Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Проф. Антоанета Христова eксклузивно пред ПИК TV: Изненадите на тези избори тепърва предстоят! Ще пренареждаме данните от вчера
Проф. Антоанета Христова eксклузивно пред ПИК TV: Изненадите на тези избори тепърва предстоят! Ще пренареждаме данните от вчера

Изборът на хората е интуитивен, той не е на базата знания

Автор: ПИК
Дата
Дата
48925
Коментари
14
Проф. Антоанета Христова eксклузивно пред ПИК TV: Изненадите на тези избори тепърва предстоят! Ще пренареждаме данните от вчера

На днешните избори изненадите тепърва предстоят. И за нас, наблюдателите, тепърва ще има много работа. Ще трябва да пренаредим нещата, които сме обсъждали до вчера. Това каза ексклузивно пред новата телевизия, която тръгна днес, ПИК TV проф. Антоанета Христова.

Тя коментира,че гласуването на хората на тези избори е по-скоро интуитивен акт,  който не е базиран на знания. Липсват такива,  особено за Референдума. „Аз смятам,че ако продължаваме да отъждествяваме Референдума със Слави Трифонов, така може да се опорочи самият акт на допитване.Това отъждествяване е наливане на енергия в неговата кошница. А иде реч просто за акт на допитване към волята на народа”, коментира проф. Христова.

 

 

СЛЕДЕТЕ АВТОМОБИЛНИЯ ТРАФИК В СТРАНАТА НА САЙТА ПИК И ГЛЕДАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ ЗА ИЗБОРИТЕ ДНЕС НА ПИК TV

Напиши коментар »
(14)
1
не се морете псевдопрофесори псевдосоциолози псевдополитолози промяната доиде да ни е честито
2
в Турция всички гласуват със 17
3
КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ СА МОБИЛИЗИРАЛИ ВСИЧКИ ЦИГАНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА.......,ДЪРТИТЕ КОМУНЯГИ ФАНАТИЧНО ГЛАСУВАТ ЗА ..........!!А КЪДЕ СМЕ НИЕ.....БЪЛГАРИТЕ В ЦЯЛАТА ИГРА???? НАРОДЕ????
4
Не сме гласували... Ген.Радев има още 6 гласа от нас.
5
Социолозите на ГЕРБ.. се губят някъде :)
6
Питайте големия патриот как е настанил в собствения си хотел в гр. М Търново всички военни и държавата му плаща командировките им. Цената му е близо 300 хил на месец. Как няма да подкрепя ББ и ГЕРБ като са го вързали на ясла. Повярвайте ми вярно е.
7
Хвърлих едно око ,само за да видя поредното ви салтомортале според днешната посока на вятъра.
8
Ако по някакъв задкулисен начин герберастите минат напред, а те са факири в "монтажите", все пак вече са разбрали каква всенародна любов ги преследва!
9
Къде са субтитрите на Клопка
10
в турция гласуват с четвърти номер
11
Хаскова гласува за Радев - с номер 13
12
... лекарство за рак има още от 1952 г. ... виж на http://www.zaveshtavamvizdrave.com/2016/03/rak.html
13
Така така така........... да мине ромското цунами и да видиме с колко водиме пред гъската Данговска, а балоташа е друга бира, но като си помисля, че хората зеха да се осещат току-сме усъмнали с достоен Президент, а не с Крейзидент.
14
wh0cd397517 generic celebrex yasmin
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?