Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Кой ограби Цачева?! Социолозите разкриха къде се пръснаха 500 000 гласа на ГЕРБ
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Кой ограби Цачева?! Социолозите разкриха къде се пръснаха 500 000 гласа на ГЕРБ

Около 1,2 млн. привърженици на партията са отишли да гласуват, по една десета от тях отишли за Радев, Марешки и Каракачанов

Автор: ПИК
Дата
Дата
79753
Коментари
14
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Кой ограби Цачева?! Социолозите разкриха къде се пръснаха 500 000 гласа на ГЕРБ

Сред излезлите да гласуват на тези избори, около 1,2 млн. декларират, че са привърженици на ГЕРБ. Около и над половината са гласували за Цачева. По една десета от тях отидоха за Радев, Марешки и Каракачанов. Това сочат статистическите данни на "Галъп" във връзка с провелите се вчера президентски избори.

При привържениците на БСП, близо 80 на сто гласуваха за Радев. Това показва по-сериозна мобилизация. Радев обаче получава подкрепа и от много други политически ниши.

Две трети от електората на „Атака“, излязъл да гласува на тези избори, е подкрепил Каракачанов. По-малка част от атакистите са отишли при Марешки и Радев. Три четвърти от патриотите, са подкрепили Каракачанов.

Сред гласувалите за Каракачанов по-малко от половината са патриоти или атакисти. Сред вота за Каракачанов личат около 100 хиляди гласа от хора, които твърдят, че на последните избори са гласували за ГЕРБ. Личат и много негласували на предишните избори.

Около една трета от вота за Марешки също идва от гласували на предишните избори за ГЕРБ, а чувствителен е делът на негласувалите на парламентарни избори.

Кои гласуваха с „Не подкрепям никого“? Предимно млади хора. И тук, като че ли, ГЕРБ е загубил периферни гласове.

В микса при гласовете на Трайков, „твърдите“ реформаторски са около половината. Останалата половина от неговите гласове дойде от много места и не на последно място – от ГЕРБ.

Близо 60% от излезлите да гласуват на тези избори привърженици на ДПС гласуваха за Орешарски. Тепърва ще се оценява дали и колко са излезли.

Още по темата
БОМБА В ПИК TV! Социолог разнищи схема "Местан - Марешки"! Лидерът на ДОСТ надъхал своя електорат да натрие носа на Орешарски и ДПС
Часовник
20:18
Лютви Местан, в желанието си да натрие носа на ДПС, е дал инструкции да се гласува за Веселин Марешки, за да подложи ДПС на унижението подкрепяния от тях кандидат-президент Пламен Орешарски да...
Напиши коментар »
(14)
1
Да не съм луд, за да гласувам за бостанско плашило.
2
Кой гласува за Цачева? Роми- 36,2% Българи-22,1% Турци- 19,3% Галъп
3
В чужбина най-много гласували за ЦЦ. По броя на гласовете от там личи, че основният принос е от Турция /Измир/ - всички са гласували за нея. Сега тя плаши избирателите, че РР ще получи подкрепа от ДПС. Е, видя, че не е така! Както повечето изказвания на ЦЦ и това е с невярно съдържание.
4
1ви тур - Трайков 2ри тур - генерал Радев. Всеки човек с мозък може да направи разлика м/у боядисана комунистка тьотка и Генералът главнокомандващ ВВС на България. -----------------------------------------------------------------------------п.с: А че ще има странични щети, като противната илианка и корнелия, която е кръстена на дядо си КОР и баба си нела, е друг въпрос.
5
ЧУЖБИНА НЕ Е ТУРЦИЯ В ГЪРЦИЯ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,АМЕРИКА ИЗНЕНАДВАЩО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА МАРЕШКИ И СЛЕД ТОВА РАДЕВ
6
след срамът, който носим с Рослю, кой ще иска да носи и този на Цеца?!
7
Социолозите и най вече агенциите да си вземат проучванията и да ги сложат на най- тъмното си място. До вчера търдяха че победата е за цачева и в един момент замлъкнаха . Мога да ги нарека платени проститутки.
8
СЪЩО Е БИЛ КОМУНИСТ. МАЛКО СЕ ОГРАМОТЕТЕ.
9
За когото и да гласуваш все е за БКП! Така са ни изработили че нямаме избор. И как сега генерала ще ви вдигне заплатите, благородни български гражданино? Гледах госпожа Бенатова опита с въпрос към една дебела циганка. В отговор тя каза - "я се маани от тука, ние седиме и денедисваме какво да докопаме а ти ни снимаш..." .. Огледайте се има ли някой на полето! "Сите седиме и денедисваме....и ни лъжат" Кажете как ще стане - социалния президент за нас? Откъде баш президента ще вземе парите? А той ви обеща, нали?
10
Как можа Цецка Цачева да направи внушение, че младите и активните, които тя призова да гласуват за нея, и този път били гласували разумно? Може ли да обижда хората, които не я припознават за свой президент, че постъпват неразумно? Какво е това отношение и делене на избирателите на разумно и неразумно гласуващи? Би трябвало да уважава всички, ако твърди, че ще е обединител на нацията.
11
в паниката си цецка започна да хапе наляво и надясно. хапи цецке, хапи - това ще ти остане. хората не са без мозъци, както ти определи една голяма част от тях, а мислят и виждат жалкото ти поведение и сега и през кампанията. ако не беше партийната дисциплина , страха и принудата в редовете на герберастите, задаваш ли си въпроса колко хора биха гласували за тебе? тъжно ще бъде, ако човек тебе цецке стане президент, пък дори и на такава сбъркана държава като нашата. хората не те искат, мамо цецке, просто не те искат - а защо, отговори си ти самата, ако можеш де
12
От всичката пасмина кандидати единствено Марешки е читав ама горкия няма малко-по добра визия и дар слово....
13
Така! Сега ще ни трябва да ни оправи Хан Соло и Уикито!
14
Ти гориво или хапчета получи за да дадеш гласа си,продажник?!Я ми кажи една заявка за истинска политика на този орунгел!Няма,само популизъм за вярващите,хапчета и навта за простоватите хора и циганите,празни обещания за разправа със същата политическа мафия,която го направи милионер!Девизът му е:Използваш нередностите в системата да забогатееш,когато си достатъчно богат купуваш системата за да контролираш нередностите и да ставаш по-богат!Само че забравя,че това става на гърба на хората!В моето родно място се раздаваха лекарства на хората и те ги вземаха,не ги упреквам,макар че да продадеш гласа си е най-голямото морално престъпление,тези хора имат нужда от тези лекарства!Упреквам него,защото си купува власт със здравето на хората!Друг е въпросът,че е престъпление,но то не е нито първото,нито ще бъде последното на този "честен бизнесмен" решил да оправи политиката в държавата!На Марешки може да му се иска,но не е Доналд Тръмп,а България не е Америка!България иска Радев !!!№13
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?