Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
„Реформаторски блок – Глас народен“ ще представи листите си във Варна и Сопот
„Реформаторски блок – Глас народен“ ще представи листите си във Варна и Сопот
Автор: ПИК
Дата
Дата
7498
Коментари
2
„Реформаторски блок – Глас народен“ ще представи листите си във Варна и Сопот

Коалицията „Реформаторски блок – Глас народен“ ще представи утре листите си във Варна и Сопот, съобщиха от пресцентъра на политическата формация. Във Варна водачът на листата на Реформаторите Найден Зеленогорски ще представи листата.

Събитието на коалицията ще започне в 18.00 часа в галерия „Графити“ във Варна. На него ще присъства и председателят на „Глас Народен“ Светльо Витков. Зеленогорски е председател на предизборния щаб на РБ и водач във Варна, а Витков е втори в листата там. На събитието те ще представят кандидатите за депутати и акцентите от програмата на РБ, сред които са намаляването на ДДС до 18 %, вдигане прага за регистрация по ДДС на фирмите от 50 хиляди на 200 хиляди лева, запазване на плоския данък, увеличаване на средствата за образование с 1 милиард лева - до 4,5 % от БВП, както и двоен ръст на парите за подкрепа на културата и науката.

На 7 март, утре, в Сопот от 18.30 часа водачът на коалицията „Реформаторски блок – Глас народен“ за Пловдив – област Божидар Лукарски, председател на СДС, ще представи листата и приоритетите в програмата на коалицията. Събитието ще се проведе в читалището в град Сопот.

Още по темата
Найден Зеленогорски прогнозира кой ще спечели от чистия мажоритарен вот
Часовник
18:06
Реформаторите имаме последователна позиция по тази тема. Става въпрос за преференциите. Всеки от 21 място може да стане първи. При чист мажоритарен вот печели най-големият. Ако се приеме такъв вид...
Напиши коментар »
(2)
1
Сетили се да ходят.Такъв шут ще ядете там, че ще го помните.
2
какво е това - коалициямвжду лизачите от две посолства - няма нужда да казвам кои, че всеки знае
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?