Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Цветанов в Омуртаг: Правителството на Борисов се пребори за ниска безработица, модерно земеделие и инфраструктура (СНИМКИ)
Цветанов в Омуртаг: Правителството на Борисов се пребори за ниска безработица, модерно земеделие и инфраструктура (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
9124
Коментари
1
Цветанов в Омуртаг: Правителството на Борисов  се пребори за ниска безработица, модерно земеделие и инфраструктура (СНИМКИ)

Знам, че е трудно в смесен регион като вашия да си от ГЕРБ и да бъдеш алтернатива. Винаги съм смятал, че трябва да се водим от интересите на всички и не трябва да делим хората по пол, раса и етнос. Пример е Никола Козлево, където начело с кмета от ГЕРБ Ешреф Реджеб общината стана пример за добро развитие и толерантност. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред членове и симпатизанти на ГЕРБ в Омуртаг. По време на срещата, Цветанов връчи тържествено членските карти на 62 новоприети членове на ГЕРБ от Омуртаг. На събитието присъстваха народният представител Венка Стоянова, кметът на Търговище Дарин Димитров и общинският ръководител на ГЕРБ Омуртаг Митко Стайков.

„Знам, че в тези райони е трудно. Някои възприемат политиката единствено като начин да генерират омраза и страх. Ние искаме да генерираме сигурност. Правителството и Бойко Борисов дават тази сигурност. Полагаме неимоверни усилия за стабилност и приходи в бюджета за да се подобри животът във всяко населено място“, обясни той.

Цветан Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ е единствената партия, която застава пред хората не само по време на предизборна кампания. „ГЕРБ има необходимия капацитет и кадрови ресурс. Ние работим единствено за стабилността, която имаме днес. На президентските избори не трябва да се поддаваме на популизъм и страх, защото трябва да продължим по същия път на развитие – европейския“, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Омуртаг да не се поддават на популизъм и страх на президентските избори. „България трябва да продължи да бъде стабилна. Днес, политическите ни опоненти обещават да предложат алтернатива, но всички знаем, че след тяхното управление всичко е катастрофа. Правителството на Бойко Борисов постигна икономически ръст от три процента тази година, имаме ниска безработица. Искаме да продължаваме политиката за енергийна ефективност, да имаме модерно земеделие и инфраструктура. Това можем да го направим когато сме заедно и когато не се отклоняваме от правилния път на развитие“, подчерта Цветанов.

На срещата присъстваха и младите гардове от спортен клуб „Бодигард секюрити“, които изказаха благодарността си към ГЕРБ за оказаната помощ, благодарение на която са имали възможност да вземат участие в световното първенство за телохранители. Цветанов ги поздрави за успешното представяне на състезанието, а те му връчиха грамота.

 

Напиши коментар »
(1)
1
Сурикат мамин той !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?