Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
"България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" обявяват евролистата си утре
"България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" обявяват евролистата си утре
Автор: ПИК
Дата
Дата
10547
Коментари
38
"България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" обявяват евролистата си утре

"България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" ще обявят евролистата си на 16 април, съобщиха от пресцентъра на „България без цензура”.

Имената ще бъдат огласени в в пловдивската зала "Съединение" в Деня на Търновската конституция

Коалиция "България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Движение Гергьовден" обявяват евролистата си в Деня на Търновската конституция -16 април.

Имената на избраниците за кандидат-депутати за Европейския парламент ще бъдат оповестени в 13.00 часа тази сряда в зала "Съединение" на Пловдивския исторически музей.

Всички знакови лица на коалицията ще влязат в евролистата, обяви преди дни лидерът на ББЦ Николай Бареков.

Имената на кандидат-депутатите ще бъдат гласувани същия ден от Националния съвет на регионите, който утвърждава стратегическите решения на "България без цензура". В този съвет влизат 31 души, избрани пряко още на учредителния конгрес на партията, областните лидери, както и избрани от регионите делегати.

Евролистата ще бъде одобрена и от коалиционен съвет.

Напиши коментар »
(38)
1
Сбор от ченгета обединени от кукловодите на България , за да станат отново патерица на БСП и ДПС във всеки следващ парламент. След пропадането на АТАКА им трябва друга подлога !!!
2
ТРИ КАПУТА ТРИ ВИСЬОЛАЙ ДРУГА ИБРИКЧИИ НА ЧАЛМАТА ДО ЖИВОТ...
3
ТРИ КАПУТА ТРИ ВИСЬОЛАЙ ДРУГА ИБРИКЧИИ НА ЧАЛМАТА ДО ЖИВОТ...
4
Така е партията трябва да представи кандидатите си, смятам, че хората които ще са вътре ще са достойни българи.
5
отговор на коментар
ЧЕРВЕН ПАТРИОТ, ти си си червено педалче, що се правиш на вървежен, срам не те ли е,ч е работиш за СЕРГЕЯТ и неговата мила господарка?
6
Успех на ББЦ ,които ще затрият потисниците на народа!
7
Електра, къде си? Няма ли да напишеш колко е велик онзи тиквоч?
8
Докога ще търпим да ни тъпчат комунусти и мутри??Нека сложим край!
9
Всичко трябва да е както си му е реда. Успех на ББЦ и партньори!
10
Партии от ЕП вече търсят контакти и съвместна дейност с най-младата формация у нас, припознавайки в нея един от основните победители на предстоящия евровот. Първа изпрати покана за среща групата на Европейските консерватори и реформатори. "Забелязахме с интерес появата и еволюцията на Вашата политическа партия "България без цензура". Ние вярваме, че има значителен брой допирни точки измежду политиките, за които се бори Вашата партия и тези на Групата на ЕКР. Във връзка с това, ние бихме искали да Ви поканим на открит диалог с нас за развиване на стабилни отношения между "България без цензура", нашата политическа група и националните партии, които са свързани с нас“, пише в официалното писмо до лидера на ББЦ Николай Бареков, подписано от Франк Барет, Генерален секретар на групата на ЕКР в ЕП. Той кани представители на "България без цензура" на среща с депутати от парламентарната група в Брюксел. Декларира дори готовност да изпрати свои емисари за разговори в София. ПП "България без цензура" приема като комплимент отправената покана, въпреки че все още е рано партията да определи своето място в Европейския парламент.
11
Не коментирам, творение изцвъкано от любовта между Момата и Чалмата... ..
12
Статуквото трябва да се махне от парламента и само "Чисти ръце" може да постигне това! Толкова години се нагледахме на крадци, време е да си ходят!
13
Да сменим червените бездарници с идейните,енергични и желаещи да работят ,каквито са всички в ББЦ!
14
Време е да се изчистим от политически боклуци,които ни шибат вече 25 години!
15
отговор на коментар
Ммм, усещам, че преградата между нас започва да пада. Не ми се давай толкова лесно де, обичам да преследвам дивеча ;)
16
Капутския самотен трол с най много имена...
17
Специално се обръщам към колегите от парламентарната група на ГЕРБ с въпроса, готови ли сте да подкрепите тази операция, която ще разкрие незаконното забогатяване на вашите лидери? Готови ли сте и вие, господа Цветанов и Борисов да инициирате заедно с нас подписка за импийчмънта на българската олигархия, в лицето на президента Росен Плевнелиев. Както знаете, негов ментор е олигархът Иво Прокопиев, който в нарушение на всички пазарни правила на 28-годишна възраст завладя монополно положение, което му беше дадено от тогавашното правителство на СДС. Когато на 28-годишна възраст държавата ти подари монопол и за една сутрин се събудиш като милиардер, фактите за корупция и търговия с влияние са очевадни. Господа Цветанов и Борисов, очаквам вашето включване в краткосрочен план за изход от политическата криза - Операция "Чисти ръце", импийчмънт на олигархията и предсрочни парламентарни избори.
18
Това е коалицията, която ще измести онези тиквени семки ГЕРБ.
19
А БЕ ПЕНКО КАПУТ СМОТАН, А НА ИБРИКА МЕНТОРА ЦВ. ВАСИЛЕВ И СВЕНЯТА, ТИЯ УРОДИ С ЧИСТИ РЪЦЕ ЛИ СА ? ИЛИ ДВЕТЕ КУРВЕТА КЪДЕТО СИ КУПИХА ПАЛАТ ЗА МИЛИОНИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ СЕКРИТАРКИ НА ДУДУКА И ТИ СИ СЕДНАЛ ДА ГОВОРИШ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ...
20
Браво Бареков точно така , денят на страшният съд дойде и е крайно време да изметем всички червени чалмати петна от нашата политика.
21
- В последно в публичното пространство витае идеята, че само национализмът може да обедини българското общество. Къде в пространството на национализма намира своето място „България без цензура“? - Ние сме категорично в политическия център и там сме сами. В парламента нашите депутати ще направят така, че „Атака“ и ДПС повече да не са балансьори. Наши партньори са колегите от ВМРО, а също така и земеделците, а това са изконни патриоти и националисти. Това са най-старите партии заедно с БСП, но за разлика от социалистите, те могат да се нарекат патриотични и националистически в добрия смисъл на думата. Нас не ни вълнува този твърд националистически електорат, за който са се счепкали „Атака“ и НФСБ, ние искаме да издигнем патриотизма като ценност в политиката. Затова избрахме центъра, защото в момента в парламента има две леви и две десни групи. Мислим, че заедно с идеята „Чисти ръце“ патриотизмът може да е другата обединяваща идея. Трябва веднъж завинаги да разделим политиците на добри и лоши, на корумпирани и некорумпирани, а това може да стане само ако бъде създаден един независим орган. Той трябва да бъде гласуван още в това Народно събрание, защото имаме спешна нужда от тази мярка. Този орган трябва да започне проверка на всички политици на прехода, от областните управители до президента, и така да излезем от политическата криза. Днес България е в политическа криза и тя е, защото в парламента няма политическо мнозинство, което да проведе необходимите реформи. И самите парламентаристи, и самите граждани се умориха да търпят сегашния състав на Народното събрание.
22
отговор на коментар
Електро, толкова смисъл блика от коментарите ти, че не е истина просто. И колкото и да сменяш имената, не можеш да скриеш просташкия ти начин на писане.
23
Най достойните Българи в лицето на ББЦ и редом с Бареков, браво на вас, с ваша помощ тази държава ще си стъпи на краката след толкова години репресии от крадливи мошенически петна. Смело напред.
24
Дойде моментът в който България трябва да се отърве от ГЕРБерите и всички червени Петна, от всички до едно.
25
Само ББЦ, с вас сме
26
Очаквам силна листа, с която да се борите на изборите. Покажете на партиите на статуквото, че тяхното време вече свършва!
27
"ПИК" НАПИШИ НЯКОЙ ПЛЮС ЗА МОЯ КАПУТСКИ ТРОЛ ЧЕq СТАНАХМЕ ЗА РЕЗИЛ И СЕ РАЗБРА ЧЕ, Е ЕДИН ЕДИНСТВЕН..
28
Гнусното омазнено с турски фекалии лице се появи рано рано за да осмърди деня ни.
29
Трябва да свалите статуквото от власт. във вас е надеждата на народа, смело напред.
30
Смело напред Бареков, народът е с теб.
31
- Политическите промени едва ли ще имат смисъл без ясна концепция накъде трябва да върви икономиката. Споделяте ли това мнение? - Ние сме единствената политическа партия, която в момента изважда на показ своите социално-икономически мерки. Дори в рамките на този парламент искаме да бъде приет законът за т.нар. „бизнес ангели“. Виждате какво съобщават и медии, българският народ, включително и бизнесът, тръгва да спестява, защото не вярва в стабилността на икономическата и политическата среда в страната. За последните месеци милиарди са попаднали в банките под формата на спестявания, защо тези пари да не работят за икономиката? Предложението на нашия депутат Светлин Танчев е хората, които имат свободен ресурс, да ползват протекцията на държавата при инвестиране в нови проекти. Когато даден проект е на загуба, държавата ще понесе риска, но това ще са много малка част от случаите. Ако проектът е печеливш, инвеститорът ще може да продава дела си, без да плаща данък печалба. Така всеки, който има спестявания в банка, може да стане инвеститор. В момента хората просто не вярват на институциите, нито на политическата и икономическа среда. Ние сме единствените, които предлагаме някакво решение как парите на българите да заработят за икономиката ни и подаваме ръка на сегашния парламент да постигне това в малкото оставащо му време
32
Успех им желая и дано преборят наглеците от другите партии
33
Аз имам нова работа от новите 250000 работни места.дето ми я обещаха ДРУГАРИТЕ ! Те ме уредиха за жълти стотинки по цял ден да плюя по форумите........ СЛАВА НА БСП , ББЦ и БРАТCКАТА ДПС !!!!..
34
И от четирите партии няма един съвестен и нормален, така че не знам как няма да се срамуват при обявяването и!
35
Тъпанари от класа. Скрийте се в дупките си, откъдето ви изкараха с пари!
36
Бареков наистина доста си е повярвал, като го гледам как говори, как се разпорежда вече, лелел.. Избори щяло да има Октомври щото той тогава бил казъл. Дудуков от къде се появи ти та да разпореждаш. Защо приканваш Бойко на дебат, а не искаш Дончев? Страх ли те е, Бойко не е водач на листа а ти искаш с лидер, че какъв лидер си ти ?? На изборите ще се види всичко с такава листа съм сигурна че Герб ще имат 10 евродепутати!
37
УЖАС, УЖАС, УЖАС. СПРЕТЕ СЕ , БЕ!!!! НА КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ. САМО СИ ХАБИТЕ "РЕСУРСА".
38
Интересно ми е кой ще се е излъгал да влезе в тази листа и с какво ли ще са го излъгали?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?