Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Социологът Юлий Павлов: Не е важно кой ще е пръв на изборите, а кой има съюзници. Никой няма да допусне националисти в правителството, когато България председателства ЕС
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Социологът Юлий Павлов: Не е важно кой ще е пръв на изборите, а кой има съюзници. Никой няма да допусне националисти в правителството, когато България председателства ЕС
Автор: ПИК
Дата
Дата
30643
Коментари
13
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Социологът Юлий Павлов: Не е важно кой ще е пръв на изборите, а кой има съюзници. Никой няма да допусне националисти в правителството, когато България председателства ЕС

Не е важно кой ще бъде първи и кой втори на изборите, важно е кой ще има съюзници. ДПС има продкрепата на ЕС, но е неприемлив във вътрешно политически план, националистите не са зло за българите, но кой ще позволи те да участват в правителството по време на председателството на България на ЕС?

Това заявява социологът Юлий Павлов в седмичното коментарно предаване на ПИК ТV "Час ПИК" от 18 до 20 ч.

И още: има ли шанс за общо управление между БСП и ГЕРБ, ще има ли машини за всички секции на вота, наруши ли закона ЦИК, защо депутатите оплескаха изборното законодателство, изби ли Корнелия Нинова всичко живо в ляво и коя ще бъде единствената стабилна лява партия след предсрочните парламентарни избори.

Гледайте в седмичното коментарно предаване "Час ПИК" по ПИК ТV! 

 

Напиши коментар »
(13)
1
След тези думи народът да се стресне: "Не е важно кой ще бъде първи и кой втори на изборите, важно е кой ще има съюзници. ДПС има продкрепата на ЕС, но е неприемлив във вътрешно политически план, националистите не са зло за българите, но кой ще позволи те да участват в правителството по време на председателството на България на ЕС?"
2
Комунистите наЛЪЖАТА СлаНинова 47%, пак канят да влезнат във властта, през задния вход! Пак ни готвят Олигарски -2. Сланинова и Чалмата са ясни но само със Сачмата не стига, ще видим кои са предателите. Това свинско правителство дали ще изтрае и две седмици, или пак ще ги изритат като мръсни мастии..
3
АКО ГОСПОД СЛУШАШЕ КУЧЕТАТА ,ПЪСТЪРМА ЩЕШЕ ДА ВАЛИ!ГЕРБ-БСП- -ГЕРБ- БСП-ГЕРБ-БСП--ДОКОГА ВСЕ ТАКА ЩЕ Я КАРАМЕ!!!!!!!??ЦЕЛИЯТ СВЯТ СЕ ПАТРИОТИЗИРА,САМО ТАКИВА''УМНИЦИ'' КАТО ТОЗИ ПАВЛОВ ЩЕ МИ ДРЪНКА ГЛУПОСТИ!!СТИГА СТЕ МАНИПУЛИРАЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!
4
Ами ако националистите са втора сила!?
5
ТОЗИ пуек--павлов,никога не ми е харесвал! винаги е целувал г.....ъ на властимащите !!Голяма умраза към националистите--Има една поговорка,ама той ядва ли я знае --ЛОШОТО КУЧЕ ПАЗИ СТАДОТО!! АНАДЪН МУ ??
6
Етническите партии имат подкрепата на ЕС, но националистическите нямат. Ето затова ЕС ще се разпадне, защото се меси във вътрешните работи на страните. Не е тяхна работа да редят правителствата, това не е демократично.
7
Путин бил водил хибридна война а те лицемерните изроди директно ни заявяват че те ще определят кой ще управлявя България.
8
Червените крадци вече 130 години обещават на матриала, реки от мед и масло, без да работи! Резултата е виден, 5 пъти официално фалирала държава и още 10 направен мини опит за това. Ликвидиране на българското село, и българската природа. Облъчена с Чернобилска радиация нация! Насилствено изселване на милиони българи и турци, и ударното им заместване с най бързата циганизация на държавата, без аналог в света! Но може би най големият им грях е, ликвидирането на българската църква и вярата на българите в Бог, когото те замениха с мангала Живков и сифилистика Ленин. За концлагерите, липса на свобода и достойнство, както и празните магазини, ергенския данък, за жителството и мракобесието на комунягите, да не говорим..
9
А кога ще започнете да пишете правилно, патриоти?!
10
Като се сетя за "прогнозата" му за Балотажа - отврад! Откровен слагач на сините на деня! Като ТРОЛ е сред социолозите! Нехигиеничен е и на вид, като добавка за вътрешния му статус!
11
Патриотите от всички партии ще спечелят изборите.
12
А кой точно и как точно няма да приеме легитимно съставено правителство на суверенна държава?! Що за манипулативни простотии?! Този съвсем ни взе за канарчета!
13
Гнусер
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?