Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Татяна Дончева: Аз съм човек с визия и хватка, познавам политическата джунгла в България
Татяна Дончева: Аз съм човек с визия и хватка, познавам политическата джунгла в България
Автор: ПИК
Дата
Дата
13800
Коментари
7
Татяна Дончева: Аз съм човек с визия и хватка, познавам политическата джунгла в България

Аз и Минчо Спасов сме с общи разбирания и ценности. С него сме минали през много перипети и проблеми, но не сме поддали на натиск. Това каза пред БНТ кандидатът за президент от коалиция "Движение 21-НДСВ" Татяна Дончева. Съдебната система е подчинена на мутрите и мафията. Това е в основата на усещането у гражданите, че в държавата няма справедливост. Президентът трябва да избира главния прокурор. Президентът ще носи своята отговорност. Ако главният прокурор бъде оставен в сегашната лобистка система, той само ще оправдава, че системата е виновна за неговите действия. Личният залог е изключително важен, категорична беше Дончева. Аз познавам политическата джунгла в България. Не мисля, че някой нов човек ще успее да се оправи в тази джунгла. Аз съм категорично против "задкулисието" и това е ясно от повече от 15 години. Знам кой стои в това "задкулисие". Ние искаме българинът да има лично достойнство. Не искаме българинът да бъде притискан и малтретиран. Мерките за това минават през културата, образованието и социалните придобивки. Трябва да има едно разпределяне на държавния бюджет, за да може всеки гражданин да получава гарантиран минимален доход. Ако бях президент, нямаше да наложа вето на бюджета без предупреждение. Когато се налага, ще удрям по масата. Когато се налага, ще го караме со кротце со благо. Аз съм човек с визия и хватка. Разчитам на гражданите.

В БСП управлява олигархичното крило и много симпатизанти не харесват това. Те могат да ме подкрепят. С десницата имаме допирни точки за съдебната система. Няма да се договарям нито с БСП, нито със сегашното управляващо крило на РБ, което е част от правителството, нито с ДПС, обяви Дончева.

Аз съм убеден българофил. На ясно съм, че във външната политика не трябва да се перчим и да показваме мускули. Там трябва да сме по-меки. Със сигурност трябва да използваме контактите на Симеон Сакскобургготски. Ние с Минчо Спасов ще бъдем творчески екип, който познава в детайли всички проблеми в държавата. Гражданите познават моите възможности в дебати и страха на някои от моите опоненти. Днес видяхме двама смели господа, които не пожелаха да се изправят срещу мен и това говори достатъчно, завърши Дончева.

 

Напиши коментар »
(7)
1
Tatiana Doncheva ...another TATAR IDIOT ...!!!
2
Не разбрах смисъла и предимството на съчетанието " с визия и хватка"??? Да ме извини госпожицата от джунглата!
3
Наборке, ни мъж, ни дете ни коте,ще ми ставаш президент. Това е подигравка с народа
4
Тази е политически труп къде е тръгнала да се конкурира за президент барабар Петко с мъжете.Дончева не разбра ли че теб никой нормален човек не би те взел на сериозно.Имаш нулев шанс за всякакви избори повярвай ми
5
Плашиш ни с тази визия и с тази хватка! Не ставаш!
6
НАШИТЕ ДЖУДЖЕТА,СА НАЙ-ВИСОКИ!!!!
7
Каква визия каква хватка,ти чакаш само нечия патка,въртиш яко диференциала,замирише ли ти на к.ур-засияваш цяла.Но и на тебе вече между краката,отдалеко се чувства миризмата,.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?