Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Извънредно! Ивайло Московски: Удължаваме срока за концесията на летище София
Извънредно! Ивайло Московски: Удължаваме срока за концесията на летище София

Така въпросът се прехвърля на служебното правителство, то ще решава през февруари да прекрати ли процедурата или не

Автор: ПИК
Дата
Дата
14747
Коментари
2
Извънредно! Ивайло Московски: Удължаваме срока за концесията на летище София

Взехме решение след разговор с премиера Борисов да удължим срока за концесията на летище София с един месец и така въпросът да се спре или да продължи процедурата е в компетенциите на служебния кабинет. Това каза министър Ивайло Московски.

Той обясни решението с обвиненията на опозицията, че с дългосрочното отдаване на летището ще се направи услуга на Турция за гласовете, подадени за Цецка Цачева. „Така ще паднат всички обвинения към нас, нека през февруари да се вземе окончателното решение, ние нямаме повече нищо общо с концесията”, допълни транспортния министър.

Московски обяви, че решението за концесията на летището е било взето заради големите дългове на БДЖ и с получените пари да се плати част от тях. Той обвини предишните правителства че са отдали на концесия други важни за страната летища като това в Бургас и Варна, а сега изведнъж се оказва, че летище София не може да бъде концесионно.

 

Още по темата
Блокирани пътници висят над 6 часа на летище София
Часовник
09:08
Пътници стояха блокирани над 6 часа на столичното летище. неприятната случка се разиграла в съботния следобед. След като преминали проверката и се качили на борда, хората разбрали, че има проблем с...
Напиши коментар »
(2)
1
БСп играят слабо. Излизат и казват така....така...така. Обаче сега Б.Б. хубаво го отложи на врата на Радев и неговото правителство. Ха.ха.ха.
2
И как точно му го слагат на твоят Б.Б. в Симитли всички разбрахме. Тук въпроса е, че твоят Б.Б. толкова му харесва да му го слага Ердоган, че летище държава или ду е всичко е готов да си даде за да му го сложат отново !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?