Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Татяна Дончева: Калфин и Каракачанов се уплашиха от дебат с мен!
Татяна Дончева: Калфин и Каракачанов се уплашиха от дебат с мен!
Автор: ПИК
Дата
Дата
21962
Коментари
6
Татяна Дончева: Калфин и Каракачанов се уплашиха от дебат с мен!

Новината, че Татяна Дончева няма да участва в дебатите по Нова телевия на 1 ноември, не е новина. Оказа се, че още преди седмица от щаба на Татяна Дончева са алармирали, че двамата кандидат-президенти са поставили изрично условие юристката да не участва в телевизионния формат.

"Разликата между този случай и аналогичния отпреди седмица е в това, че Би Ти Ви се вкопчи в отчайващо формалния критерий за моментното класиране на кандидат-президентите, което уж поставяло Татяна Дончева извън групата на богоизбраните, а сега – че Нова телевизия е принудена да избира между собственото си програмно виждане и капризите на Калфин и Каракачанов", съобщават от щаба на Дончева.

Двамата заявили, че ще бойкотират предаването, ако участва Татяна Дончева. Аргументът им бил, че нейната партия (коалиция) не е парламентарно представена. "Добавили, за да задълбочат абсурдността на молодушния си ултиматум, че може да участва г-н Орешарски, защото го подкрепяло представеното в Народното събрание ДПС. Нищо, че връзката ДПС – Орешарски първо беше скрита, после – полуогласена, а в момента се обосновава мъчително и неубедително", обяснява Дончева.

По думите й Калфин и Каракачанов следват споделено избистрена визия за телевизионна полемика – без участието на хора, чието мнение би отнело от изкуствения им чар на голям управленец и още по-голям партиот.

"Уплашиха се от дебат с мен. Защо да рискуват уюта на конформисткия разговор, в който отново ще чуем баналните клишета за „балансирана външна политика” и за перманентните „национални предателства”. Този екранен водевил стана устойчив жанр през последните години. Пласирайте наистина Орешарски, добавете като бонусен скеч Марешки, не забравяйте Митьо с Пищова. Управленецът Калфин и монополният войвода Каракачанов ще се понадлъгват с двамата и ще чакат може би Митьо да гръмне. Ето тогава ще блесне неоспоримата добродетел на Калфин – да балансира и на Каракачанов  - да не трепва при национални кризи! Да живее равнопоставеността!? Не, достатъчно е да живее България!", заяви още юристката по повод излезлите информации, че тя е решила да не се яви на дебатите.

 

Още по темата
Татяна Дончева: Искат да ни изолират от дебатите
Часовник
13:28
"Пропагандната машина на статуквото и социологическите агенции искат да ни изолират от дебатите. Никой не иска да води дебати с нас, защото няма как да ги спечели. Ние сме хора, които...
Напиши коментар »
(6)
1
Дончева, нито ти, нито Каракачанов нито Калфин, нито льотчика Радев ще се уредите с президентското място. Твоето селско излъчване става най-много за кмет на някое село от 200-300 човека. Не можеш да се сравняваш с Кунева, която също е от твоята комунистическа пасмина, но тя за разлика от теб е образована, възпитана, има интелектуален вид и въпреки това не успя навремето да се уреди за същата длъжност. Разликата м/у теб и нея е разстоянието от стотици хиляди километри. Никога не можеш да я стигнеш, колкото и да се пънеш. Ти единствено ставаш за посмесище заедно с колегите на Слави в нещастното му шоу.
2
пОНЕ ТЯ ДА СИ ТРАЕ.тЯ Е НАЙ-бсп ОТ ДРУГИТЕ.дА ОТИВА ПРИ гРИШАТА И ДА СИ ТРАЕ
3
пОНЕ ТЯ ДА СИ ТРАЕ.тЯ Е НАЙ-бсп ОТ ДРУГИТЕ.дА ОТИВА ПРИ гРИШАТА И ДА СИ ТРАЕ
4
Радев Президент!!!
5
Цецка Цачева президент !! Образована , авторитетна , доказала се в политиката без фалове , държи на семейството и морала , обединител в парламента , въздържана и дейна !!
6
Tо си е за страх, ма не интелектуално. Що ли се хвана и ти с чужди пари да станеш за смях?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?