Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО! Стефан Данаилов насмете рано-рано Ани Цолова: Вашата телевизия непрекъснато дърдори глупости
ЕКСКЛУЗИВНО! Стефан Данаилов насмете рано-рано Ани Цолова: Вашата телевизия непрекъснато дърдори глупости

Актьорът разкри как е навил "девойката Елена" за предизборната битка на БСП

Автор: ПИК
Дата
Дата
103148
Коментари
25
ЕКСКЛУЗИВНО! Стефан Данаилов насмете рано-рано Ани Цолова:  Вашата телевизия непрекъснато дърдори глупости

Елена Йончева я поканих да участва в Инициативния комитет за ген. Радев. Тя харесваше генерала и смяташе, че това е много добър избор, още от самото начало. Но като тръгна кампанията, имах разговор с нея, познаваме се добре. И й предложих евентуално да се кандидатира при нас за депутат, тъй като имаме нужда от нови лица. Това беше още август-септември. Тя тогава не беше много склонна, отложи малко нещата. Това заяви пред Нова телевизия доайенът на БСП актьорът Стефан Данаилов.

"В навечерието на реденето на листите, става въпрос за водачите, имах един разговор с Корнелия Нинова. Тя ми каза, че пак е поканила девойката Елена и че тя се двоуми. Аз й се обадих вечерта и й казах: "Елено, няма какво да се колебаеш. Идвай!". А тя ми каза: "Какво ще си помисли ген. Радев". Викам й: "Ще говоря с него, не се притеснявай". И на другия ден тя ми каза "Да", коментира Данаилов.

"Що се отнася до Томето (журналистът Тома Томов, б.р.) много хубаво ми стана. Няма да говоря за качествата на Томата. Той е известен международник, речовит е, умен човек е. Пък трябва да има и умни хора. Освен това е и водач, което му гарантира влизането в парламента. Когато обсъждахме неговото име в Изпълнителното бюро, никой не се сети да говори по темата "ДС". Всички журналисти, които се занимаваха с международна политика, са били в списъците на ДС. Но самият той е толкова деполитизиран, девоинезиран, че не се съмнявам в неговите качества", заяви още социалистът. 

На въпрос дали БСП се намесва в работата на президента Радев, визирайки думи на служебния премиер Огнян Герджиков, Стефан Данаилов отговори: "Ако бяхме му оказвали влияние сериозно, в Кърджали нямаше да стане тази щуротия да назначат човек на Герджиков за областен управител, който за нищо не става".

"Нервни хора има винаги, БСП не прави изключение, и на улицата има нервни хора. Още в началото Корнелия Нинова заяви, че в служебния кабинет няма да се предлагат хора от БСП, макар че имаше желаещи за три кабинета. Има хора, които като усетят че нещата отиват към властта, започват да се явяват, макар че са изчезнали от години наред. Румен Радев бил ботуша на "Позитано" 20? Какъв ботуш, бе? Аз не съм го виждал от една вечер, когато го бях поканил с Инициативния комитет и с вас журналистите да пием по чаша вино. Не мога да си представя как има напрежение между него и партийната централа. Мисля, че трябва да сме по-активни към него. Въпросът е в средния, по-ниския ешелон. Пак ще кажа - това, което стана в Кърджали", коментира Данаилов.

На въпрос как ще коментира намесата на първата дама в политиката на президентството, той отговори: "Не мога да я коментирам, тъй като съм я виждал един-единствен път в кабинета на Кирил Добрев. Пък и той е един кавалер, че не ми я представи тогава. Даже не знаех коя е", каза актьорът.

Той не скри, че е за това БСП да се съюзи с различен тип леви партий, дори и ромски.

"Навремето, ако си спомняте, драга приятелко, написах отворено писмо до Сергей Станишев. Там казах, че всеки може да има достъп до управлението на партията и властта, без да е на парламентарната банка. Тогава отпаднаха една голяма част от листите. Но тогава нямаше такъв шум по линията. Хората достойно се оттеглиха. Вашата телевизия непрекъснато дърдорите такива глупости - че нямам право да се кандидатирам. Досега имам 10 години вече. И казвам - не се тревожете - две години още я ги доживея, я не. Иначе щяха да лаят много", коментира Стефан Данаилов.

 

Напиши коментар »
(25)
1
Така де. Цял живот си лапал от народната софра. Защо да не го правиш до края на живота си.
2
Толкова противни лица на едно място, но само то може да ги събере!Агенти на ДС, фатмаци,артисти с комунистически роли,журналисти, финансирани от олигархични кръгове! Обединяващото между тях е държавната софра и липсата на срам, за морал да не говорим! Болшевиките са приятели с лъжата и кражбата!Нормално да имат кандидат, набързо оженен за Деса Циганеса, те самите са родом от места, с преобладаващо мангалско присъствие!
3
На Цоловата нивото и е като на ученик 3-4 клас.
4
Гледах го Ламбо как се лигави и как се облизва, щели да победят на изборите??? Боже, защо не ни пощадиш от подобни недоразумения??? Ламбо, докога ще се излагаш пред хирата????
5
ЗА КОМУНЯГАТА Е ВАЖНО ДА ЗАБЛУДИ ХОРАТА И ПОСЛЕ ДА СИ ВЪРШИ НАСРАНИТЕ РАБОТИ . ДРУГАРИТЕ СТЕФАН И ТОМЕТО ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ НИ ЗАБЛУДИХА ЧЕ ПРОГРЕСИВНИ МЛАДИ ХОРА И НИЕ ГЛУПАЦИТЕ ИМ СЕ РАДВАХМЕ . А СЕГА ИМ ЛЪСНАХА ТЪМНОЧЕРВЕНИТЕ ЗАДНИЦИ КОМУНИСТИЧЕСКИ.
6
А КАЗВАТ ЧЕ ДС НЕ УПРАВЛЯВА В БЪЛГАРИЯ .ХА-ХА-ХА . ВСИЧКИ ТИЯ СА МЕКЕРЕТА НА ДС.
7
СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ЛИ Е БСП? ТВЪРДО НЕ ! ТАМ СА СЪБРАНИ ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ И МИЛИОНЕРИ НАПРАВИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ, ОВЧАРОВ, ..... . ВСЕ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ТРАФИКАНТИ НА ВАЛУТА, ФИНАНСОВИ ШМЕКЕРИ, ЕНЕРГИЙНИ МАФИОТИ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА СЕ НАРЕКАТ ТЕЗИ ДРУГАРИ ? ТЕ СА КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ. ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ И ИДЕАЛА НА ДЯДО БЛАГОЕВ.
8
Никой не трябва да страда заради родителите си но е морално да стоиш настрана от политическия живот ако родителят е работил на място което е носело много жестокост и смърт - място като Белене.Комендант на лагера.Как да коментираме такова обстоятелство.Всички агенти на ДС ако ги питаш казват че работата им е била такава че не можеш да откажеш ако искаш да се развиваш.Защо Ламбо не поразсъждава върху тези теми а се нахвърли срещу водещата и телевизията.Неудобни теми но не трябва да се избягват.
9
говедари сте първите двама коментиращи .IWAN-значи че си ГОВЕДО-и такъв ще си останеш помисли малко и тогава говори..............
10
ЗА НИКОИ
11
ни залива само злоба
12
Герберски тролове, добре се справяте! Мисля си, че ще успеете до 26 март да съберете пари за морето.Давайте сега е вашето време.Късмет......за морето....де...
13
празното квадратче най-сигурно за някои, които са преминали през вършачката и на бкп бсп дс и десни партии-сдс,ндсв,герб, дочуване
14
Който си го може, си го може. Стефко още казва коя е красив и става и коя не ;-)
15
Гледам го "Серго" и му се чудя на акъла.Той сигурно си мисли,че вече няма живи от времето,когато "На всеки километър" ни запълваше времето с измишльотини,а той се вживяваше на велик разузнавач.И сричаше репликите,защото две думи на кръст свободно не можеше да каже.Ама Партията си го запази като реликва от старото време и сега може да раздава квалификации наляво и...на дясно и може свободно да нарича десните глупаци.И не е изкукуригал,не се заблуждавайте.Той само си изработва паричките,с които му пълнят гушката червените!Кого заблуждава Ламбо?!Направи се на кадровик на БСП?!А колкото до Анито,не че ми е много симпатична,но се оказа твърде търпелива спрямо нахалното държане на баш куманиста-все пак беше в неговия дом.
16
И 6 мата на снимката са за боклука, всичките са лъжци и измамници И ВСИЧКИ СА МИЛИОНЕРИ, БЕЗ ПЪПЧИВАТА ТИКВА, ТОЙ СЕГА ЩЕ ТРУПА!!
17
Корнелия, махай го тоя! Днес той настрои една от водещите телевизии срещу БСП! Колко глупости изговори за кратко време! Колегите вече се подиграват че Ламбо е довел хор "Бодра смяна " за депутатските ви листи. Голям резил и за телевизията и за престарелия наглец!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Гледах го майор Деянов тази сутрин! Можеше да остарява като катедрало, но уви ! Остарява като плевник с раздрънкани врати. Много е зян вече и като че не знае какво говори.
20
Някои много се стараят по инерция, но Сорос няма вече да плаща,а Прокопи е циция и напразно се хабите.
21
ЛОШО. ПО НАСЛЕДСТВО ЛИ СЕ РЕДЯТ ЛИСТИ НА БСП. ТАТЕ БЕШЕ ЩЕ СЪМ И АЗ. Н ДОБРЕВ БЕШЕ ЧОВЕК. НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ И СИНЪТ МУ Е СЪЩИЯ. А Е ЙОНЧЕВА ТРЯБВА ДА СИ ВЗЕМЕ ИЗГУБЕНОТО ДОКАТО БЕШЕ СЪС С СТАНИШЕВ. Е НЕ Е ЛИ СРАМНО ТОВА КОЕТО НИНОВА ПРАВИ. ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ. ХАХА ИЗГУБИХТЕ ОЩЕ 6 ГЛАСА ЗА БСП.
22
Другаря стефане,гледай си болсетите и старините.Цял живот си повтарял чужди мислби и чужси думи/все пак,артист си/и сега реши да изказваш собствено мнение.Знаеш ли как изглежда отстрани-злобно старческо съскане.Не сели усети(,че те използват като реклама за партийката си и нищо повече.Все пак сума ти старчоци все още те помнят с лековатите соц.ролички.
23
Радвам се, че комунистическите кръвопийци реагират на казаното по техен адрес! Това е даказателството за точно попадение в целта! Истината за безчинствата на техните предци са си грехове, които те и техните потомци ще платят! Десницата на Бог е силна и справедлива и ще се стовари върху тях до девето коляно, та да не намерят никога мир и покой! Възмездието застига тези, които отнемат от ближния си! Комунистите са безбожници, но това не ги освобождава от плащането на цената за извършеното зло!Бог ще пази България и българите от посегателствата на мелезите, циганите, евреите и всички, които са предали Божиите заповеди и няма да допусне народът ни да страда!
24
Браво Серго, скапа ги тия, сега се затичаха и на други да се подмазват, недейте бре, ке пратите индиеца пак в болница, ама този път патриарха друго ще го прави....
25
И все пак, тези на снимката са ми по симпатични, отколкото пребоядисаните бивши партийци, то, предателя, пак ке предаде......
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?