Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО! Цецка Цачева: Не се срамувам от нищо в биографията си
ЕКСКЛУЗИВНО! Цецка Цачева: Не се срамувам от нищо в биографията си
Автор: ПИК
Дата
Дата
26152
Коментари
17
ЕКСКЛУЗИВНО! Цецка Цачева: Не се срамувам от нищо в биографията си

"От нищо в моята в биография не се срамувам. Родителите ми са били безпартийни. Не съм била висш номеклатурен кадър. От 2009 г. съм пред камерите и микрофоните на България. Не се притеснявам, поведението ми е следено. Ако срещу нашата кандидат-президентска двойка се сипят лъжи и хули, бъдете сигурен, че няма само да се усмихвам", това заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева пред БНТ.

Тя уточни, че основната й амбиция е да получи подкрепата и на хората извън нейната партия. "Аз съм на принципа на Каравелов: "За партия не се управлява". Живеем в изключително сложни времена - бежанска вълна, заплахи от тероризъм, Брекзит... Всичко това е необходимо да ни обедини", поясни Цачева.

"Пяла съм в северняшкия ансамбъл в Плевен. Когато се събера с приятели, ми е хубаво. И обичам да пея", така Цачева коментира хората, които още от вчера пуснаха отново клипчето, където тя пее "Цъфнал ГЕРБ".

Отговор на упреците, че ГЕРБ не е обявил по-рано своята кандидатура за президент - така Цачева коментира шегата на Борисов, че на следващите избори той ще се кандидатира за държавен глава. Основното съображение на партията да обяви по-късно кандидатите си било да се избере възможно най-добрата двойка, която да пасва на профила. 

"Аз съм щастлива майка. Постиженията на сина ми са изцяло благодарение на българската образователна система. Учителите му в Плевен, а после и в математическата гимназия в София откриха способностите му", каза Цачева за сина си, който учи в Масачузетския университет. Тя призна, че никога не е ходила на родителски срещи. Преди да приеме номинацията за президент, тя се посъветвала с него. Той й отвърнал, че решението е нейно и я подкрепил. 

 

 

Още по темата
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Цветанов: Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България
Часовник
07:56
В първия формат, когато ставаше обсъждането на кандидатурите за президент на ГЕРБ, премиерът Бойко Борисов предложи името на госпожа Цецка Цачева. Това заяви пред Нова телевизия зам.-председателят...
Напиши коментар »
(17)
1
почва сьс заканите няма само да се усмихвам такьв злобен и нахален човек ще избирате непрекьснато сьздаваще конфликти като председател на нс няма дьржание и вьзпитание какво прави данговски в рвд за голяма заплата
2
Като всеки комунист и Цецка е безсрамна! Неслучайно М.Тачър написа преди време в мемоарите си - Комунистите и социалистите са най-безсрамните хора на света!
3
Тая жена ще разплачи, червените говеда от краварника на червената крава, и нейния кандидат чехъл за прецедент.
4
обзема ме отчаяние!!каквито способи съвременни да прилагам ,с физйономията на "майка" не се получава !! мъча се и .....нищо ,все така си изглежда,мъка ми е за "татко"и за тия които ще ме псуват на майка !!
5
ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПО МИИ ВСИЧКИТЕ ИСКАРАХА ДЕЦАТА СИ ДА УЧАТ В ЧУЖБИНА И УРЕДИХА РОДИТЕ СИ ДО ДЕВЕТО КОЛЕНО НА ДОБРЕ ПЛАТЕНА ДЪРЖАВНА РАБОТА
6
До кога тези партийни секретари ще управляват този страна и народ?Стига вече!!!!
7
БРЕЙ, ОТ СЕГА НИ ЗАПЛАШВА. ПОЧАКАЙ МАЛКО, ОЩЕ НЕ СМЕ ТЕ ИЗБРАЛИ
8
А би трябвало да се срамуваш, защото си председател на Парламента на най-бедната държава.Защото като във всяка корумпирана държава, детето ти живее и учи в чужбина , а ти ни омайваш колко сме си добре в БГ под твое управление .
9
Това е най-послушната марионетка на ББорисов.Явно с нещо може да я държи изкъсо за разлика от другите кандидати на ГЕРБ. А пък той- била най-добрия юрист и затова ставала за президент. Това ли е ней- важния критерий за кандидат президента. Ей,простотията ни няма край,няма и да има, ако тя настина стане президент.
10
А не я ли е срам от рейтинга на институцията, която ръководи?!?
11
Гербаджия и СРАМ:))))))) Несъвместимост пълна.....
12
Погну̀са — това е чувството, което изпитвам като видя този отвратителен хермафродит Цецка. Вие луди ли сте? Как може в една европейска държава да има президент Цецка? Помиярска работа! A вицето – МАНУШЕВ -МАНУШ Е ИМЕ НА ЦИГАНИТЕ В ЗАП.ЕВРОПА Виж.: Цигани – Уикипедия Ромите (в единствено число ром) известни и като цигани, атигани и синти, мануш, лаллери, кале, гельдерари, кальдераш, ...
13
Тази жена впечатлява с балансираното си политическо говорене. Изключително уравновесена. Професионален политик, който не използва спекулациите като инструмент за манипулиране. Не сме я видяли в нито една публична изява да изпада в поведението на " махленска лелка ", като Нинова и Радев. Та Цачева и сега, като председател на НС, по конституция поема отговорностите на президента, в случай на непредвидена военна или друга криза, свързана с невъзможността действащия президент да изпълнява функциите си. А профилът й на юрист я поставя в позиция на независимост, която никой не бива да оспорва.
14
Точно в това е проблемът, че не се срамува от миналото си, поредния дегенерат на хранилката. Най-опасни са въртиопашките, които все си гледат интереса. В миналото на една хранилка, сега на друга
15
Аз съм обикновена жена-майка. Моето дете също учеше в университет в Лондон - беше приет в седем университета.Той-синът ми си избра един от тях. Достатъчно е да живееш три год. в Лондон и да имаш хубава диплома, за да се класираш. След това ти се осигурява общежитие и издръжка за да учиш. Имаш ли ум и желание, нещата стават, няма никакъв проблем. Защо манипулирате хората?
16
кучетата си лаяяяят , керванът си вървш- Тя вече си знае, че е избрана . Можете да пишете и да си чешите езиците колкото си искате и до когато си искате- Те това е Минке положението. В БГ няма бедни. Стига сте се оплаквали.Чакате само почивките и тичате към Гърция да си печете дупята на по топло. Хайде марш да работите ,стига драскахте тука че ми писна.
17
wh0cd20556 Neurontin Online view homepage abilify viagra predisolone online
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?