Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО! Мишо Константинов хвърли бомбата: Основни фигури са отказали на Плевнелиев участие в служебен кабинет
ЕКСКЛУЗИВНО! Мишо Константинов хвърли бомбата: Основни фигури са отказали на Плевнелиев участие в служебен кабинет

Може би е добре сегашното правителство да си остане до встъпването в длъжност на Румен Радев, каза математикът

Автор: ПИК
Дата
Дата
49728
Коментари
11
ЕКСКЛУЗИВНО! Мишо Константинов хвърли бомбата: Основни фигури са отказали на Плевнелиев участие в служебен кабинет

Най-добре да се състави служебно правителство и да се изчака встъпването в длъжност на новия президент. Това мнение изрази в студиото на телевизия „България он ер” професор Михаил Константинов. Той посочи, че един от добрите варианти е сегашното правителство да продължи да управлява до встъпването в длъжност на новоизбраният президент Румен Радев.

"На Пленелиев не му се прави кабинет, а основни фигури са му отказали. Накрая ще изберем кабинет, който ще се запознае помежду си и ще чакаме Румен Радев да оправи всичко. Президентът трябва да разпусне Народното събрание, да насрочи избори и да назначи служебен кабинет", коментира математикът.

Той добави, че все още не е ясно как ще реагира Реформаторският блок след връчване на третия мандат, но според него е невъзможно евентуално тяхно правителство да работи срещу гласовете на БСП и ГЕРБ. 

"Дори да мине при едно гласуване, буквално след това правителството ще рухне, те нямат необходимата подкрепа", убеден е математикът. Той определи като „пълен цирк” вариантът в зала да влязат 121 депутати и 61 от тях да одобрят правителство на реформаторите.

Според него, ако процесът по връчване на мандатите беше ускорен, нещата щяха да са по-добри. "Някои от сроковете вече са изядени. Намираме се на последния етап, при третия мандат вече има срок. Реформаторите могат да изядат още една седмица", посочи Константинов.

 

 

Напиши коментар »
(11)
1
Долен герберски ЛУМПЕН. Тиквата Боко като се катурна кой ще ти плаща за манипулациите ???
2
Този път, този дъртак е прав. Може да е мъдурко , но е прав. Най добре е правителството в оставка на доц.инж.д-р, ген от пожарн Борисов да остане до 21 януари. Тогава генерал Радем ще има удоволствието лично да го изгони от "Дондуков" 1. Голям кеф.
3
Щом математици трябва да решават тези въпроси, положението е наистина безнадеждно.
5
Какъв "мишо" е това старче? Това си е жив дърт охранен плъх. Явно в хамбара добре го хрантутят, та не спира да цвърчи.
6
Аз съм съгласен з анализа на професора, но баба слаНинова, не ми дава да направя сега правителство, щото няма как да пробута крадливите си протежета за министри. Все пак съм щастриФт, че мога да правя лошо за държавата. Тя кво ми е дала, някакви си 200 0дддлв. при пенсиониране, и това че си чуках пиарката безплатно, щото я назначих на две заплати!!!
7
Отърколил се Тиквока, па премазал Мишока!
9
Назначения от ген. Решетников за главнокомандуващ парашутиста Радев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният от руския ген. Решетников чехъла Радев, е един напълно ненужен човек... Льотчика изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. На пленума при червените говеда президентът марионетката Радев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Палячото Радев се изтъпани на преден план и подскачайки като врабче неадекватно рече, че разбиването на собствените ни мигове, било модел за подражание. Марионетката бе зает да се хили като изоглавен, под полата на червената траверса и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката си слаНинова. Зевзеци от пленума коментираха, че олигофрена прецедент спешно трябва да се прегледа при известния руски психиатър Кашпировски, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя, когато КУРАБИЯТА МУ ГО БЕШЕ ЗАВЕЛА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ОПЕРА, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора излъчваха събитията в Харманли. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал , че е назначен за прецедент на държава мислеше си, че е в облаците на 7то небе. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на червения травестит за вицепрезидент, червените говеда на слаНинова ,се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент, в прецеденската тройка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Радев тъпото от собствената му инфантилност и автентична тъпота!!!
10
Изборната система си е чиста математика и само математици могат да предложат най справедливата формула ,а политиците да я ползват.
11
То добре да остане този кабинет да управлява, ама хайде да си припомним някои неща: Тези нещастници на Б.Б. и хрантутници на наша ясла, наложени от друга страна и посолство – МитоOFF, Ненчев, Бъчварова да се махнат най-после или Боко да си ходи с тях. Премиерът вчера се изтъпанчи: не, нашите хора ще работят и 10 дни жителите на селото нямат работа в него! Отиде си и още на следващата нощ 4 цистерни бяха източени, а днес – още 7 броя. И няма да охлаждат цистерните с течен азот ,така че пропан-бутанът да се втвърди и сетне да го изгребват с черпаци. Само че защо от МС не наредиха на собственика на транспортната фирма да си взема цистерните с пропилен и да си ги вози където поиска, а стовариха всичко на хората от Хитрино? Добре, че агата-кмет се ядоса снощи и изрева: ”Вие още ли ще се мотаете? Чабук бре, чабук!” И се оказа,че може да се работи и по-бързо…
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?