Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Премиерът Бойко Борисов: Няма скандал във фонд „Земеделие” и няма опасност България да загуби европари
Премиерът Бойко Борисов: Няма скандал във фонд „Земеделие” и няма опасност България да загуби европари
Автор: ПИК
Дата
Дата
8266
Коментари
2
Премиерът Бойко Борисов: Няма скандал във фонд „Земеделие” и няма опасност България да загуби европари

Няма скандал във фонд „Земеделие” и няма опасност България да загуби средства по ОП за „Развитие на селските райони”. Това каза пред журналисти в Пловдив министър-председателят Бойко Борисов по повод проверките от ДАНС във фонд „Земеделие”, предаде Фокус.

„Ако има хора, които са извършили престъпления, според подадените ни сигнали, затова са прокуратурата и ДАНС. Те да проверят и нарушителите да бъдат вкарани в затвора”, каза премиерът Борисов. „Средствата по програмата вече са изплатени, остава да получим още 5 милиона евро, които има да ни плащат от Европа по тази програма”, уточни Борисов.

Той допълни, че в цяла Европа има механизми, каквито са финансовите корекции, които могат да бъдат приложени. „Такава е практиката. Ако има такъв проект, той ще бъде коригиран. Затова са тези механизми”, каза Борисов. Той още веднъж добави, че средствата по програмата са вече изплатени и няма никаква опасност да загубим парите по нея.

Още по темата
Борисов: Няма да хвърля държавата в криза! Нито аз, нито Цветанов ще се кандидатираме за президент!
Часовник
11:37
Премиерът Бойко Борисов заяви, че заместникът му Цветан Цветанов няма да бъде кандидат президента на ГЕРБ. Борисов за пореден път повтори, че той също няма да се кандидатира, за да не хвърли...
Напиши коментар »
(2)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Вярно, има от ГЕРБ и качествени хора – Фъндъкова, доскоро Л.Павлова, ама първата хич не гори от желание да става президент, хелем пък от ГЕРБ - никога, а Павлова Б.Б. я омаскари, та да не превишава неговия сплул се рейтинг. Затова: по нареждане на Падишаха никой от ГЕРБ няма да кандидатства и президент ще стане някой от друга партия.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?