за автора! Късата памет на българите е пословична. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ БЪЛГАРИ! Не забравяйте Виденов, Луканов, тройната коалиция, Орешарски..... Обещания, обещания, лъжи и кражби за милиарди - това е било когато биесиепие е на власт.
22
това са кадрите на герб колкото повече лаят толкова по добре за останалите псевдопартии
23
Я си кажи направо номера на листата и престани да ни досаждаш!
24
Сорос. Това е Биков.
25
А милярдерите от онея с джобове на дървения костум като натиснат един клавищ на пияното, най отдоло, дрънка пийонката Биков, но те даже не знаят за него, за бедната му страна, че е гладен провинциален селяк, който по професия лиже з-ници и продава и вярата си и майката си за зелени гущери. Ха ха ха ха ха ах ха, ДА!!!!
26
Биков , я кажи защо напусна КУ- КУ невица?????? за колко пари се продаде на ТИКВАРЯ????
27
Прав беше "социалиста" Антон Кутев - БСП СЕ РАЗПОСТРАНЯВА КАТО СПИН - ПО ПОЛОВ ПЪТ. БСП е фамилна, родова групировка, чиито далавери секнаха откакто не са на власт. Затова сега е голямия вой. Никога повече дугарите на власт!!!!
28
Автора не е лошо да си спомни как плюеше ГЕРБ и Тиииквата и какво го накара да прегърне идеята им.Такова долно к.опеле като тоя Антон Тодоров.Юди за жълти пари.Да ги.....знаете какво.
29
Браво К.уре!Ще им залепя по една миризлива шунда на устата.А и имаше един Дъртеев с мекия гре.здей.И на него де.йба.
30
Тома, предния ден пред екрана, пред цяла България, Крум Зарков, младо и умно момче като теб, ти го каза : Умен мъж си, не падай на нивото на ББ....
31
биков кой дърпа тввойте конци / забрави какви ги плещеше във вестник галерия за шефа ти
32
Не е ли ясно, че този е педерюга
33
Много точно казано .Каква червена наглост какво дебелоочие. Затова звучи и актуално следния виц: По какво си приличат БСП и ало измамниците .По това че само пенсионерите им се връзват.
34
Биков,ти се представяше за политолог,за социолог,.разнасяше мирото си по студията.Тръбеше за обективност,а същност излезе една миризлива и долнопробна П.....ка.
35
ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ . През 2008 г. светът бе треснат от икономическа криза . До него момент всички знаем , как се раздаваха кредити на калпак , как се строеше и се продаваше на зелено и т.н. , и всичко това не само у нас , а и по целия свят . Какво обаче по-особено ( може би ) се случи тук ? Ми тук много от строителните фирми строяха много тънко ( евтино ) на квадрат за около 300-400 Е за м2 и продааааваха -дебееело за 1000м2 , че и много по-вече . До тука нищо ново - позната до болка история , нали ? Да , ама много хора се набълбукаха с непосилни кредити и после не можеха да ги обслужват и затъваха , затъваха и т . н. До тука също нищо ново , нали ? Мдаа - позната , изтъркана история ( че даже вече забравена ) . ОБАЧЕ нека да поговорим и за алчността малко . Много от строителните фирми обаче също налапаха мноооого дебели кредити за да строят тънко ( евтино ) и после да продадат дебело и да спечелят после мнооого от " ба.лъ.ци.те " , които ще купуват с непосилни кредити . Когато балонът се спука обаче - всички потънаха . Тогава управляваше тройната коалиция със Станишев , който загубвайки изборите се изниииза лееко -лееко - леекинко . Много от фирмите в бизнеса в много браншове бяха се набълбукали също с кредити като за световно ( значи с много , ама с много пари ) . Измежду тях не само дребнички бизнесмени , ами дори мноого дебеели хора ( едри " бизнесмени " ) , които също се бяха набълбукали ( ама ЯКО и то с ОГРОМНИ цифри ) , то не бяха хотели , производствени халета , разширяване на семейния бизнес ( дрън-дрън ) , стартиране на "дрън-дрън" проекти и алабализми и пр. и пр. И СЕГА - НАЙ-ТЪНКИЯТ МОМЕНТ : Измежду оказалите се в последствие най-набълбукани бяха и най-алчните , а това бяха много червени дебели( едри) строителни фирми и най-вече :........> .. О Л И Г А Р С И Т Е . В България обаче не управлваше вече Станишев . По примера на Германия и у нас се ограничиха харчовете на банките , позатегна се малко и контрола на публичните средства и с някои социални жертви успя тогава правителството да овладее криво-ляво кризата . Да ама ОЛИГАРСИТЕ ? Много от техните структури се оказаха кухи ( висят на банките пари , а пък пари ей тъй - въздушно вече нямааааа ) , тогава 2013 година олигархията свали кабинета Борисов 1 . После олигархията си направи правителство Орешарски и ха.к.на КТБ . Борисов 2 - кабинетът падна , защото премиерът си подаде оставка . Сега - в момента ( след няколко години извън големите игри ) на червената ОЛИГАРХИЯ ѝ трябва нещо дебело - нещо много голямо , нещо за милиарди . Нещо например като : БЕЛЕНЕ и ЮЖЕН ПОТОК - големи "дрън-дрън" проекти , от които ще се измъкнат страшно много пари . Ето защо другарката Нинова се бори толкова ожесточено за властта , защото явно олигархията зад нея напъва много здраво . Ето защо толкова нервно реди и листите с депутатите . Но уви не е само май заради това ! А може би има и нещо тайно в досието на другарката Нинова ? Нещо тайно , което само някой от олигарсите знае . Пък де да видим , пък може и да разберем ............
36
Биков е мрън-мрън боклук
37
Гледам как по телевизиите Томито Биков громиБСП.Този младок от драматичен актьор(каквато му е професията) започна да пише в сайта Гласове ,където с пълна сила громеше Борисов, през 2012 стана подвижник на България на гражданите .ПОсле през 2014 скочи при герб като съветник на Румито Бъчварова. Къде е моралът на този юнак ,който се съобразява от къде духа вятърът.Гнус ме е от такива политици!!!!!
38
Прочетете по-бавничко коментар 35,за да го разберете,и тогава-ако сте го разбрали,ще спрете да се лигавите покрай един несъществен проблем,а ще се взрете в едно тъмно бъдеще,което може би ни очаква,и което е повторение на онова,което вече сте забравили,или пък сериозно сте били заблудени за него.Историята никога не се повтаря,ако народът е взел поука от грешките си.Ако пък не,тогава напразно ручахме жабетата по време на т.н.преход...
39
Този и той от къде се пръкна.
40
Ами пълни глупости. Болен мозък го е писал.
41
Биков е един умен млад човек, който разбира ретроградната и лицемерна политика на БСП, а всички, които го плюят, не разбират просто тази демагогия, йкоято ежедневно артикулира краднелията......
42
сега биков да каже и кои са милионерите от бкп-герб иначе не е коректно
43
Тоя беше едно време нормален човек! От кога стана и той близач на ГЕРБерски задници? Дали пък Шорос не го е включил в списъка на паленцата на заплатка към него? Ба си нахалното печлеме!
44
Смятам на тези избори да дам шанс на БСП. ГЕРБ ги видяхме до къде ни докараха. Ако вземат власта пак сигурно ще ще ни набутат с още 16 милиарда заем.
45
БСП Е КАТО ПРОНСТИТУТКА , КОЯТО СЕ ОПИТВА ДА ЗАБЛУДИ ОБЩЕСТВОТО , ЧЕ Е НЕПОРОЧНА ДЕВИЦА
46
Аз не вярвам на Корнелия госпожа ЛЪЖАТА че с диктаторска Русия ни е Свободата
47
От барман, хамалин, професионален /неосъществен/ актьор, журналист /пак неосъществен/ и политик-любител акълища не щем!
48
Наближава времето когато руските шпиони ще застанат не на трибуната на победителите, а до стената на смъртните присъди.
49
и тоз оръфляк некадърно джурналистче ли ,ще ни манипулира и не дай Боже да е дитурунгел???
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?