Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Ивайло Калфин: Демографията е най-силното политическо оръжие
Ивайло Калфин: Демографията е най-силното политическо оръжие
Автор: ПИК
Дата
Дата
12788
Коментари
0
Ивайло Калфин: Демографията е най-силното политическо оръжие

Демографията е най-силното политическо оръжие. Още преди да стане шеф на ООН Готериш предупреди, че трябва да се готвим за преселение на народите.

Това заяви кандидатът на Коалиция "Калфин - президент" Ивайло Калфин на среща със Съюза на тракийските дружества, ръководен от ексдепутатът Красимир Премянов. Той бе придружен и от експрезидента и лидер на АБВ Георги Първанов.

Калфин обсъди демографските проблеми на страната и обезлюдаването на цели региони у вас с чл.кор. проф. Васил Проданов и заедно с Първанов заявиха, че държавата е загърбила политиката в това отношение.

Премянов благодари на Калфин и Първанов, че когато двамата са били съответно външен министър и президент, са направили много сериозни стъпки за защитата на правата и моралните и материални компенсации на тракийските българи и бежанци. И настоя, ако Калфин бъде президент, да продължи тази политика, а той пое ангажимента ад продължи политиката си, включително и на територията на ЕС, където е намерил подкрепа като външен министър.

Още по темата
Ивайло Калфин: Президентът трябва да инициира активен социален диалог
Часовник
10:43
„Президентската институция трябва да е активна в решението на остри вътрешнополитически теми. Има три основни вътрешнополитически приоритета, върху чието решение трябва да се работи в диалог...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?