Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИСКРИ! Ангел Джамбазки и Нидал Алгафари се захапаха заради бежанците
ИСКРИ! Ангел Джамбазки и Нидал Алгафари се захапаха заради бежанците

Каквато и ограда да сложим на границата, корупцията, която има у нас, ще я разреже и отвори, категоричен е политическият пиар

Автор: ПИК
Дата
Дата
17485
Коментари
5
ИСКРИ! Ангел Джамбазки и Нидал Алгафари се захапаха заради бежанците

Според австрийската полиция има данни, че през циганската махала в Пазарджик минават транзитно бойци на "Ислямска държава". Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки на въпрос за ситуацията с мигрантите у нас.

"Ако български граждани казват, че не искат нелегални мигранти в страната, те имат право на това", обяви той на въпрос кой стои зад протестите срещу бежанците.

В предаването взе участие и политическият пиар Нидал Алгафари. "Има напрежение. Въпросът е какво ще правим, когато дойде мигрантската вълна. Тези хора ще започнат да режат оградата и тогава какво ще правим? Ще застреляме един, двама, трима, ли? А като дойдат повече", попита той.

"Каквато и ограда да сложим на границата, корупцията, която има у нас, ще я разреже и отвори. Ще се спре, когато имаме достойни офицери, които да не взимат подкупи", добави Нидал Алгафари.

Според Ангел Джамбазки мигрантските центрове трябва да се правят непосредствено до границата ни, за да може тези мигранти, които са нелегални, да бъдат връщани по най-бързия начин.

"Изобщо не е вярно, че един бежанец струва на страната 1000 лева. Тези хора трябваше да получат по 65 лева, но още не са ги взели. Погледнете в какви условия живеят, каква храна ядат. Тези хора разнасят болести и зарази, защото в центровете има краста", категоричен е политическият пиар.

Според Джамбазки дейността на доброволните отряди трябва да бъде регламентирана със закон. В момента има група, която си играе на войници. "Възразявам някакви хора да извършват определена дейност самодейно. Тези хора трябва да имат чисто съдебно минало и да са годни физически", коментира евродепутатът Ангел Джамбазки.

Той коментира и приетата резолюция от Европейския парламент за насърчаване на мигрантската дейност. "Тази резолюция има тежест, след като е била приета от Европарламента. Аз гласувах "против". Цялата ни група не беше съгласна с нея и не знам защо евродепутатите на БСП и ДПС гласуваха "за", след като преди това я обсъждахме", негодува патриотът.

Още по темата
Наглост! Мигранти в Харманли се вдигат на бунт! Нямали чистачки (ВИДЕО)
Часовник
01:45
Над 2 хил.мигранти в Харманли се вдигнаха на бунт преди два дни, защото трябвало сами да метат плаца и да чистят. Това е една от причините, които провокира хилядите афганистанци, пакистанци,...
Напиши коментар »
(5)
1
Истина е, че парите за мигрантите, потъват в нечий джоб. Нямат страх от бога тези корумпирани люде
2
ЕКСКЛУЗИВНО! Перата пред ПИК: Полицията е корумпирана. Тя има заповеди да пропуска бежанци и да неглижира нападенията над момичета у нас. Това заяви ексклузивно пред ПИК Петър Низамов-Перата. Той е организатор на протеста срещу мигрантите в София. "Нямаме искания, искаме единствено оставката на правителството", коментира още Низамов.
3
" БЕЖАНЦИТЕ ЩЕ ПОДОБРЯТ ГЕНОФОНДА НА БЪЛГАРИТЕ."
4
Ама първо да минат през вас и вашата рода за да добиете по талибански вид.
5
Който по закон е длъжен да пази границите, но не го прави е престъпник. Моля думата бежанци да не се използува. Това са мигранти, по- точно: новите варвари. На тях с постановление 208 ГЕРБ ще осигури домове, работа, здравеопазване, помощи и т.н. Знаете ли защо новите варвари са почти само мъже? Българките били по- хубави... Помнете го и гласувайте правилно
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?