Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Александър Томов започна участието си в БНТ с: „Пик е, абсолютен пик!”
Александър Томов започна участието си в БНТ с: „Пик е, абсолютен пик!”

Пари в страната няма, пари за пенсии не стигат, в следващите години най-много да вдигнат парите за старост с две кила сирене, каза кандидат-президентът

Автор: ПИК
Дата
Дата
11229
Коментари
3
Александър Томов започна участието си в БНТ с: „Пик е, абсолютен пик!”

Ако направим „нишова стратегия” и увеличим чуждестраннитe инвестиции до 5 милиарда годишно, ще има пари за всичко- и за заплати, и за пенсии. Това каза в студиото на БНТ Александър Томов. Според него, светът е пълен с пари, в България пари няма за нищо.

Кандидатът за президент започна участието си с отговор на въпроса как върви предизборната кампания и по този повод заяви „Пик е, абсолютен пик”. Томов не пропусна да обещае ако стане президент да увеличи пенсии и заплати и дори вече има програма за това. Въпреки това, той обяви, че харчи много малко пари за кампанията си и я оцени на около 40 000 лева.

Бившият шеф на ЦСКА не подкрепи мажоритарният избор на депутати и обяви, че така ще се стигне до „едноличен политически режим”. „Имаме 30-40% купен, контролиран вот, много неща трябва да се променят, но не и системата за избор”, допълни кандидат-президентът.

Томов прогнозира промени в политическата система и обяви, че ако такива няма, ще има вълнения и трусове в обществото. "След изборите всички се събираме в едно и ще тръгнем срещу ГЕРБ, водят се такива разговори", каза още той. 

"Много от кандидатите на тези избори, търсят изход за страната, те разбират, че народа не е доволен", смята бившият министър. Той си пожела ново правителство през януари и нови избори през май 2017 година. Томов каза, че е почтен човек, има програма за забогатяване на България и социалдемокрацията е бъдещето на страната.

Още по темата
ПИК TV: Партията на Александър Томов БСДЕ – "бялата лястовица на изборите"
Часовник
15:39
Страната няма алтернатива, затова се появи и бялата лястовица. Имаме коалиция, която обеща реформа, но реформи-няма. Това заяви Александър Томов, председател на "Българска...
Напиши коментар »
(3)
1
Този човек защо не е в затвора !!! Мръсна политическа класа !!! Не гласувайте !!?
2
Където Лупи е минал пари не са останали.
3
Той е голям измамник! Бях в неговата партия и номиниран за депутат за 39-то Народно събрание. Доста пари пръснах за предизборна агитация, с уверението че ще ми се върнат, но уви! Дойде царя, и хората отново останаха излъгани и Евролевицата не можа да събере 4%, и така обещанието беше забравено.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?