Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Вяра Церовска, кандидат на ГЕРБ за кмет на Перник: Оценката за нашата работа я дадоха гласоподавателите
Вяра Церовска, кандидат на ГЕРБ за кмет на Перник: Оценката за нашата работа я дадоха гласоподавателите
Автор: ПИК
Дата
Дата
11702
Коментари
1
Вяра Церовска, кандидат на ГЕРБ за кмет на Перник: Оценката за нашата работа я дадоха гласоподавателите

Благодаря на всички граждани на Перник, които дадоха своя вот за кандидатите за кметове на ПП ГЕРБ и за пореден път ни затвърдиха като първа политическа сила в нашия град. Ние се постарахме предизборната ни кампания да бъде изцяло позитивна и лице в лице с избирателите. Това заяви на пресконференция кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник д-р Вяра Церовска. Тя подчерта, че представителите на ГЕРБ са провели разговори с представители от всички сфери на обществения живот – с работещи и с работодатели, с хората от трета възраст и с младите, с хората от сферата на образованието, на спорта, на културата. „Срещнахме се с жителите на всички населени места от общината, за да чуем техните проблеми и да потърсим начини за разрешаването им.  Изводът от всички разговори е един- всички искат промяна на модела управление в Перник , искат да живеят в един динамичен, жив, чист, модерен, красив и зелен град. Това искаме и ние“, подчерта Церовска.  Тя оцени резултатите от изборите като много добри.  „Тези от кметовете, които ние избрахме, тези които ние предложихме спечелиха. Седем от тях още на първи тур, което е изключително висока оценка на хората в населените места. Това са кметовете в Църква, Големо Бучино, Дивотино, Рударци, Люлин, Кралев дол, Калкас и Селищен дол. Предстоят ни балотажи в още пет кметства. Това са в Черна гора, където сме подкрепили досегашната кметица Даниела Боянова. Тя се ползва с уважение и доверие на своите съселяни и се надяваме да спечели. Предстои ни балотаж и в Кладница, където нашият кандидат Васил Мирчев е с убедителна преднина. В битка за кметския стол е и кандидатът в село Драгичево. Там нашият кандидат е Виктор Викторов, който е един енергичен, отговорен и млад мъж. Балотаж предстои и в кв. Бела вода. Там ГЕРБ е застанал зад досегашния кмет Стефан Давидков, който познава изключително добре проблемите на квартала и хората, там. За ГЕРБ е важна и следващата битка за Батановци. Досегашният кмет Радослав Банчев направи изключително много и заедно с него положихме сериозни усилия за това да започне и да бъде възможен проектът за въвеждане на канализация в кварталите „Делниче” и „Бор“. В най-големия квартал на Перник – „Изток”  също е важно какъв човек ще изберат там. На мен ми е много приятно, че в този първи тур по-голямата част от хората избраха инж. Емил Костадинов. Той е човек, който живее в този квартал. Той гори, има енергията, толерантността, възпитанието и желанието да промени квартала. Там има много насложени проблеми и смятам, че с неговата работа и отговорност към квартала промените ще бъдат видими. Затова съм убедена че Костадинов ще бъде новият кмет на кв. Изток на втория тур в неделя”, категорична бе д-р Церовска.

„Оценката за нашата работа я дадоха гласоподавателите. Всички знаят, че Перник е една община с изключително много натрупани проблеми, които не са намерили своя разговор с обществото. Това са проблемите, свързани с инфраструктурата, транспорта, модернизирането и цялата визия на града и подобрения стандарт на хората. Затова съм убедена, че  ние ще намерим решението Перник да бъде съвременен и европейски град. Смятам, че ние сме тези, които сме показали, че можем да  управляваме. Ние очакваме една широка подкрепа, за да може да имаме един стабилен граждански договор, да чувстваме, че Перник и перничани желаят промяната и имат довери в нас и като хора, и като представители на една голяма политическа сила, която е винаги изпълнявала това което е обещала. Надявам се изключително много и на това, че партиите, с които досега традиционна сме работили добре и в ОбС и в Народното събрание ще ни подкрепят и като партийни лидери, и като хора, които вярват, че Перник трябва да намери своето ново бъдеще”, каза още Вяра Церовска.

Още по темата
В Перник води кандидатът на ГЕРБ д-р Вяра Церовска
Часовник
08:43
В Перник при 81 обработени секционни протоколи от общо 141 води кандидатът на ГЕРБ д-р Вяра Церовска. За нея са гласували 40,23 процента от избирателите. Претендентът за кметския пост от БСП Ерик...
Напиши коментар »
(1)
1
Вяра Церовкса си купи гласовете. Ако на предстоящия балотаж спечели, то означава,че иза него си е купила гласовете....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?