Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
"България без цензура" дари техника на деца и възрастни хора с увреждания в Пещера
"България без цензура" дари техника на деца и възрастни хора с увреждания в Пещера

Сложете България над личните си интереси, зарече учителка зам.-председателя на партията Ангел Славчев

Автор: ПИК
Дата
Дата
6375
Коментари
17
"България без цензура" дари техника на деца и възрастни хора с увреждания в Пещера

Сложете България над личните си интереси. Това поиска учителка от Дневния център за деца с увреждания в Пещера от зам.-председателя на ББЦ Ангел Славчев. Той заедно с Ангел Джамбазки от ВМРО, членове на "България без цензура" (ББЦ) от града, водени от общинския лидер Анастасия Мераклиева и зам.-кметът на града и местен лидер на ВМРО Стефан Балабанов подариха на малчуганите телевизор. Техниката бе осигурена след поискана помощ от персонала, съобщава пресцентърът на ББЦ.

След потърсено съдействие телевизори от ББЦ и ВМРО получиха също Дневният център за възрастни хора с увреждания и Клуба на инвалида в Пещера. Подарък за Великден имаше и за Клуба на пенсионера, но по настояване на посетителите му бе дарен телефон.

Не се променяйте в политиката и защитавайте честта на България, поискаха от коалиционните партньори възрастните в Дневния център. Те им пожелаха да спечелят обичта и доверието на хората. Сега искаме доверие, а после ни съдете по дела, отвърна им Славчев. Най-голямата ни битка ще бъде да обърнем недоверието към политиците и ще го направим именно с делата си, обеща той. В Центъра за деца подаръкът предизвика радостна суматоха, а след това на среща с персонала и учителките Славчев обясни, че грижата за децата, болните хора и възрастните ще е основна грижа на ББЦ. Ето защо безплатното здравеопазване за децата, майките, пенсионерите и социално слабите са главните приоритети в коалиционната програма. Ако не помогнем точно на тези групи, няма смисъл от онова, с което сме се захванали, отсече той.

Напиши коментар »
(17)
1
ББЦ се грижи за хората
2
Сложете България над личните си интереси. Това поиска учителка от Дневния център за деца с увреждания в Пещера от зам.-председателя на ББЦ Ангел Славчев. Той заедно с Ангел Джамбазки от ВМРО, членове на "България без цензура" (ББЦ) от града, водени от общинския лидер Анастасия Мераклиева и зам.-кметът на града и местен лидер на ВМРО Стефан Балабанов подариха на малчуганите телевизор. Техниката бе осигурена след поискана помощ от персонала, съобщава пресцентърът на ББЦ. След потърсено съдействие телевизори от ББЦ и ВМРО получиха също Дневният център за възрастни хора с увреждания и Клуба на инвалида в Пещера. Подарък за Великден имаше и за Клуба на пенсионера, но по настояване на посетителите му бе дарен телефон. Не се променяйте в политиката и защитавайте честта на България, поискаха от коалиционните партньори възрастните в Дневния център. Те им пожелаха да спечелят обичта и доверието на хората. Сега искаме доверие, а после ни съдете по дела, отвърна им Славчев. Най-голямата ни битка ще бъде да обърнем недоверието към политиците и ще го направим именно с делата си, обеща той. В Центъра за деца подаръкът предизвика радостна суматоха, а след това на среща с персонала и учителките Славчев обясни, че грижата за децата, болните хора и възрастните ще е основна грижа на ББЦ. Ето защо безплатното здравеопазване за децата, майките, пенсионерите и социално слабите са главните приоритети в коалиционната програма. Ако не помогнем точно на тези групи, няма смисъл от онова, с което сме се захванали, отсече той
3
Горд съм че съм член на тази партия
4
България без цензура е винаги със страхотни инициативи! Браво и успех!
5
Браво, подобно нещо не се случва всеки ден!
6
ББЦ дарява а ГЕРБ и ДПС крадат
7
Моят избор на 25 май ще е България без цензура! Това е партия ориентирана към хората!
8
С грижите си за хората, ББЦ печели все повече симпатизанти
9
Strahotna iniciatiwa na Barekow i horata mu.
10
Ето така се печели доверие, с грижа към хората!
11
Само хората от ББЦ са сред хората и помагат всеки ден с каквото могат. Чест им прави, за разлика от другите партии, които са се фокусирали върху предстоящите избори.
12
Абе къде да открия, дето плащат за хвалбите към Дудука и протежетата му? Съдейки по коментарите - явно заработката е добра. Заслужава си повече хора да се включат .Не че някой който ги чете ще се върже, но пък си е заработка ....
13
Поредната хубава инициатива. Трябва повече такива да има. Другите партии могат да вземат пример от ББЦ и партньорите им.
14
Това е, честта, достойнството и бъдещето на България трябва да бъде защитено. Възрастните хора са мъдри както винаги и знаят към кого да се обърнат.
15
Oтговорността, която трябва да поемeм заедно като общество , с екипа от професионалисти от ББЦ, е да изградим социално икономическа платформа, която да фокусира базови промени целящи икономически просперитет и в същото време възстановяване на морални традиции Понятия като родолюбие, трудолюбие, семейство и съпричастност не бива да стоят повече изпразнени от съдържание, а да действат с пълна сила.
16
Ако всяка една партия прави такива малки дарения и се фокусират върху проблемите на хората, а не техните собствени, нещата ще започнат да се променят, към по-добро. Могат да вземат пример от ББЦ.
17
По-важно от телевизорите е наистина вниманието към проблемите на хората, искат да бъдат чути и видени,че са тук и ги има. Дано не спира това само до тук, имаме нужда от много социални реформи и решаване на сериозни проблеми. ББЦ имат заложени в програмата си много ценни опорни точки, дано случат поне някои от тях. България само ще спечели..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?