Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Официално! Бареков се оттегля от изборите
Официално! Бареков се оттегля от изборите
Автор: ПИК
Дата
Дата
20863
Коментари
14
Официално! Бареков се оттегля от изборите

Николай Бареков обави официално, че се оттегля от изборите. Евродепутатът направи съобщението с мейл до медиите.

Ето какво пише Бареков:

Утре няма да регистрирам листи в нито един избирателен район от името на моята партия "Движение Презареди България". Считайте това за израз изцяло на моята воля!

На въпроса, който всички ми задавате - защо се отказвам, като след толкова много мъки и усилия стигнахме почти до края, отговарям: Когато достигнах края, видях, че съм стигнал до цирк, в който маймуните и лъвовете изнасят представление, а аз съм вълк, може би единак. Както знаете, вълкът, макар и не цар на животните, е единственото животно, което не играе в цирка.

Семейството, честта и моралът ми ме спират да продължавам да се ровя в тинята, а и смятам за безсмислено да продължавам битката за репутацията си срещу цялата помия, която хвърлиха върху мен. Времето ще покаже дали идеите и репутацията ми не са били по-силни от душманите ми.

На "колегите" политици желая приятна актьорска игра, а на публиката -да внимава кой е написал сценария. Като спортсмен и журналист, мъж на близо 45 години, нямам никакво намерение да лъжа децата си и да участвам в нагласените мачове, които са ви подготвили. 

Веднъж декларирах, че за мен политиката не е на всяка цена, а сега ви го показвам.

Напиши коментар »
(14)
1
Ама ти си по-зле от тях!
2
Остават Меди Доган, Ръба Кънев, Ицето Иванов, Курнела и други другари от ДС.
3
Мъни мъни мъни, няма мъни ия.....
4
На никой не му пука какво щял да прави някакъв си Дудук.Обаче здраво трие коментарите на истината кой и какъв е той и, че е създен от дпс.
5
Дудука си отиде на мястото, където скоро ще и Пръднелия, в аналите на историята!
6
ИМА ЕПИЗОД В" ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ЗА БЪЛГАРИЯ" НА Г.МАРКОВ,ПО ПОВОД СМЪРТТА НА СТАЛИН,В КОЙТО ЕДИН ИНЖЕНЕР ОТ ПРЕДПРИЯТИЕТО ПЛАЧЕ НЕИСТОВО,НО С НАСМЕШКА ПО ПОВОД СМЪРТТА.ДАЖЕ ПАРТИЙНИО СЕ ОЧУДИЛ НА ТОЗИ РЕВ!! ТА И СЕГА-РЕВА НЕУТЕШИМО ЗА ОТТЕГЛЯНЕТО НА ТОЯ ОТ СНИМКАТА,АМИ СЕГА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ БЕЗ НЕГО??!!!
7
ДУДУКА СЕ ПРЕДЛОЖИ НА СЕРГИЯТА, НО НЯМА КОЙ ДА ГО КУПИ.СЕГА НЕ СЕ КОТИРАТ ЖУРНАЛЯ, А ПИЛОТИ И ГЕНЕРАЛИ.
8
и тоя като Боко мутрата - моята партия, моята воля.. Аман от самовлюбени егоцентрици и незаменими "богове". Пръдльовци.
9
Ама такъв рев му ударих вече цял час, че любимия ни вожд Барек Бабереков няма да се кандидатира за депутат. Толкова време чаках тоя звезден миг, когато ще мога да пусна заветната бюлетина с неговото име.. Толкова съм нещастен..а утеха не намирам без него.
10
И тоя като Рада Дълбоката - моята партия, моята воля.Аман от самовлюбени егоцентрици и незаменими "богове".Пръдльовци.То също като оня самохвалко с "Дай България", същия цирей.
11
Плача.
12
ТРАУРНО ШЕСТВИЕ В ЧЕСТ НА ДРУГАРЯ БАРЕКОВ!
13
Ами нема левчета, оня е у Сърбите и не дава парички, а от обещания да оправя зъбите на бабите и да раздава таблети на децата, партия не става. Бареков народа хич не ти вярва момченце, иди си у европата и си изкарай мандадтчето криво ляво а след това не те виждам...ела тук у село да пасеш овците или иди у Харманлито да миеш кенефите на ония от арабията.
14
Да не повярваш! Целокупният тролски отбор плювачи на едно място, и от фейса, и от всички страни събрали се да плюят по Бареков и защо ли бе! Във властта ли е бил, хората ли е ограбил?! Децата ви ли изядяде, или е виновен, че Борисов, Костов, олигархията и ДПС съсипаха държавата? Той ли ограби 6 милиарда от КТБ и той ли изтегли 16 милиарда дълг да ги "покрива"? Той ли спря реформите? Той ли изхарчи външния дълг от над 20 милиарда за корупционни проекти? Той ли е виновен за корумпираната и олигархична съдебна система? Той ли напомпа КТБ с държавни пари и той ли я бутна? Той ли приватизира цялата държава за жълти стотинки? Той ли убива децата ни по улиците на София? Той ли ви домъкна недоразуменията Фандъкова, Плевнелиев, Кунева и всяка друга некадърна паплач с марка "ГЕРБ"? Той ли превърна олигарсите в господари на държавата, а любимите ви политици в босове на мафията? Беше омаскарен хибридно от всички посоки на медийната олигархия, но продължава борбата с нея! Срещу него няма нито един факт, само клевети и обиди. Беше първият български политик, който предупреди преди 3 години, че Европа ще върви официално на две скорости, а България - на трета! Заедно със Сърбия, Турция и Албания и то заради невъобразимата корупция на самозвания ни елит начело с Борисов през последните 10 години. И английски не знаел - а Каракачанската мастия, Винкела, Радан и най-вече Борисов... и Магарешки те знаят ли го, навярно са перфектни само в лъжите и в кражбите, та затова ги предпочитате във властта! Простите си харесват простите! Толкова злъч, толкова завист и злоба, че да затрие цялото племе българско. Цели страници с простотии и омраза. Ми мразете тоя който трябва ако ви стиска! На Бареков му стиска, за разлика от вас. Отстрани Борисов от власт за цяла година да не краде, като ви показа Костинбродската далавера на Гроб как се печелят избори! Опълчи се срещу него и го спря и затова беше смазан и той и партията му. но пак не склони глава. А вие тук, скрити под крилото на една смела жена като Весела Томова плещите, само плещите и си чешете езика, и за един ден дори не отстранихте Мутрата от власт! И затова сега отново ще ви яхне! Пада ви се! Вазов ви е описал - в "Чичовци" - Ура, ура... и накрая се скрихте в хралупата опикани и насрани от страх! Когато направите нещо достойно като Бареков, тогава злобейте, платени драскачи! Не народ, а мърша!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?