Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
"Атака" удря корупцията при социолозите (СНИМКА)
"Атака" удря корупцията при социолозите (СНИМКА)
Дата
Дата
28875
Коментари
4
"Атака" удря корупцията при социолозите (СНИМКА)

Още на 13 юли 2018 г. председателят на ПГ на ОП и лидер на АТАКА Волен Сидеров поиска да му бъде предоставена информация относно договора на държавната телевизия БНТ с агенция „Алфа рисърч”. На 26 юли 2018 г. той получи категоричен отказ с писмо от тогавашния генерален директор Константин Каменаров. В писмото от БНТ до Сидеров пише, че „искането на информация било допустимо, но по същество неоснователно”.

Напомняме, че БНТ се издържа от данъците на всички българи, а бюджетът на телевизията се гласува от Народното събрание. Въпреки тези факти от държавната медия пазят договорите си с „Алфа рисърч” като свръхсекретна информация.

Сидеров отново ще внесе писмено заявление за предоставяне на достъп до обществена информация относно финансовите отношения на БНТ с манипулативната социологическа агенция. Ако и този път не я получи, Сидеров ще заведе дело срещу БНТ за отказ на информация.

Партия АТАКА и Алфа тв започват разследване за корупцията сред социолозите. Следващата седмица партия АТАКА ще внесе законови поправки, с които да поиска осветляване на имотното и финансовото състояние на всички политолози и социолози у нас.

След като бяха показани на светло апартаменти и тераси на политици, следва наяве да излязат имотите и парите на тези, които манипулират народа всекидневно.

АТАКА ще заведе съдебни искове за търговия с влияние срещу определени социологически агенции.

Напиши коментар »
(4)
1
Волен се бори с корупцията най-добре в хотел "Джордж пети" в Париж!
2
ЦОЦИОЛОЗИТЕ СА СИ ЧИСТА ПРОБА АЛО ИЗМАМНИЦИ.
3
Започнете от червените манипулатори Кънчо Стойчев и Андрей Райчев , да обяснят как станаха собственици на 1000 декара земя до с Топола, Каварненско , върху която си построиха голф-игрище и стотина луксозни къщи на първа линия до брега на морето .
4
Време е и те да обяснят,как от социология станаха милионери. Социолозите всъщност озаконяват фалшификациите на изборите.Браво на Сидеров! Доколкото разбра,днес са направили и друго полезно за България,като са внесли някои искания в сградата на европейския съюз.Но медиите мълчат.Но това не е нищо ново, защото медиите и социолозите,винаги са били срещу Атака.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?