Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Пламен Манушев в Костинброд: Съжалявам, че Румен Радев се уплаши от дебат с Цецка Цачева
Пламен Манушев в Костинброд: Съжалявам, че Румен Радев се уплаши от дебат с Цецка Цачева
Автор: ПИК
Дата
Дата
28166
Коментари
22
Пламен Манушев в Костинброд: Съжалявам, че Румен Радев се уплаши от дебат с Цецка Цачева

Ние сме част от една голяма и задружна партия, която направи много за цяла България и за всички българи. Западната дъга, по която дойдох до Костинброд, е едно уникално съоръжение, което е илюстрация за всички инфраструктурни проекти в цялата страна. Най-важното е, че хората ни познават с изграденото, което направихме за тях. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с гражданите на Костинброд.

„Заедно с Пламен Манушев ще бъдем честни и отговорни и ще разговаряме с хората от цялата страна лице в лице. Популизмът няма място в нашата кампания. Ние ще бъдем президент и вицепрезидент, които ще балансират, ще работят с всички институции, за да не се допускат политически кризи и нестабилност. Само в спокойна и предвидима среда може да се работи в интерес на гражданите. Единството на нацията е най-важното място, за което ще работим. Когато сме единни, другите ще ни уважават и гласът на България ще се чува по-силно в Европа и в света. Време е да спрем да поставяме разделителни линии от годините на прехода“, каза още Цачева. 

Кандидатът на ГЕРБ за президент призова жителите на Костинброд да убедят колкото се може повече свои близки на 6-ти ноември да гласуват и да направят правилния избор. Цецка Цачева подчерта, че на тези избори най-голямото предизвикателство е да бъде преодоляна политическата апатия.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев каза, че Цецка Цачева е най-подготвената личност за президент на страната. „Тя знае мястото на всяка една от властите в страната, може да поддържа баланс, може да бъде истинският обединител на нацията“, каза Манушев. Вицеадмиралът коментира още, че от днес, заедно с Цачева ще обиколят над 200 населени места. Пламен Манушев подчерта, че съжалява, че ген. Румен Радев се е уплашил от кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева и не се е явил на телевизионен дебат с нея.

Напиши коментар »
(22)
1
само глупак ще участвува в предварително режисирани предавания. Не се мислете за много умни. Хората не ядат гевреците с хляб.
2
Адмирале, ти поне отлично познаваш генерал Радев. Знаеш, до майка ни Цецка най ще му приляга да седне Митьо-Пищова или самия ти, да речем.
3
Бюлетините за победителката- майката на българите готови ли са?
4
По данни на агенция Цвък Цврък Цец - Генералът е ходил да му леят куршум. До такава степен не е могъл да се успокои от стреса и уплаха само при мисълта да се срещне очи в очи с бабешкото грознище
5
Zasto mu e da si gubi vremeto s toq reptil?! Da ne govorim, che sluginazha ot bTv ot nqkolko dena razglasqvat, che vremeto na debata STE BADE syglasyvano s grafika dvamata uchastnici... Ne usestate li kade e razkovnicheto -toq debat e planiran za vreme, koeto ne e bilo odobreno on staba na Gen. Radev...i eto vi iINTRIGA: GEN. RADEV GO E STRAH HAHAHA ot kogo? Ot maikata na naciqta!!!
6
Като разположим плакати през100 метра по границата на кандидат президентската двойка на ГЕРБ!
7
е опасен за вашето здраве
8
МАЛИИ, ЦЯЛА ДЕЛЕГАЦИЯ СЕ Е СТОВАРИЛА В КОСТИНБРОД ДА СЕ УБЕДИ, ЧЕ БЮЛЕТИНИТЕ СЕ ПЕЧАТАТ. ИНАЧЕ НА МАНУШЕВ НЕ МУ ПРИЛЯГА ДА ЛЪЖЕ, НО ЩОМ СЕ Е ЗАКАЧИЛ ЗА ОПГ ГЕРБ ЩЕ МУ СЕ НАЛАГА. ГЕН. РАДЕВ ИЗОБЩО НЕ Е ОБЕЩАВАЛ, ЧЕ ЩЕ ХОДИ В НОВА ТВ И ТОВА СЕ РАЗБРА ОТ АНИ ЦОЛОВА, КОЯТО САМА ТВЪРДИ, ЧЕ УЧАСТИЕТО НА РАДЕВ НЕ Е СИГУРНО, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ Е ОБЕЩАВАНО ПОДОБНО НЕЩО. ТО И АЗ БЯХ ПРИГОТВИЛ ЕДИН СТОЛ У ДОМА ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ДА ПИЕМ КАФЕ, НО ТЯ НЕ ДОЙДЕ. РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ ЗА МУТРАТА И ОПГ ГЕРБ РАБОТЯТ МНОГО МЕДИИ И ЖУРНАЛЯ И ЗАТОВА ХОРАТА ИМ СЕ ХВАЩАТ НА ПРОСТОТИИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ.
9
Гледах по канал 3 откриването на предизборната кампания на ГЕРБ и на БСП .Сравних интелекта на Радев и на Милушев .Единият говори ясно мъдро, другият няколко пъти засича .Наложи се Цецка даму подсказва какво да каже.Голяма излагация.!!!!!Зала Армеец ми напомни конгресите на БКП.Нали всички те Боко,Цецка ,Цецко са деца на славната БКП!!!!!!!!!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Генерал Радев е първата стъпка. После ... за БОГА БРАТЯ - да изметем боклука!!!
12
Нещастнико Мануш,как смееш да се подиграваш на достойният Български Генерал Румен Радев???Той,за разлика от теб ,не е бил доносник и пръв подмазвач на командирите си още от времето в Морското Училище Варна, и по-късно във Венният Флот -вечен натегач,слагач на началниците и голям селски карирерист -това си ти малоумнико пръкнал се в добруджанските села........ Всички се смеят на твоето безгранично нахалство- имайки такива ограничени умствени възможности-да претендираш за такъв висок пост в Президенството?!?!..... Пази Боже,Сляпо да прогледа
13
Пламен Манушев да научи песента цъфнал герб--по текст на цачева и да я изпее
14
Среща на държавното и партийно ръководство с трудовия колектив на печатницата в Костинброд, изпълнил предсрочно отпечатването на бюлетините за президентските избори 2016г.
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Не е достойно генерал Манушев да се клеветите преди избори.Оставете на нас гласуващите да преценим .Паднахте ми в очите.Никога не бих гласувал за ГЕРБ.
17
Цвета Караянчева , Цецка и Манушев май тръгнаха като циркаджийски мечки да обикалят и агитират за изборите.Ти и Десито не си затворихте мръсните плювалници да се подмазвате на началника си.Жалки сте!
18
По думите на леля Цецка, когато била член на БКП и партиен секретар, тя била "около 30 годишна, нямала много информация за тогавашното управление, била ЖЕРТВА на ПРОМИВАНЕ на мозъците и едва след началото на перестройката в Русия, в съзнанието й започнала да се оформя друга представа за условията, при които живеем."(Нова ТВ). Каква куха лейка трябва да си, за да си "жертва на промиване на мозъци на 30 години?". А, бе, те, пребоядисаните партийни кариеристи от БКП, до един се изкараха "жертви" на БКП, от членството в която партия черпеха привилегии с пълни шепи, както въпросната комунистическа активистка Цецка се "жертвала" да я приемат без изпити в право, по линията на Рабфак (Работнически факултет), чрез който БКП е образовала верните си кадри. А ние, с непромитите мозъци, учехме като балами за тежки приемни изпити и така ни приемаха в Софийски университет, а за рабфакове само бяхме подочували. А кой ще гарантира, че Цецка, каквато си е неинформирана и с лесно промиван мозък, сега пак не е жертва на поредното "промиване на мозъци", този път от Герб и от кукловодите му?
19
Ставате смешен! Ген. Радев не се уплаши от военния карикатурен министър и подаде оставка заради несъгласие с пагубната му за армията политика, та ще се плаши от "неинформираната жертва на промиване на мозъци" (обяснение на Цецка за кариерата й като комунистическа активистка и партийна секретарка в БКП преди 1989 г.!)
20
http://20mg-cheapesttadalafil.com/ - 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor http://20mg-cheapesttadalafil.com/
21
http://20mg-cheapesttadalafil.com/ - 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor http://20mg-cheapesttadalafil.com/
22
http://20mg-cheapesttadalafil.com/ - 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor http://20mg-cheapesttadalafil.com/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?