Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Георги Марков: ГЕРБ разби последната комунистическа крепост на България!
Георги Марков: ГЕРБ разби последната комунистическа крепост на България!
Автор: ПИК
Дата
Дата
74894
Коментари
25
Георги Марков: ГЕРБ разби последната комунистическа крепост на България!

ГЕРБ е първата партия, която постигна 10 победи за 9 години. Вие постигнахте не просто победа, а най-голямата победа в историята на България срещу БСП. Това заяви в приветствието си при откриването на кандидат-президентската кампания на ГЕРБ бившият конституционен съдия Георги Марков. 

"ГЕРБ има не само силна личност като лидер. ГЕРБ има букет от лидери. Доживях след 70 години комунистическо управление в Разград да изпия едно демократично кафе при първия демократичен кмет господин Василев. Преди 25 години ние обикаляхме България. Тогава не отидохме в Разград - казаха ни - там е бетон, червено! Вие разбихте последната комунистическа крепост на България!", заяви Марков.

Той подчерта, че благодарение на ГЕРБ България е единствената сигурна страна в Югоизточна Европа. 

"Вашето пожелание "Ще работим за България" не е просто пожелание. То е послание. Вие направихте зримата промяна в България... Да живее ГЕРБ! Да живее България", заяви в заключение Георги Марков. 

Напиши коментар »
(25)
1
ГеЙорги, желая те силно!!!
2
И Д И О Т!!!!!! Гербоух ИДИОТ!
3
Абсолютно нормално е агент Николай да е най-върлият гербер. Баси плазмодия...
4
ГЕНОЦИД до ГРОБ - ГАРАНТИРАНО от ГРОБ !Топ 10 на печалните демографски събития през 2012 г. 1. Българското население намаля под 7 милиона, колкото беше през 1947 г. 2. Броят на новородените бебета е спаднал за последните две години с 17, 5%. 3. По смъртност на населението (14, 32‰) България зае първо място в Европа. 4. Вече имаме 183 напълно обезлюдени села-фантоми. 5. В 1398 градове и села (26, 2% от всички селища) етническите българи вече са малцинство 6. България е европейски шампион по безработица (официална 11%, реална 25%). 7. Разходите от бюджета за издръжка на циганите станаха 3, 2 милиарда лева. 8. Нарастват социалните конфликти - блокадите; масовите протести са с 21% повече от 2011г. 9. По благополучие (Wellbeing) падаме на 140-то място, между Чад и Сенегал, от 155 страни. 10. Намалява интелигентността на нацията (National IQ Scores). Вече сме чак на 47-мо място.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Тръгвай сине! Напред, и... късмет! Тук надежда за теб не остана. Скътах тези пари за билет и поплаках си малко зарана... Все си вярвах, че мойто момче в тоз несигурен свят ще сполучи. Но животът надолу тече и напомня помия за куче. Някой вече ни сложи черта. Като мъртви дори ни посече. Щом преминеш след тази врата - не се връщай тук никога вече. Даже вън да е тежко - ще знам, че синът ми със труд ще успее. Тук да прося за нас ме е срам, а оттатък - поне се живее. Малка пенсия имам. Уви! И за двама се никак не връзва. Тръгвай, моя любов, и върви, че сърце ми от болка измръзва. Ще намериш все нещо, нали? Армаган да изпратиш на време. Вересията свърши. Боли! Левче никой не ще да заеме. Тръгвай, сине, от тоз терминал! Колко други навън отлетяха... Не поглеждай баща си през жал! Тя, в сърцето, е родната стряха! Щом превърнаха родното в ад, то чистилище вънка поне е... Ти си силен и толкова млад, а на мен старостта ми тъмнее.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
ОСРАВКА!!! Некадърниците от ПП Роми ГЕРБ окрадоха Родината и си мислят, че това ще остане нанаказано. Каква поредна "политическа" драма, какъв съспенс. И номинираните за ОСКАРИТЕ са......... ШРЕК / Тетка Цацева/ и РИБКАТА НЕМО /подводния сержант Манафушев/. Анкетите им отреждат 8-мо място /като на Кристалинка/ и са до тук. Да изметем некадърните калинки...
9
Та да питам?! Този какъв е в ГЕРБ, та така користно говори? Земеделската пенсия ли не му достига?
10
Какво е искал да каже Георги Марков , че ГЕРБ е разбил ceбе си ?
11
Капацитет!Политически корифейУмозрителен философ!Или както казва жена му-ОБИКНОВЕН ИДИОТ!
12
Николай остави малко гъз и на МинделкУ Нинделкув и той иска да лиже....
13
Този истеричен идиот чиято жена го нарича и мърша отдавна трябваше да е в Карлуково.Той и Иво Минджев са пизали доноси и клевети за невинни хора а сега заедно с Пърдиалко ближат смегмата на Гербо-копачите.Позор долу и вън.Ууууууууууууу.
14
Николай-Стефан-Георги Марков няма да сполучи. Той се натиска за посланик в Унгария. Отдавна. Още през 1972 година съм го дамгосал , той е белязан и това което чака няма да му се случи. На всичкото отгоре генерал Радев е първи във всички анкети по всички сайтове. Което означава че трътлестия дебелак още на 6-ти ноември трябва да подаде оставка. Ето защо Николай няма никакъв смисъл да се пеняви по трибуните и по телевизиите.
15
Червените тролове нямат почивка - ще изнемощеят зо изборите. Дано тези с червените куфарчета ги инжектират.
16
Много комуняги има още! Няма оправия скоро да видим! А и изразите ви са такива, сякаш сте расли в краварници и обори. Жалко , много жалко! А то и тия, и ония са все от едно котило. Така че, когато плюете ГЕРБ, плюете и БКП=БСП, и производните им там ДПС, "Реформатори", ДСБ, "ДКМС" и прочее... Та писанията ви са излишни!
17
ахда. уреди си ввече служба в президенството. да видим дали ще се сбъдне мечтата.
18
Чужд, липсата на управия е , че ни управляват комунисти -ренегати и изметнали се от доносници и агенти на ДС! Хората започнаха да различават заблудата от истината и ще останат само натегачи и заблудени да са за такива като ГЕРБ.
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Ей, пич - скрий го тоя п едал и никога не го показвай повече. Повече вреди отколкото помага. Комунист е в костичките си-агент, доносник и смрадоляк.
21
Agent Nikolai - Markov,...Boiko Borisov is a Member of the Bulgarian Communist Party, and has never been a Lier .../ any Communist is honest, and not a lier...!!!
22
ТОЗИ СМЪРДЯЩ ЧЕСЪН ДО КОГА ЩЕ НИ ТОРМОЗИ, ОТ 10.11.1989 Г. ДО СЕГА Е НА ТРИБУНАТА НА ВСЯКА ПАРТИЯ КОЯТО Е НА ВЛАСТ И НЕ СПИРА ДА РЪСИ ГЛУПОСТИ! ОТ КОГА НА ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ ИМ ВИКАТ ПОБЕДА! НЯМА ИЗБОРИ ОТ 2009 Г. НАСАМ, КОИТО ГЕРБ ДА НЕ СА ГИ ФАЛШИФИЦИРАЛИ И С ТОВА СЕ ГОРДЕЯТ, ЕГА ТИ СРАМА!
23
Епа ,да заповеда у Симитли на кафе.
24
Олигофрен Николай. Продал и майка си за стотинки.Хвалипръцко. Скоро ще ти стане в устата...
25
и това е било в конст сьд позор
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?