Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК! Цачева хвърли ръкавица на Радев - призова го на дебат
ПЪРВО В ПИК! Цачева хвърли ръкавица на Радев - призова го на дебат
Автор: ПИК
Дата
Дата
42421
Коментари
14
ПЪРВО В ПИК! Цачева хвърли ръкавица на Радев - призова го на дебат

Кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева хвърли ръкавица към конкурента си Румен Радев, подкрепен от инициативен комитет. Цачева призовава Радев да се яви на дебат с нея преди балотажа.

"Кандидатът за президент на България от ГЕРБ Цецка Цачева кани на дебат кандидата на инициативния комитет Румен Радев в една от трите национални телевизии по негов избор. Денят и времето на дебата оставяме да избере той. Очакваме Радев да обяви официално отговора си до края на днешния ден", заявиха от щаба на ГЕРБ.

Напиши коментар »
(14)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Нима? Стрино, на дека и да се въртиш гъзо ти все че е отзад!
3
Ха! Разгеле! Ма пат-ко, късно е! Вече сме избрали!
4
Имам ЕДИН- ЕДНИЧЪК ВЪПРОС? КЪДЕ СЕ ПОКРИХА МРЪСНИТЕ ДЕЗИНФОРМИРАЩИ ГЕЙБЕРАСТКИ ПОДЛОГИ- ИЗМИСЛЕНИЯ ПРОФЕСОР БОЖИДАР ДИМИТРОВ КОЙТО НА 5 ОКТОМВРИ КАЗА - "ЦАЧЕВА Е МНОГО СИЛНА КАНДИДАТУРА И НЯМА ДА ИМА БАЛОТАЖ- ЩЕ СПЕЧЕЛИ НА 1-ВИ ТУР"???!!! КЪДЕ СЕ ПОКРИ ГЕОРГИ МАРКОВ - АГЕНТ НИКОЛАЙ ОТ КАРТОНЧЕТО МУ НА ДОНОСНИК НА ДС, КОЙТО КАЗА, ЧЕ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЩЕ СПЕЧЕЛИ С 60% НА ПЪРВИЯ ТУР ????!!! КЪДЕ Е ИЗМИСЛЕНИЯ И ФАЛШИВ ПОЛИТОЛОГ АНТОН ТОДОРОВр КОЙТО КАЗА- "КАНДИДАТА НА ГЕРБ Г-ЖА ЦАЧЕВА ЩЕ БИЕ ГЕНЕРАЛА НА БСП КАТО МАЧЕ У ДИРЕК"???!!! КЪДЕ СА ТЕЗИ МРЪСНИ НИЩОЖНИ ДЕГЕНЕРАТИ ОТ СОФРАТА НА ГРОБ, ДА СЕ ПОКАЖАТ СЕГА И ДА КОМЕНТИРАТ?!!!
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Ей въшкар гнусен, я прочети какво точно е казал Антон Тодоров и за кой кандидат на ГЕРБ е казал, че ще бие тъпия фатмак Радев - за Йорданка Фандъкова. Никога Тодоров не е споменавал дори тетката Цачева. Политологът Антон Тодоров: Фандъкова е "меката сила" за президенските избори http://sofia.topnovini.bg/node/724878
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Хората искаха нещата да се случат но ??? май баницата много ти харесва Народа видя колко сте велики и аз ще ти го повторя 1. ТОТАЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА данаци 2. Власт на ЧСИ 3. Образование - пълна пародия 4. Здравеопазване - бардак. 5. Съдебна ремофарма - ужас. Най-бедната държава с най-много персонал 6. За различните данаци -е не коментирам. 7. До кога ще се раздават трохи на хората а мързеливи и некадърни хора занимаващи се с политика - ЗАБОГАТЯХА 8. Ти също си интригант - къде работи съпру ги и как е станало назначението му. !!! Косурите нямат край 1!!!!!!!!!!!!!!!!
10
Хората не харесват Борисов и политиката му, а не Цачева. А, ако стане президент Цачева, това означава, че избираме наново Борисов. Ето затова загуби на тървия тур. Хората искат реформи, дълбоки реформи навсякъде. Нещо, което ГЕРБ за 9 години доказаха, че просто не искат, а и не могат да направят. Нищо не помръдна на йота в съдебната система, здравеопазването, образованието, администрацията, МВР-то, социалните и т.н. Ето това искат хората - като опреш до тях да ти помогнат, а не да те гледат като навляк през гишето. Ама КОЙ да го разбере. Тъпчем 30 години на едно и също място. Празни приказки, ала-бала, прегръдки, метани на началниците и т.н.
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
НЕ САМО БОРИСОВ А И ЦАЧЕВА НЕ ХАРЕСВАТ ХОРАТА ЗА ОСТАНАЛОТО Е ТАКА
13
Цецко Цачев да не се занимава с ръкавици, а да хвърля противогаза и да ходи да мете улиците в родното си селце Драгана!!!
14
Цецка иска да си направи ритуално сепуко пред цяла България. Тая тотално е изтрещяла! Неадекватна марионетка, каквато беше и Плевнелиев. е искаме повече резил и да се срамуваме, че сме българи! Искаме да сме достойна нация и да не ни правят за смях повече, Цецке!!! Ходи бегай!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?