Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Румен Петков поиска оставка на Борисов и предсрочни избори
Румен Петков поиска оставка на Борисов и предсрочни избори
Автор: ПИК
Дата
Дата
13155
Коментари
3
Румен Петков поиска оставка на Борисов и предсрочни избори

Зам.-председателят на АБВ Румен Петков даде висока оценка на кандидат-президента Ивайло Калфин. Според Петков кандидатура на АБВ е показала консолидация на "мислещия електорат" и е заявка за една успешна позиция на следващите парламентарни избори.

Петков оцени резултатите от представянето на кандидат-президента на ГЕРБ Цецка Цачева като незадоволителни и заяви, че ако премиерът Бойко Борисов държи на думата си, трябва да подаде оставка. 

Румен Петков подчерта, че на фона на резултатите от днешния кандидат-президентски вот държавната партиите от тук нататък трябва да вземат курс към предсрочни избори. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК И ПИК TV, КОЯТО ВЕЧЕ СТАРТИРА ДНЕС! 

СЛЕДЕТЕ И ДАННИТЕ ОТ ИЗБОРНИЯ ДЕН НА САЙТА "ПИК"

Напиши коментар »
(3)
1
Боклук
2
Спокойно, едва сега започва истинският процес на фалшифициране на изборите - членовете на секционните комисии ще "произведат" необходимите за ГЕРБ данни. Ето защо в момента "Алфа рисърч" удобно дават половин процент разлика, който е лесно да бъде обърнат в следващите няколко часа.
3
Господин Цанков, при условие, че господин Борисов иска от Вас и вашата дирекция да контролирате област Хасково за контрабандни стоки и за корупция ,всички ние ,гражданите на област Хасково ,знаем за организираната престъпност ,за контрабандните цигари ,нелегалните емигранти и корупция.Всичко това се случва на ветеринарния пункт „Капитан Андреево” от години.Там контролирано се извършва тази дейност.Ние също сме свидетели на масовите акции на „Капитан Андреево” ,но акциите са срещу митничарите.А истината за организираната престъпност е на ветеринарния пункт ,който се намира вътре на самия граничен пункт „Капитан Андреево”. Например ако вие имате информация за преминаващи акцизни стоки,емигранти,корупция какво бихте направили в случая при условие че на Вас,на МВР,на ДАНС и на Прокуратурата им е забранено да предприемат всякакви мерки срещу ветеринарния пункт на „Капитан Андреево” без разрешение от София ? И ако случайно вие предприемете мерки за да предотвратите всичко това и да гарантирате ,в рамките на колко дни ще Ви уволнят ?? И до кога ще се държите като горски???
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?